Věk: asi 27 let
910 945,- VK
Zasláno: čt 13. únor 2020 11:17
To mi nepřišlo... Možná tyhle Angloamerické fantasy vykrádají anglické pohádky a mytologii, které tak moc neznám, tak proto mi to tak nepřišlo. Ale tohle prostě vykrádá pohádky, na které jsem četl jako malý a na které jsem koukal i v televizi...
To mi nepřišlo... Možná tyhle Angloamerické fantasy vykrádají anglické pohádky a mytologii, které tak moc neznám, tak proto mi to tak nepřišlo. Ale tohle prostě vykrádá pohádky, na které jsem četl jako malý a na které jsem koukal i v televizi...
Zaklínače si přečti to a vyprdni se na seriál, zmršili v něm, co mohli, včetně obsazení
Věk: asi 27 let
910 945,- VK
Zasláno: ne 16. únor 2020 10:18
Super...
Každopádně teď jsem začal koukat na Star Trek Picard. Už jsou venku 4 díly. Super, že tam jsou i další staré známé postavy ze ST: Nová generace. Musím říct, že super.
Jinak Star Trek film od Quentina Tarantina nakonec asi nebude, škoda... Ještě je ale nějaká šance, že se to natočí podle jeho scénáře nebo tak něco...
Narozen: 2. srpen
383 262,- VK
Zasláno: čt 27. únor 2020 05:12
Štar Trek Pikard si mé srdce nezíská. Dneska večer jsem se snažil dívat na první epizodu. Ve výsledku je půl třetí a nevím z toho nic. Zdálo se mi, že se stále dívám na jedničku a nepoznal jsem, že jsem si průběžně opakovaně zdřímnul Prásknul to až ten čas To je tak, když máte staženo pět dílů
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.