Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 9. září 2007 15:37
ginzo napsal:
jenda.69 napsal:
A proč ten novej disk? To nemáš starej? Mr. Green
To je skoro jak brácha. Ten neměl místo na disku a místo toho, aby ho promazal, si koupil novej disk Mr. Green

Nie že by mi comp neutiahol dva OS,ale nechcem aby mi lagoval,takže Feisty fawn pojde na terajši a XP na ten novy 160 GB

Tak na toto fakt nepotrebuješ nový disk. Nainštaluj XP, hoď tam feisty, odrež trocha miesta z oddielu z XP, vytvor 2 nové oddiely(swap(taký veľký ako ram) a datovy(s pripojnym bodom / , ako files system odporucam ext3) zo zvysneho miesta a je to. Ak mas ntfs, tak podporu pre zapis na ntfs nainstalujes prikazom sudo aptitude install ntfs-3g. Potom to uz len pridas do /etc/fstab, aby sa to pripojovalo automaticky(to ti mozem pripadne vysvetlit neskor). Ak das XP na FAT32, tak nemusis nic riesit, podpora je v jadre.
Na počiatku bola prázdna množina.

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 10. září 2007 18:31
doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, doprdele, snad po 6 měsících opět blbá nálada způsobená debilním počasím a začátkem školy, mám chuť se na to vysráááááááááááááááááááááááááááát, doprdele

vondra.89 (+3)
Bažant
Bažant

10 270,- VK
Zasláno: po 10. září 2007 20:20
peecha už!!! Exclamation Dneska ráno jsem ztratil svoji jedinou a milovanou S75, když jsem jel do školy.
Doufám, že když mi NĚKDE vypadla z auta, rozmlátila se na fragmenty a pak ji nějaký Soňácký prase našlo ležet na silnici, i v tom nádherným obalu, a když vidělo, že ten "nějakej telefon, co vypadá skoro upe jako moe K7padina woe" je K.O., ještě si do mý nejlepší S75 koplo!

DAAAAMNED SHIT! Teď venku ustavičně prší, S75 už někde leží bez dechu... dprDL! Musím si promyslet, co teď... Crying or Very sad
JOZXYQK!!!

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: po 10. září 2007 21:38
borix napsal:
ginzo napsal:
jenda.69 napsal:
A proč ten novej disk? To nemáš starej? Mr. Green
To je skoro jak brácha. Ten neměl místo na disku a místo toho, aby ho promazal, si koupil novej disk Mr. Green

Nie že by mi comp neutiahol dva OS,ale nechcem aby mi lagoval,takže Feisty fawn pojde na terajši a XP na ten novy 160 GB

Tak na toto fakt nepotrebuješ nový disk. Nainštaluj XP, hoď tam feisty, odrež trocha miesta z oddielu z XP, vytvor 2 nové oddiely(swap(taký veľký ako ram) a datovy(s pripojnym bodom / , ako files system odporucam ext3) zo zvysneho miesta a je to. Ak mas ntfs, tak podporu pre zapis na ntfs nainstalujes prikazom sudo aptitude install ntfs-3g. Potom to uz len pridas do /etc/fstab, aby sa to pripojovalo automaticky(to ti mozem pripadne vysvetlit neskor). Ak das XP na FAT32, tak nemusis nic riesit, podpora je v jadre.

A čo GRUB na Linuxovom sektore ? Whistle
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 10. září 2007 22:24
Tak již nemohu používat soukromé auto na služební cesty! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Bude o hóóóóódně méně peněz Evil or Very Mad Evil or Very Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 11. září 2007 13:51
To ginzo: A kde je problem? Z grubu mozes kedykolvek nastavit, aby mohol bootovat windows particiu.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 11. září 2007 14:58
Hádejte, kdo je na mě zase naštvanej.... Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 11. září 2007 15:01
To jenda: Pamätaj: Keď je vo vzťahu problém, sú na vine vždy obe strany(tj žena aj svokra) Mr. Green

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 11. září 2007 15:25
čert vem celou maturitu a blbý seminárky... Evil or Very Mad
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 11. září 2007 16:06
borix napsal:
To jenda: Pamätaj: Keď je vo vzťahu problém, sú na vine vždy obe strany(tj žena aj svokra) Mr. Green

Obcas aj 3: zena,svokra a zenina stara mama Wink
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 72 z 330