Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 9. prosinec 2012 20:51
Tak to byl mazec, teď jsem jel 20 km domů a celou cestu bylo na silnici asi 10 cm sněhu... Sice proježděnej, ale o to to je horší, protože to akorát pořád strhává auto.
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 9. leden 2014 19:38
ne, blaťuláka
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 21. leden 2017 19:12
Dnes jsme zabočili na horách na neudržovanou silnici...
Tady byla ještě trochu udržovaná:
No a tady už ne, nikde se nedalo otočit, ale jelo to, tak jsem si řekl, že projedu až k další křižovatce a tam pak už je další horský město...
No, kus před tou křižovatkou někdo na cestě zaparkoval Golfa a zmizel. Takže procvičení couvání. 1 km pozpátku a pak se povedlo otočit na běžkařské stopě.
Kousek předtím je na videu vidět, že jsme pokusili vykopat si vlastní otočiště a pak jsme do vzdali.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.