Tak si myslím, že jsme překonali po dlouhé době rekord v příspěvcích Když jsem se dnes "připojil", tak mne málem šlehlo! Tolik nových témat! Jsem rád že se to tu hýbe! Bohužel zas ti "kecá" jen pár skalních a zatím jsem nenašel nic od nováčků.(zatím jsem to jen tak přeběhl) To zas nic neudělám!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: čt 4. leden 2007 22:21
jako je videt ze pisou jen skalnici...ale co kdo stoji o naky lidi co neznaji tu nasi srandu ne to byl joke vzdy tu rad privitam noveho userka naka obyc reklamka by neuskodila...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: čt 4. leden 2007 22:43
hehe neco nic rikat ale v utery sem seknul se vsema pracema co sem mel na netu a mam ted dost volneho casu i na vas kluky z VSN ted si len litam po forech á uzivam si...a nikdy uz nebudu pro nikoho pracovat zadarmo nikdy!!!
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
no dva silné dny ještě nic neznamenají.... pokud to bude tak měsíc tak už se otom dá hovořit, třeba jde jen o momentální déle netrvající situaci.....btw co jsi dělal za práce na netu? Kdyžtak to napiš do OT a začni for krrttek
Začátek minulého roku byl přesně opačný! Návštěvnost klesla a pak se to táhlo celý rok! Pak to stěhování tomu dalo taky pěknou ťafku, ale začíná to tu zas dejchat! Popřejme si navzájem, neb to je společný úspěch!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.