Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Sprandi (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 5. září 2006 15:52
Dnes som mal 5 hodin a zdalo sa mi to ako cela vecnost.Zajtra mam 6 a pozajtra az 8! Mna drbne,rano musim vstavat a tristvrte dna stravit v tej prasivej skole!!!Pridem domov a som unaveny,spoteny a totalne vycerpany.Ucitelov mam na haku,ale tolko ZBYTOCNE strateneho casu mi nikto nevrati.Mne je to jedno,nech sa ucime aj v sobotu,len nech nam nedaju tolko hodin ucenia za jeden posraty den!!!Kto tam,kurva,ma sediet na tych drevenych stolickach 6-8 hodin denne a pocuvat same kktiny,ktore mi budu v zivote na hovno!Este aj riaditel nam to povedal,ze cely skolsky system je dodrbany,ze o tom nerozhoduju ucitelia,ale ti idioti na ministerstve skolstva.
Tak sa teda kurva pytam,na co mi do prdele bude treba vediet,ako sa vypocita el.prikon,alebo co je to goniometria uhla!!Vsak to su same kktiny.
Ja sa na to drbem,prvy polrok sa to budem musiet ucit,ale po Monitore sa na to uplne vyjebem. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Idea
Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 5. září 2006 17:07
Práve goniometriu možno niekedy v živote použiješ(napr. keď budeš stavať dom).
Na počiatku bola prázdna množina.

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 15. září 2006 12:54
Nejraději bych dal momentálně přes držku nejbohatšímu chlapovi na světě. Ty jeho zk... okna nerozpoznají ani Scanner HP 3400c. Resp. najde, hlásí "zařízení pracuje správně" ale neděje se nic. Vzdávám to, jdu na jedno (až dvě) d'oh! Brick Wall Brick Wall Brick Wall Think Think Brick Wall Brick Wall d'oh! Brick Wall d'oh!
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: so 16. září 2006 20:14
mě nechtěj rozpoznat volant ani po instalaci správných ovladačů a to mi už jednou chodil Brick Wall

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 17. září 2006 10:03
To nevymyšlíš, to je windows, ktorý asi náhodne generuje aj či ovládače pôjdu alebo nie.(a následne náhodne vygeneruje aj BSOD a chybovú hlášku, niekedy).
Na počiatku bola prázdna množina.

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: ne 17. září 2006 15:21
2Ena: ja se zase skoro rok snažím rozjet na windows Umax Scanner

soucítím s tebou! snad neskoncis jako ja, uz se o to pokousim fakt asi uz skoro rok

Sprandi napsal:
na co mi do prdele bude treba vediet,ako sa vypocita el.prikon,alebo co je to goniometria uhla!!
to sis nevybral dobre priklady :D
Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 17. září 2006 20:34
Mám starej scanner Primax, kterej už Win XP nepodporují. Ale existuje jeden trik, při kterém se použijí ovladače pro Win2k a ono to funguje. Nejde něco podobnýho u toho Umaxu? Pak ještě existují univerzální ovladače pro scannery, ale ty jsou placený (cena ookolo 20,30k). Možná by se ale daly někde sehnat ve "studijní" verzi. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: ne 17. září 2006 23:49
Heh, ja prave pouzivam Win2K :)
Ale diky za tip, zkusim nejak pouzit ovladace pro WinXP :D
Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: st 11. říjen 2006 17:00
do hajzlu už, se těšim jak debil na invex a nakonec jedu tak akorát do prdele..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 11. říjen 2006 17:40
A to je nějakej rozdíl? Slinták
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 7 z 330