Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Sny - co se vám v noci zdálo?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 51, 52, 53  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 1. říjen 2006 12:37
PecanZ (Darth PZ) napsal:
Ale ty ses nechtěl bít a podal jsi oznamení a šel k soudu že to tak pokračovalo ?? Whistle Mr. Green

Nie, zľakli sa ma, takže žiadne oznámenie tam teda byť nemuselo, keďže mi neublížili.
Na počiatku bola prázdna množina.

PachezZ (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: pá 20. říjen 2006 00:59
sem kámnošce vyprávěl svůj dnešní sen:
kód:
PachezZ, 19.10.2006 17:02:34:
No tak nejdriv sem byl s kamosem v praze... a bylo to tam divny , bylo to na spojovaci , pak sme nekam jeli a pak ste tam s magdou prijely tramvaji , pak ste uz tam vic nebyly , kamos nekam odesel a ja cekalna takovym moste pod kterym byly medvedi a na kraji stali typci co me potom tahali za usi...

PachezZ, 17:02:58:
A pak se tam obevil standa a zase zmizel a ja byl najednou v kardasce kam sem jel autobusem s lidma ze zakladky a s lidma tady odtud

PachezZ, 17:03:19:
A najednou sme dojeli do kardasky , yvstoupili a s gabinou nas honili chodici sroubovaky

PachezZ, 17:03:42:
Jeden z nich tam bydlel na namesti v plastovy 1203ce ktera se dala rozebrat a misto svetel mel sklapeci okna

PachezZ, 17:04:19:
A pak tam zacalo neco nevimc o to bylo ale uz se mi to parkrat zdalo a byly tam svetylka a pak se ty sroubovaci a ruzny tycky poprali , mny sme utekli a tak to skoncilo

Petti, 17:04:28:
:D :D šroubováky vás honily :D :D Jakej Standa tam byl?

PachezZ, 17:04:56:
No z rakous , neco mi rikal a pak zmizel nekam mezi ty medvedy

PachezZ, 17:05:17:
No normalne sroubovaky s nohama a rukama

Petti, 17:05:19:
:D

Petti, 17:05:26:
ty máš teda sny :D :D

PachezZ, 17:05:32:
A behali za nama po namesti a tam se tak jako propadaly kostky jak v nejaky hre

Petti, 17:05:51:
to muselo bejt zajímavé

PachezZ, 17:06:00:
A pak proste bouchla ci co se s tou divnou veci stalo a najednou byly vsude svetylka a divny panaci a my sme utekli
Obrázek
Obrázek
Na světě je 10 druhů lidí, jedni rozumíbinárnímu kódu a druzí ne.

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: pá 20. říjen 2006 18:06
mě se poslední dobou zdálo spousta snů, jeden že v celým městě vypadnul proud...a co myslíte? večer byl kompletní výpadek elektřiny....druhý den nato se mi zdálo, jak sem se mlátil s nějakym klukem...bál jsem se aby se to nevyplnilo jako den předchozí...a co myslíte? nemlátil sem se...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: so 21. říjen 2006 23:47
Dneska se mi zdál divnej sen...
    Byl jsem s rodinou ve Španělsku (asi) a někam jsme jeli lodí.. Když jsme tam dojeli, tak na pobřeží byla tržnice, stánky, trhy... ale dál od toho moře to bylo ohraničený takovou zdí. Ta zeď byly nějaká jako moderní hradby města. My chtěli do toho města, tak jsme šli do takových dveří. Tam byl vrátnej a chtěl po nás nějaký lístky ke vstupu. Tak jsme mu něco dali (myslim že lístky od tý lodi) a on na nás, že to nemůžeme, že jsou to jiný lístky a ještě, že máme zaplatit pokutu... A tak nějak se naši s nim bavili a on jim dal najednou nějakou hromadu peněz (myslim že to bylo 20 000 něčeho jako kdyby vracel) a chtěl zaplatit 400 jako pokutu za ty lístky... A my najednou začali utíkat mezi těma stánkama.. Běželi jsme děsně daleko a furt stánky, až jsme vběhli bočníma dveřma do nějakýho srubu a vyběhli ven předním velkým vchodem.. a tam bylo nějaký hřiště a okolo ty hradby, ale už jenom jako plnej dřevěnej plot a pár planěk tam bylo vylomených, tak jsme do nich asi šli...
A pak jsem se probudil.
Zasláno: ne 7. leden 2007 14:47
Tak dneska se mi zdálo, že jsem byl v nějaký mrakodrapu nebo podobný vysoký budově a uvnitř se něco sesypalo. Byl jsem někde v horních patrech a dělal jsem tam záchranný práce.. Najednou mi volali vysílačkou, že se jim nějak podařilo uvolnit cestu zespoda a ti, co tam jsou zasypaní by se měli dostat ven někde u mě.. Za chvilku tam vylezl jeden chlap, co byl uplně od prachu a nejspíš to byl ještě cikán. Měl šílenou radost, že je venku a vidí světlo. Já ho pak nějak začal mlátit do zad, aby vykašlal všechen prach a když jsem to skončil, tak z něj byl normální bílej Mr. Green No a dál mi volali něco jako že ho musejí chytit, ale to už jsem se probudil, tak nevím, jak to dopadlo.. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: ne 7. leden 2007 16:19
to se dozvíš večer v Televezních novinách na Nově Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: pá 23. únor 2007 15:04
Tak jsem na chvilku usnul v práci Embarassed a zdálo se mi o našich psech co jsou s dětma u rodičů!!! Asi mi začíná harašit v majáku! Shocked Brick Wall Brick Wall
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: so 21. duben 2007 23:11
dnes k ránu se mi zdálo mnoho snů, ale v paměti mi uvízl jediný-že na VSN nebyl po 3 dny žádný nový příspěvek....děsivá noční můra...

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 15:36
Tak to je hodne desivé a nereálne. Ja su tu nebol len asi 1 a pol dňa a vy ste napísali 468 príspevkov Brick Wall .
Na počiatku bola prázdna množina.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: po 23. duben 2007 10:26
Mně se dneska normálně zdálo, že byl sraz v našem městě Mr. Green A Beat byl menší než já Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 14 z 53