Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Sny - co se vám v noci zdálo?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 51, 52, 53  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 23. srpen 2007 19:59
Věří tady někdo vůbec že ty sny něco znamenají? Můj kolega mi nedávno tvrdit že SAMOZŘEJMĚ ŽE TO MÁ VÝZNAM A JAK MŮŽU TVRDIT ŽE TO NIC NEZNAMENÁ Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: čt 23. srpen 2007 20:21
borix napsal:
To ginzo: Z tvojho sna by sa dala usúdiť mierna chaotickosť a množstvo malých problémov(hlavne, čo sa týka žien). Možno by sa dala pripočítať aj mierna frustrácia, túžba po náhlych zmenách a živote v bohatstve.

A ja tam vidim posun od Durona 700 MHz k notebooku Laughing
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: pá 24. srpen 2007 10:13
Heh mne se dneska zase zdalo o tom ze si nechavam udelat fialovy melir, tentokrat mi to chtela udelat mama Slinták a zase potom jsem byl na zimaku ale tentokrat sem hral hokej s kamosema ze slovenska, ktery sem nevidel neco pres rok

Dragon (+3)
Bažant
Bažant

10 050,- VK

sen

Zasláno: pá 24. srpen 2007 10:20
To me se zdalo ze nas prepadnou rusaci a ze by byl druhej srpen 1968.Doufam ze se tohle nestane par mych snu se vyplnilo.No pak se mi zdalo ze spadnu z postele no a stalo se. Very Happy Very Happy
Draci jsou nejúžasnější stvořeni.Very Happy P.S. Jsem syn Beata

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 24. srpen 2007 15:10
To hanni: V tomto prípade to fakt nebolo ťažké.
To Maka: Tak mu povedz toto: Sny majú význam, ale iba kvôli tomu, aby sa aj počas spánku udržal mozog relatívne svieži, keďže nedokáže oddychovať.
Na počiatku bola prázdna množina.

Dragon (+3)
Bažant
Bažant

10 050,- VK
Zasláno: pá 24. srpen 2007 16:19
Ale mam takovy pocit ze umim predpovidat budoucnost.Uz se mi hodne splnilo co se mi zdalo.Asi ty sny fakt neco znamenaj.Napr ze mi nikdo umre a stalo se.Ja tak nesnasim Deja Vu.

cx70.siemens (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: pá 24. srpen 2007 18:32
podle mě sny určitě "něco" znamenají.Je hodně lidí kterým se něco zdálo a pak se to vyplnilo....mě se to stalo taky..
Jen dvě věci jsou nekonečné:vesmír a lidská hloupost. I když tím prvním si nejsem úplně jist - Albert Einstein

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 25. srpen 2007 11:17
To Dragon: Tiež som ho neznášal, keď som bol mladší, človek sa cíti ako by žil ten istý život dva krát. Potom prišlo, ale, niečo horšie, o čom nechcem vravieť a tieto sny prestali. Keď to príde, tak pochopíš.
Na počiatku bola prázdna množina.

Dragon (+3)
Bažant
Bažant

10 050,- VK
Zasláno: so 25. srpen 2007 14:17
Njn at se ti zda co zda ale me se splni ty nejhorsi sny.A ty krasne ne e.

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 27. srpen 2007 00:40
zdálo se mi, že jsem byl ztracen v pralese a našli mně nějací banditi, kteří po mně chtěli všechny peníze, jina mne nechají napospas takovým vysokým, ošklivým lidem, ze kterým šel strach, ted, když na to vzpomínám mi naskočila husí kůže Anxious

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 21 z 53