Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Samovražda

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 25. červenec 2007 13:55
To Maka: Náboženskú literatúru zasa nevyhľadávam, ale bibliu si raz prečítam(momentálne mám prečítané len nejaké úryvky z hodín náboženstva, ale celkovo je toho aj dosť). Z kostolov(obvzlášť tých starožitných) je mi skoro až zle, keď vidím tie premrhané peniaze. Za tie peniaze, čo sa na tie kostoly vynaložili mohli žiť v tej dobe milióny ľudí slušným životom, príde mi to ako strašné s*instvo.
A proti matrixu som argumentoval len kvôli tomu, aby nám tui niekde nevznikla nejaká sekta Matrixánov Mr. Green .
Na počiatku bola prázdna množina.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: st 25. červenec 2007 14:08
Mr. Green to borix: to není náboženská literatůra, ale krásné sci-fi na motivy biblického Joba Mr. Green
Souhlasím s tebou co se týče těch kostelů, ale jsou prostě tak krásné že tam moc ráda chodím, a taky na hrobečky Embarassed Smile
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 25. červenec 2007 14:16
Normálne kostoly(s bežným vybavením, aké máte napr. aj doma) mi až tak nevadia. Beriem, že nejaký chrám byť musí. Ale keď som prišiel do kostola v Šaštín-stráze a počúval som o solidarite medzi ľuďmi, začínalo mi byť až zle. Proste mi to moje svedomie nedovolilo.
A tú knihu si potom asi prečítam, scifi je môj obľúbený štýl(potom ešte celkom znesiem fantasy).

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: st 25. červenec 2007 14:20
počkej, s kostely s běžným vybavením jaké máme aj doma, myslíš jako kostely s gaučem a domácím kinem? Mr. Green
tady kde bydlím nejsou takové honosné a přezlacené a plné drahocenných věcí, mě se na tom prostě spíš líbí ta atmosféra, jak vejdeš dovnitř, je tam strašně vysoko do stropu, je tam zima a zvláštně to tam voní, malejma okýnkama u stropu tak leze jen trošku světla a když tam třeba ještě hrajou varhany, tak to je paráda. Určitě si to přečítaj když budeš mít možnost, já to můžu číst pořád dokola Mr. Green mám to i do mobilu, můžu ti to kdyžtak poslat.
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 25. červenec 2007 14:29
Myslím také, kde nemáš steny pomaľované kadejakými ozdobnými hovadinami(často aj zlatom), ale máš ich namaľované ako doma(tj jednou, dvoma farbami, prípadne nejaký vzor). Alebo kde nemáš niekoľko státisicové sochy kadejakých svätých, o ktorých si v živote nepočula a podobné blbosti.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 13. srpen 2007 06:17
Musím se přiznat, že jsem poslední dobou měl i celkem černé myšlenky. Dokonce i tento způsob řešení mých problémů mne chvilkama napadl, ale opravdu jen napadl. Je to asi přirozené. Když sedíte ve skladišti plným vašich věcí, máte ja sobě jen montérky, protože ostatní věci jsou "někde", nemáte vodu, elektřinu sociální zařízení a jste zcela sami, tak vás napadají zajímavé věci. Opuštěnost, stesk a nejistota dokáží pěkně rozhodit. Chápu že to někteří neunesou pokud toho mají ještě více za sebou a nemají zázemí. Mám práci, zdravíčko taky zatím slouží a taky patru bláznů kterým jsem slíbíl že udělám Sraz, tak jsem to musel "rozdejchat". Díky že jste!! Pray Pray Pray Pray Pray Moc jste mi pomohli!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 13. srpen 2007 08:55
to je dobře, že jsi se takhe rozhodl. za odměnu tě na srazu ožeru jak prase !!! (aby si tě potom nespletli s tím na tom grilu Slinták )
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: út 2. říjen 2007 18:45
patřim fakt do ústavu, nebo je to normální, když mám prostě uplně do punítku promyšlenou svoji sebevraždu, kdyby k ní nahodou někdy došlo ? Mr. Green
sem tam pres noci přemýšlím a proste sem tam přemýšlím zrovna nad tímto.. Anxious Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 2. říjen 2007 18:48
No lepší je mít vymyšleno a neudělat to, než nemít vymyšleno a udělat to Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 2. říjen 2007 18:53
Peci:big up Cool
Dnes ma to zase napadlo a nebol som velmi daleko ...... Brick Wall
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 8 z 12