Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 319, 320, 321 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 30. duben 2014 22:50
Česká pošta... zmrdi. Když si v kalkulačce poštovnýho vyplníte všechny udaje a zaškrtnete, že balík není pravoúhlý, tak to vyhodí nějaký ceny. V mým případě 85 Kč. Jenže to zatržítko "není pravoúhlý" je tam úplně k hovnu, protože pro nepravoúhlé balíky platí, že se berou jako neskladné a neskladné = zmrdipoplatek 100 Kč navíc a ten to samozřejmě nezapočítá, dokud si na tu konkrétní ikonku nekliknete ještě jednou. d'oh!
Příště, až zas budu něco posílat, tak budu muset zjistit, jak a za kolik se posílá nějakým PPL nebo Geisem.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 10. leden 2015 17:31
Pyča, pyča, pyča zkurvená.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 5. květen 2015 19:40
Kurva, dneska se nic nedaří.

Nejdřív jsme v práci místo hodiny strávili na rozvodně půl dne, protože půlka kobek nefungovala (v jejich části, nebyla to naše chyba).

Po obědě nás volali, že je průser, že něco z toho je nakonec naše chyba a spálili jsme jim vypínač na té poslední kobce, co jsme dělali. Tak jsme přiběhli, prohlídli, co se stalo, zjistili jsme spečené kontakty na relé, vyměnili relé, zapnuli, vypnuli a prohlídli jsme si krásný oblouk mezi kontakty. Mr. Green d'oh!
Takže nové relé, tentokrát jsme zapojili do série dva kontakty, jak nám poradil ze zkušenosti opravář vypínač. Zapnuli, vypnuli a prohlídli si elektrické oblouky mezi dvěma kontakty relé... Magor Pak nám tedy řekli, že se na to máme vysrat, že si zkusí vyřešit, proč jim to tahá oblouky jen v té jedné kobce z 20.

Pak přijdu domů, chci jet na poštu a ukázalo se, že jak jsem svým autem nejezdil víc jak tejden, tak se zasekla brzda na zadním kole. d'oh! Brick Wall
Ach jo... Smile

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 6. květen 2015 09:11
Vole ! Proč ty brzdíš s ruční brzdou? Kurva, to nedělám ani v létě, vždycky přes jedničku !!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 6. květen 2015 14:28
No jo, ty máš ale všude rovinu. Já když to dám jen na jedničku, tak mi auto pak postupně popojíždí dolů z vršku. Laughing

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: st 6. květen 2015 14:32
Nedává se tam v takových případech náhodou tedy zpátečka? Smile Já když zaparkuji a je to po směru zkopce, tak dávám zpátečku..

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: st 6. květen 2015 15:48
Ono vůbec dávat rychlost na delší parkování je záludné. Starý převodovky celkem bez problémů, ale jak je kardan, tak již mu to nesvědčí a nové předovky, řízené elektronickou, tak to je na novou převodovku. Taky mi párkrát zadní čelisti "zamrzly", ale vždy stačilo, Dopředu-Dozadu a po chvilce to bylo volný, ale musí to být na asfaltu.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 6. květen 2015 21:58
Než bych se u nás dostal na asfalt, tak udělám přes celý dvůr brázdu jak na brambory. Mr. Green
Nakonec jsem to opravil - jebnul jsem do toho kladivem. Budu muset kladivo přidat do výbavu v kufru, hned vedle hasicího přístroje... Hmm, možná by to chtělo jít na to tematicky a dát tam spíš takovej ten hasičskej kalač. Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: po 11. květen 2015 18:04
Kurva do píči, nefunguje mi Xbox !! Do prdele.. To mi mamka nemůže to zelí taky zabalit do igelitu, aby do toho v tašce nevyteklo?? Jako všechno ostatní ! Sad

Tak zejtra to snad v práci rozeberu a snad to bude fungovat.. kurva drát

A kde jsou kurva titulky k poslední dílu GoT?

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: po 11. květen 2015 18:51
WTF? Zelí? to jako taháš Xbox v tašce s obědem? Very Happy jsem myslel, že to není Xbox není přenosný jak PSP Very Happy

anglický ti kurva nestačí?
a kurva se neříká, tady nejsi ve sprostomluvě... Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 320 z 330