Zasláno: čt 29. listopad 2007 18:08
to luke: nemáš pravdu, teda máš

ale není to idealizace, nikdo ti neřekne: Buď nácek! a ty budeš nácek. Nikdo ti neřekne: Ber drogy! a ty je začneš brát jen proto, že ti to okolí říká. Nevyrůstala jsem v normální rodině, ale jsem dítě rodičů kteří se asi nikdy ani neměli potkat, hádky a podobné nesmysly to bylo u nás na denním pořádku, když mi bylo asi 12 tak se rozvedli a od té doby jsem byla prakticky samorost, mamka si našla mladýho týpka a na nás kašlala, pubertu jsem prožila po hospodách s podivnejma lidma, na intru to bylo 80% vyhulenců, kteří mě považovali za trapnou, protože to nehulím, ale já jsem si stejně šla svojí cestičkou a nikdy jsem se nenechala k ničemu svést a to že jsem to táhla s bandičkou skinheadů bylo jen moje rozhodnutí a nikdo mě do toho nenutil, stejně tak jako nikdo nenutil mýho bráchu začít smažti travku, a to jsme se pohybovali ve stejným prostředí, někdy to je opravdu o tom, jakej je člověk sám o sobě.
BTW množina spodina je gut

A množina autobusáků tuplem.
jako když jdeš večer strhanej z práce po chaboučký vejplatě, čekáš na autobus a naproti autobusáku sedí cigoš s vyvalenym pupkem a hulí malbóra a okolo něj běhá 10 jeho ušmudlanejch panchartů, tak ti nic jinýho než nenávist nezbejvá, a ať to zní jakkoli sobecky, radši budu zabíjet někoho na kom mi nezáleží (např. cigoše), než zabíjet sama sebe drogama.
Hehe nehádejte se o to kdo koho víc bije