Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Soutěž (?)

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Sdělení a informace

Měli by soutěžící po dobu soutěže (do vypadení) mít uživ. hodnocení "soutěžící"?

Hlasování není časově omezeno.
Ano:
90% 90% [ 19 ]
Ne:
9% 9% [ 2 ]
Celkem hlasů : 21 / Hlasujících: 21
Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: pá 16. září 2005 07:19
Tak ja potvrdzujem účasť v tejto súťaži.Ja by som hlasovanei rozšíril na všetkých čitateľov okrem súťažiacich Wink

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: pá 16. září 2005 07:34
Du do toho bude prdel Slinták Mr. Green
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 16. září 2005 11:05
Ok,ruku na to Hand
A to rozšírenie by mohlo byť aj na všetkých čitateľov (ale potom vypadnem ja prvý Slinták )

A máme poslať aj životopis Laughing
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: pá 16. září 2005 11:54
romulus napsal:
Ricky: pravidla? Už jsem říkal. Každou neděli budou soutěžící mezi sebou hlasovat, kdo z nich vypadne. Nebo to rozšíříme na všechny čtenáře? Co myslíte. Asi by to bylo lepší, že?
Aby to bylo pestřejší, budou soutěžící dostávat nějaké veselé úkoly, ať se my ostatní pobavíme. Nebojte, nebudou to zas žádné prasárny.
No a vítěz bude oslavován a pozvu ho na to pivo... Wink

no já myslel nějaké podrobnější pravidla jako kdo co může a kdo co nesmí a tak... Ale aspoň bude sranda... Mr. Green Wink
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: pá 16. září 2005 11:58
Ricky napsal:
romulus napsal:
Ricky: pravidla? Už jsem říkal. Každou neděli budou soutěžící mezi sebou hlasovat, kdo z nich vypadne. Nebo to rozšíříme na všechny čtenáře? Co myslíte. Asi by to bylo lepší, že?
Aby to bylo pestřejší, budou soutěžící dostávat nějaké veselé úkoly, ať se my ostatní pobavíme. Nebojte, nebudou to zas žádné prasárny.
No a vítěz bude oslavován a pozvu ho na to pivo... Wink

no já myslel nějaké podrobnější pravidla jako kdo co může a kdo co nesmí a tak... Ale aspoň bude sranda... Mr. Green Wink

a hlavne o co pořádně jde

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: pá 16. září 2005 11:59
Anonymous napsal:
a hlavne o co pořádně jde

to sem byl já Embarassed
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 16. září 2005 12:23
Ricky napsal:

A čo tak webcam Twisted Evil
To by už bola iná reality show Laughing Applause
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

koscik (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 16. září 2005 17:11
ginzo napsal:
Ricky napsal:

A čo tak webcam Twisted Evil
To by už bola iná reality show Laughing Applause

Bojim se ze to neni realizovatelne, protoze webcam preci jenom jeste nepatri ke standartni vybave a nemaji ji vsichni. Nehlede k tomu ze by to na nic nebylo, kabely od toho sou kratky a bylo by to spousta prace okolo...
One world, one soul.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 16. září 2005 17:16
koscik napsal:
Bojim se ze to neni realizovatelne, protoze webcam preci jenom jeste nepatri ke standartni vybave a nemaji ji vsichni. Nehlede k tomu ze by to na nic nebylo, kabely od toho sou kratky a bylo by to spousta prace okolo...

Ja viem že ju nemajú všetci,ale bolo by to len správanie pri compe(aj to je dosť zaujímavé Slinták )

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: so 17. září 2005 00:27
Takže jsme rozhodli s Weitlessem, že soutěže se mohou zúčastnit všichni přihlášení. Předkolo, vyřazující soutěžící na počet deseti nebude.
První týdenní úkol bude zveřejněn v neděli pozdě večer. Do té doby se ještě na poslední chvíli mohou přihlásit další zájemci.

Přidal jsem hlasování, zda soutěžícím po dobu soutěže odebrat Řízky a Bažanty a propůjčit jim označení Soutěžící. Pro přehlednost...
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Sdělení a informace
Strana 10 z 22