Dobrý podvečer. Obracím se na vás s radou, jak se zbavit tohohle hnusu kterej se neustále sype na silnici, na moji přístupovou cestu. Den co den vyhazuju snih prede dverma protoze pluh ho vždy nahrne až ke dveřím. Nejenže ted nemuzu zaparkovat s autem pred barakem, ale nemuzu uz ani skoro vyjit.
Premejslel jsem ze bych umlatil basebolovkou toho debilniho pluhaře. Porad jezni jen jednim smerem a vsechen snih nahrne ke me. Soused se mi pokazdy smeje kdyz jako magor vyhazuju snih. on tam ma abslutne cisto. díky za rady a cusna=DDDDDDDDDDDD
Miluji ženy, miluji vlast,
miluji pivo, miluji chlast! =DD
Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK
Zasláno: st 28. prosinec 2005 18:16
A nemas tohle nahodou opsane s jednoho dokumentu co beha po netu? myslim ze se jmenoval krkonozsky denicek a celkem dobre to s tvoji historkou sedi mozna bych rekl ze je to celkem i dobre okopirovane a soudi podle tveho IQ (kdyz chces pouzit fyzickou silu na chudaky silnicare) ze te asi nenapadlo jine reseni
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
chlapi,zadam vsechny-NECITUJTE PRISPEVKY NAD SVYM,dela to akorat bordel a plni zbytecne stranku.Behem realneho rozhovoru preci taky neopakujete to co rekl nekdo tesne pred vami...Diky Jarďas
Čusna. No ja jsem tu zpravu na netu taky viděl, ale tohle je proste muj pripad. A vazne jsem uz o ty basebolovce premejslel, protoze uz z toho neustaleho vyhazovani snehu dostavam krece do praveho ramene=DD Ted jsem vyhazoval shodou okolnosti znovu...
njn
Zasláno: st 28. prosinec 2005 21:23
A kdo cera nekoukal co?
Miluji ženy, miluji vlast,
miluji pivo, miluji chlast! =DD
A téma bilých sr**ek začíná být zase aktuální (mělo by, ale skutek utek). Už máte všichni přichystané lopaty na odhazování sněhu Za sebe musím říct, že jsem ji už jednou letos použil.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 19. prosinec 2008 19:05
u nás začalo sněžit po půlnoci a valí do teďka s větší či menší intenzitou. je to asi 5-10 čísel sněhu
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
51 277,- VK
Zasláno: pá 8. leden 2010 21:24
největší nával byl mezi 9:00 a 11:30. od té douby soustavně padá to bílé svinstvo za limec, tři měsíce v jednym kusku furt enem prosinec. ale padá to drobně a teploty jsou jen kolem nuly
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 8. leden 2010 22:46
Môžeš dať link na Youtube
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: so 9. leden 2010 00:45
U nás v Praze se už taky dost dlouho sype, ale tak od poledne. Takže jen takových 12 hodin v kuse. Už tu máme normálně takových 10 cm a k tomu závěje a sněhové jazyky. To se v Praze nevídá. Ještě že je víkend. To by byla kalamita
Jeden můj spolužák o tomhle říká "a zase všude samý koks"
Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: so 9. leden 2010 01:53
jo ja mel dnes tolik mokrého snehu na aute že sem to cejtil a dokonce zadek mi sedel to nechtelo jet kurnajz , a teraz v noci všetko sa topí všade sú sr***** a tak ....
ono je dobry to obcas smetakem prejet, zaprvy, kdyz to neometes, tak to lita jinym ridicum na sklo, za druhy jak to taje, tak ti chcije voda po celnim skle a musis stirat a za treti auto zbytecne moc zere benal\naftu
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.
Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: so 9. leden 2010 17:11
no ja som dva dni nevyliezol s domu a ono nasnežilo potom sa to začalo topiť tak sa tolko snehu aj davalo zle dole s auta , tak som len potrebne okienka utrel a vyrazil na cesty , šak tahšie auto lepšie sedí na ceste
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: ne 14. listopad 2010 18:21
Tenhle topic jsem marně hledal v boxovacích pytlích no neva, sice tu pořádná zima a s ní i sníh ještě není, ale vážně se na ni moc netěším a doufám v co nejrychlejší návrat tepla, jara
Máte to podobně?
51 277,- VK
Zasláno: st 17. listopad 2010 23:23
dneska byly celý den mlha a už to smrdělo sněhem. ale byl jsem na horách a ani tam nic. ale už se těším až ten bordel napadá a já se budu smát těm debilům, co na letních gumách skončí někde mimo cestu
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: po 29. listopad 2010 19:10
Tak dneska docela masakr na cestách, přijde mi, že půlka lidí buď jezdí jak prase, protože tolik bouraček co bylo dneska nebo mají letňáky... ale je fakt, že to klouže jak sviňa.. Ale odpoledne už to bylo lepší,ale stejně jsem víc jak 70 nejel celou cestu z Písku..
826 606,- VK
Zasláno: po 29. listopad 2010 19:34
Kolega ráno jezdí takovýma postranníma uličkama v Sokolově, aby se vyhnul těm hlavním tahům... No a na jednom prudčejším kopečku skončil za půlkou a pak jsme klouzali kus zpátky... Holt na sníh, pod kterým je ledovka, nestačí ani zimní gumy.
//ale bouraček ani nějak moc nebylo. Akorát ráno jedno auto v protisměru (za relativně prudkou (normálně se v létě jede 130 a zpomaluje na 90 ) levou zatáčkou z kopce) s rozbitým předkem.
u nas sa sneh drzi stale je tych 15 az 18cm ale na cestach a chodnikoch sa trochu roztopil a spravil sa z neho lad... tj: suvisle plochy ladu o hrubke zhruba 2cm... a to je dost blbe lebo po takom lade sa neda kracat a to uz nie bezat... dnes som zmeskal vsetky autobusi... ale chytil som jeden medzimestsky kt. meskal 20minut... a tak som stihol prestup (nastastie)
uz zas to napadalo... velmi sa smyka... rano sa ani neda bezat na bus, a je to o trochu vecsi adrenalin, lebo uz nenastupujem na konecnej, takze ked idem na zastavku nevidim ci uz autobus isiel alebo nie...
826 606,- VK
Zasláno: ne 9. prosinec 2012 20:51
Tak to byl mazec, teď jsem jel 20 km domů a celou cestu bylo na silnici asi 10 cm sněhu... Sice proježděnej, ale o to to je horší, protože to akorát pořád strhává auto.
51 277,- VK
Zasláno: čt 9. leden 2014 19:38
ne, blaťuláka
826 606,- VK
Zasláno: so 21. leden 2017 19:12
Dnes jsme zabočili na horách na neudržovanou silnici...
Tady byla ještě trochu udržovaná:
No a tady už ne, nikde se nedalo otočit, ale jelo to, tak jsem si řekl, že projedu až k další křižovatce a tam pak už je další horský město...
No, kus před tou křižovatkou někdo na cestě zaparkoval Golfa a zmizel. Takže procvičení couvání. 1 km pozpátku a pak se povedlo otočit na běžkařské stopě.
Kousek předtím je na videu vidět, že jsme pokusili vykopat si vlastní otočiště a pak jsme do vzdali.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.