Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Samovražda

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: út 24. červenec 2007 13:57
Mr. Green ani né, spíš čtu moc scifi knížek Mr. Green Mr. Green ale aspoň nemám čas myslet na sebevraždění Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 24. červenec 2007 14:00
to,nie..ale potom mas z pekla Matrix Mr. Green Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: út 24. červenec 2007 14:04
Mr. Green to né, žádný peklo, peklo přece neni, to je prostě prostor kam přijdou všichni co se zasebevražděj, páč si myslej že pak budou mít klid, a přitom to budou mít ještě horší a jejich takzvaně "neřešitelné" problémy nabydou mnohem větších rozměrů, jako že se tam dostanou třeba bez jedné ruky, nebo tak, aby viděli co jsou opravdové problémy a né takové malichernosti kvůli kterým se chtěj zabít Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 24. červenec 2007 15:28
To Maka: Čítala si niekedy takú knižku zvanú bibliu? Ak nie, tak by si do budúcnosti mohla vedieť, že všetci čo sa zasebevraždia idú, podľa tej knihy, do pekla(teda do toho tvojho Matrixu) Wink . Čiže nám tu iba opakuješ stále to peklo.
Na počiatku bola prázdna množina.

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 24. červenec 2007 16:14
Kazdy tomu nadava inac Wink

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 24. červenec 2007 16:36
2Borix: moderní doba si žádá moderní označení Whistle

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: út 24. červenec 2007 17:24
Mr. Green bibliju jsem nečetla, na peklo nevěřím Mr. Green veřím v boha svým vlastním způsobem, a Matrix určitě existuje, páč přece není možné jen tak umřít a nic Shocked Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 24. červenec 2007 20:18
To Maka: Na peklo(viac-menej) neverím ani ja, ale neverím ani v matrix. V Boha, však, verím. A bibliu(starý zákon, nie nový!) odporúčam prečítať je to jedna z kníh, ktoré sa nemýlia(maximálne sú veľmi obrazne napísané).
Na počiatku bola prázdna množina.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 25. červenec 2007 09:19
to borix: Měla jsem bibliju doma když jsem byla malá a taky jsem si v ní občas listovala když jsem byla malá. Ale spíš než bibliju si radši přečtu nějakou faktickou literatůru náboženskou, to mě baví, strašně ráda chodím do kostela, páč to je kouzelné místo, taky neverim v matrix, to byl pochopitelně vtip. Moje nejoblíbenější knížka je od Heileina JOB: Komedie spravedlnosti, což je sci-fi s velice silným náboženským podtextem, jestli tohle rád čteš tak si to určitě sežeň. Jů ale to jsme daleko od samovraždy Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 25. červenec 2007 13:25
Makavelina napsal:
....Matrix určitě existuje, páč přece není možné jen tak umřít a nic Shocked Mr. Green

Ked si budeš hovoriť,že nič take nie je,tak potom nebudeš vôbec myslieť na nazov tohto topicu,pretože ak veriš,že ešte niečo existuje,môžeš v tomto živote robiť zle veci a myslieť si,že ich budeš môcť raz napraviť.

Preto su aj 2 kasty ateistov-jední su ateisti,lebo su priliš liberalni a žiju konzumnym spôsobom života a tí druhí,kedže neveria v Boha,snažia sa všetko robiť čo najlepšie,lebo druha šanca podla nich nebude Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 7 z 12