Zasláno: út 12. leden 2010 21:02
kurva spičená dostal som botičku lebo som parkoval tam kde nikomu nezavadzam a neparkoval som na chodniku pred barakom

tí čo stoja na ceste či na chodníku a zavadzaju aj doprave a aj policajtom hasičom a sanitkám sa nič nestane
kedze som kurva zaspal by som sa aj dostal vcas na pisomku v pohode ale koli papuči niet , samozrejme pisomka bude za 5 , idem uz domof a 100m pred brakom merali fízli rýchlosť čo som si ja nevšimol až keď som predbehol nejakeho jeba co sa vliekol 40 , ale vsimol som si ich este vcas tak som dokoncil manever a na hraničnej rychlosti (59km/h) som už došiel domof bez toho ze by ma zastavili ,
myslel som ze dnes zarobim 3€ na spoluziakovi a nakoniec som 7€ prerobil este za cely tento skurveny den , nemam prachy a uz ani naftu , a moja matka mi prachy odmieta dat lebo vraj nemá pi** ale na kokotiny má penez dost ale na školu nedostanem
A DO ZAJTRA SA MUSIM NAUčIT SKURVENýCH 20 STRáN SLOVENčiny skokotenej a pičoviny ktore su mi na konsky kokot a vyjebem sa na všetko asi už