Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 13. srpen 2007 23:00
ty finanční problémy beru zpět.....přeci jen nejsem na tom špatně Very Happy sem nevěděl co napsat Shhh Razz

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: út 14. srpen 2007 17:25
Brick Wall Brick Wall se zkurvenýma finančníma problémama máš pravdu krťo Brick Wall Brick Wall Dneska jsem si tak přemýšlela a řekla jsem si: KURVA VŽDYŤ JSOU TO JEN PAPÍRKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Promyslete si to jako úplnej debil úplně do hloubky a zjistíte že jsou to jen zkurvený papírky!!!!!!!!! Když ten zkurvenej stát má málo v pokladně, tak PROČ SI JICH PÁR NENATISKNE A NEDÁ NÁM POKOJ????????????????? Brick Wall Brick Wall (vím že se vám to bude zdát jako stupidní uvažování: ALE VŽDYŤ JSOU TO DO PRDELE OPRAVDU JEN PAPÍRKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 14. srpen 2007 18:49
To Maka: ...pretože sa tak ľudia dohodli...
Na počiatku bola prázdna množina.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 24. srpen 2007 17:34
Ano, Makak. A hrnec je jen kus plechu, mrkev vyrostla z hnoje a poezie jsou jen slova poskládaná za sebe. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 31. srpen 2007 21:40
Dnes mám teda totálne nešťastie. Všetko, čo robím sa mi nedarí. Mal som šancu ísť na 2 chaty a ako vidíte som nešťastnou zhodou okolností doma. Bol som si v meste kúpiť prekladanú pizzu, dnes mali zatvorené, stretol som jednu peknú bývalú spolužiačku, ale nemal som na ňu čas(a ona si ma nevšimla)...
Na počiatku bola prázdna množina.

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: pá 31. srpen 2007 22:13
2 Maka: hlavně že jsi šťastná a o to jde Wink já jsem šťastný a to mi stačí Mr. Green akorát se trochu bojím zítřka Anxious

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 7. září 2007 19:59
Proč zrovna ty ženy, které se mě líbí, musí kuřit cigarety !!!
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 7. září 2007 20:27
Vyj*bany Microsoft Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall
To som fakt taky k*k*t,že sa mi podarilo dostať do PC dva Windowsy ? Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall

\\hanni: trosku slusnosti Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 7. září 2007 20:33
I já mám dva. Ale jeden funguje a druhý ne Mr. Green Ale vybrat si stále můžu ze dvou d'oh! Brick Wall
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 7. září 2007 20:40
Ena: klikni pravým na tento počítač - vlastnosti - upřesnit - spuštění a zotavení systému: Nastavení... tam si můžeš zvolit, kterej se bude spouštět, jak dlouho bude ukázaná ta volba nebo tlačítkem Upravit rovnou přepsat ten konfigurák Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 70 z 330