Zasláno: út 7. leden 2020 08:17
Jsem Čech, pracuji u ozbrojených složek, mám okolo 90 kg a garantuji ti, že to co tady vypouštíš by jsi mi do očí neřekl. Nic méně podívejme se na to z jiného pohledu. Člověk se sem zaregistruje a podělí se o svůj názor, pohled, o to co zažil a nějakým způsobem se ho to dotklo a o tenhle pocit, zážitek se zde chce podělit. No a narazí na ucho, které se nedokáže podívat na podstatu toho sdělení, ale dokáže jen soudit a tím pádem si zavírá brány dalšího svého poznání, obohacení se atd. Ok pokud tě ta informace nezaujala polož si otázku proč reaguješ ? A reaguješ jen z toho důvodu, že sem chceš vypsat nějaké své soudy..... on použil slovo filmík - není chlap. On je Ukrajinec - to jako že jsem upozorníl na film z produkce Ukrajinské tak je to špatné ? Ty vole

my jsme přece zde na Zemi všichni lidi a snad to že jsme lidi jsme si všichni rovní ne. Prober se s choď si ty egoistický brýle z obličeje.
Jednou jsem měl kamaráda. Nadával na romy. Jednou měl autonehodu a sjel s autem do řeky. Když se mu auto začalo zaplavovat tak mu pomohli dva chlapy ven z auta. Potom zjistil, že to byli romové jedoucí z montáže. On skinhed si pak uvědomil, že není dobré posuzovat lidi podle národnosti, barvy, atd. ale podle toho jaký jsou ve skutečnosti.
Rytíř ducha - právě hovoří o vlastnostech vedoucí k cti, poznání, k tomu dobrému. A to právě stojí úsilí, aby člověk v sobě odhalil to špatné a zbavil se toho. . .