Zasláno: pá 30. listopad 2007 21:58
Makavelina napsal: Kluci až budete makat, dřít jak koně a živit sami sebe, tak na to třeba taky budete koukat jinak...
ahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa .... lol, třikrát lol. koukni, třeba můj táta: ten dře jako kůň už 30 let v brusírně, kde je teplota 15 stupňů v létě a v zimě tam mrzne, ta 40 let stará mašina mu tam neustále vytváří nějakej druh infrazvuku a z tý monotóní práce má oddělanou levou ruku.... můj strýc pracoval v továrně s trochu toxickým prostředím o kterým ho nevaroval zaměstnavatel, dostal nějakej druh rakoviny, která mu úplně sežrala plíce a umřel. nebo pracovat v uhelným dole... tomu já říkám makat tvrdě jako šroub.mně je 18 ale to neznamená, že nevím co to je práce, posledních pět let jsem strávil prací, ať už v kanclu nebo na baráku..... moje rodina vyžívá prakticky jen z jednoho platu, takže se každej její člen musí smekat aby si obstaral nějaký peníze a nezatěžoval rodinnej rozpočet. imho pakliže se nevracíš domů domů tak polomrtvá, že bys nedokázala udělat nic jinýho než usnout na cestě do pelechu, pak nemakáš jako šroub, a je jedno jestli se jedná o fyzickou nebo psychickou práci