a tak to má byt.. když to nejde po dobrem tak ho trošku uklidnit násilně.. takové praktiky jsou nejlepší.. teda pokud ho neuklidníš tak, že bude měsíc ležet na JIPce v nemocnici.. Takhle to taky dělám, a potom mám u toho člověka aspoň větší respekt a vim, že už si nebude dovolovat..
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 6. duben 2007 19:16
Praveže to je spolužiak,ale on na 87 % prepadne
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 6. duben 2007 19:23
No hej a potom prejde do dalšieho ročnika
Ja s takym kokotom nechcem byť dalšie 4 roky
Mňa vlastne až tak nenasral,hned to bol ok,ale neznašam tie typy ludi,čo som opisal o stranu dalej
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.