Zasláno: ne 9. září 2007 00:57
Tak takový prarodiče bych si dal taky líbit. Nějakej ten notýsek by se mi taky hodil. Jsem věčně mimo domov a mobil je na spoustu věcí strašně malej.
Zk*****á Komerčka! V dubnu jsem rušil kreditku. Ptám se té ženské na přepážce: "Doufám, že je tohle ta kreditka? Nerad bych si to spletl a dal vám místo ní platební kartu." A ona na to, že je. Tak jsem jí ji dal a ona ji střihla. Nedávno jsem potřeboval vybrat z bankomatu a zjistil jsem, že je ta moje karta propadlá. Zašel jsem si na pobočku a tam s údivem zjistil, že je to ta kreditka, kterou jsem už zrušil a že mi zrušili, bez mého souhlasu, i tu platební kartu! Jak je to vůbec možné? Hned jsem si zažádal o novou. Paní za přepážkou: "Chcete opět MasterCard?". No samozřejmě. Prý si ji mám vyzvednout za cca 10 dní. Pozítří už mi volali, že je na pobočce a že se mám pro ni stavit. To jsem zrovna odjel na cvičení. Po návratu jsem si ji konečně vyzvedl. Na pobočce mi nabídli pojištění pro případ ztráty. Proč bych měl platit dalších 80,- za něco, co je mi k prdu? Paní mě ještě stihne upozornit, že v případě ztráty nebo zcizení zaplatím za stoplistaci 2000,-. "Tolik?" "Ona je embosovaná." To jsem měl vždycky. Pamatuji si, že když jsem ji ztratil minule, tak mě to stálo 200,-. Už v té chvíli mě to mělo trknout. Po příchodu domů jsem se mrknul na sazebník KB a tam to bylo. Já sice dostal opět MasterCard, ale už ne Unikartu (ročně za 300,-), která platí jen v CZ, ale "plnou verzi" za 980,- ročně! K čemu mi taková karta je, když ji potřebuju všehovšudy 2-4x do roka? Já tu babu zaškrtím!

To byla ta poslední kapka. Odcházím k FIO.