Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 30. listopad 2007 09:48
Jsem vůl, vůl vůl vůl vůl vůl vůl Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 30. listopad 2007 13:38
Žijeme v slobodnom štáte(aspoň zatiaľ Pray ), všetci máme rovnaké práva. Ak chceš, v kľude môžeš žiť v chatrči, ktorá ledva stojí, poberať pár korún mesačne za každé dieťa, čo máš. Systém tak funguje už niekoľko rokov. Áno žijú tzv. na "dlh", ale to je prirodzený jav v každej spoločnosti založenej na kapitalizme.
Nehovoriac o problémoch pri zamestnaní. Koľko ľudí na Slovensku a v Čechách asi tak zamestná cigáňa na nejakú prácu zo slušným platom...
Na počiatku bola prázdna množina.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: pá 30. listopad 2007 13:47
To ze tak system funguje prece neznamena, ze funguje spravne.

A kolik ciganu je takovych, ktery opravdu chteji praci? A kolik jich ma znalosti na takove urovni aby mohly mit slusny plat?
Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 30. listopad 2007 14:26
Lenže to všetko nieje tak úplne ich problém. Ak sa vám na tom niečo nepáči, tak musíte tlačiť na trocha vyššie miesta(poslanci a spol, oni jediný majú právomoci niečo zmeniť).

Kopa cigáňov tú prácu nechce lebo aj keby pracovali, tak z toho majú veľké h*vno(opäť problém štátu).
Vzdelaní niesú, lebo to doteraz proste nepotrebovali a verte mi, ľudia robia len veľmi zriedkakedy niečo, čo nemusia. Navyše na kopanie kanálov nepotrebuješ (pokiaľ viem) nejaké extra vzdelanie, problém je s tým, že je na tom ekonomika vcelku biedne a je za to málo zaplatené...

Vystrieľaním všetkých cigáňov nič nevyriešite.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: pá 30. listopad 2007 14:53
Neni to jejich problem? Ze sou to vychcany vyzirky? Sem snad ja doma a kopu se do zadku a delam deti? Nejsem, pracuju.. A nikdo me nenutil, je to moje volba.. Abych pravdu rekl vsichni znami bud pracujou nebo sou na skole.. a pride jim to normalni, naopak jim neprijde normalni byt doma a delat bordel. Je to jejich problem, ze nedokazou dodelat skolu, aby meli na poradnou praci.. Ano, je to i problem statu jak sem rikal predtim, system podpor atd je zvyhodnuje, ale nerikej mi ze je normalni takhle se chovat.. Rolling Eyes

Nikde sem nerikal nic o vystrileni vsech cikanu. ale neni pravda ze by to nic neresilo, minimalne by se spouste lidi ulevilo Wink
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 30. listopad 2007 15:00
tak tak. podporu by měli dostat jen ti, co makají, ale vydělají málo. lidi evidivané na praacáku bych podporoval max. půl roku, víc ne. já sám jsem si práci našel do tří měsíců. takže když se chce , tak to jde.
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: pá 30. listopad 2007 15:08
no ono to tak i je, s davkama z pracaku.. teda pokud si pamatuju jeste ze skoly, tak narok mas po dobu 6 mesicu jen, a to jeste jen pokud si v minulych 3 (nebo 5ti?) letech aspon rok makal.. ale fakt nevim presne.. u nich jde spis o davky na decka, kterych si uplacaj deset a pak to taky podle toho vypada
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 30. listopad 2007 15:09
jenže pak ti ještě doplácí sociálka a to by neměla
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 30. listopad 2007 15:22
To jirkacv: Je to úplne prirodzené chovanie, človek proste chce, aby nič nerobil a mal čo najviac. Proste bez patričnej výchovy nikto nepôjde pracovať kvôli tomu aby dostal o 1/3 viac peňazí ako keď bude sedieť doma a hovno robiť.

To o strieľaní bolo pre pecana...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 30. listopad 2007 16:01
Netušim, co se tu píše, ale nakopu bráchu i tu jeho posranou trackmanii, protože díky ní
citace:
Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in /httpd/html/vysemnesmitecz/www/forum/includes/template.php(127) : eval()'d code on line 79

Brick Wall Brick Wall Brick Wall
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 119 z 330