Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 12. září 2007 07:04
to:hans:: jedimě markéta, kdo jiný Applause Applause Applause
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 12. září 2007 20:31
borix napsal:
To ginzo: A kde je problem? Z grubu mozes kedykolvek nastavit, aby mohol bootovat windows particiu.

Ked mi povieš ako,dam ti 2.50 Cool
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 13. září 2007 12:18
Ak chces bootovat Vistu(ale malo by to fungovat aj na XP) staci pridat tychto par riadkov do /boot/grub/menu.lst:
kód:
# (3) Windows
title Windows Vista
rootnoverify (hd0,1)
makeactive
chainloader +1

Pamataj, ale, ze si musis upravit este parameter za rootnoverify podla toho na ktorom disku mas Vistu, ja ju mam na sda2. Cisla(0,1) zistis podla toho, ako sa v Linuxe vola particia s Vistou. Ak je to sdb3, tak tie cisla budu 1,2. Proste ide sa od nuly, cize musis posunut oboje(aj b aj 3 v tomto pripade) o jedno nadol. Ak sa ti to nechce pocitat, tak staci, ak mi zadas, na ktorej particie je Vista, ja ti to vypocitam.
Na počiatku bola prázdna množina.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 13. září 2007 21:42
Tato odpoved vo mne vyvolala jedine-prečo jednoducho,ked to ide zložito ? Mr. Green
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 13. září 2007 22:03
Jo, kdepak linux.. Ty máš to Ubuntu, že? Tak to pokaždý, když aktualizuješ kernel, tak budeš muset znova ten grub nastavovat, protože Ti ho to přepíše a vyhodí z něj odkaz na windows...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 14. září 2007 21:01
Dpč,prečo je väčšina ženskych prijebanych a vykeca hned všetko Brick Wall Brick Wall Brick Wall

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: pá 14. září 2007 23:14
To ginzo: Hele to je prostě ženská přirozenost, já to znám, pokaždé když mám rande s mamkou, tak náš rozhovor začne slovy:
mamka: "Jááá ti musím něco říct, já jsem teda slíbila že to nikomu neřeknu, ale tobě to prostě musím říct."
já: "Tak když jsi to slíbila tak mi to neříkej!"
mamka: "Ale to je strašně důležitý! Ale nesmíš to vůbec nikomu říct!!"
já: "Ale já to nechci vědět."
mamka: "Aha. Sad "

Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 14. září 2007 23:17
Ved prave,že je to už trojan priamo v programe,ktory odosiela citlive informacie na zle IP adresy a neda sa nijak vymazať Brick Wall

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 14. září 2007 23:51
Makavelina napsal:

já: "Ale já to nechci vědět."
mamka: "Aha. Sad "

Mr. Green
...... a opačně to funguje také. Maka: musím Ti něco důležitého říct - Povídej - bla bla bla - hmm to už je starý Anxious
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: pá 14. září 2007 23:58
to Eňa: Mr. Green tak to není, mě když něco někdo řekne tak to stejně za chvíli zapomenu Mr. Green horší jsou ještě "drby" které třeba nejsou pravda, kolegova manželka si vymyslela, že moje jedna kolegyně řekla o té druhé že je kráva a chudák ta první z toho pak měla peklo se šéfem, než se objasnilo že si to ta pipina vlastně všecko vymyslela, já nechápu co z toho měla Not Talking
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 73 z 330