Věk: 36 let
132 412,- VK
Spolujízda, jízdomat
Zasláno: čt 2. leden 2014 21:00
Máte někdo zkušenosti se spolujízdou?
Jelikož český dráhy furt zdražujou, cesta trvá dýl, nabírá větší spoždění a celý je to prostě na kokot, rozhodl jsem se registrovat na jízdomatu. Chcu to vyzkoušet už tuhle neděli, ale zatím nevyhovuje žádná jízda
Regnul jsem se i na mojeID, abych vypadal důveryhodněji (ne že bych nebyl)
Věk: 33 let
226 121,- VK
Zasláno: st 6. květen 2015 08:59
Já jízdomat používám dost A jsem jako řidič. Jezdím pravidelně linku České Budějovice - Praha a díky tomu můžu pohodlně jet svým autem a doplácím jen opravdu minimum do nafty. Jezdím pondělí a v pátek a opravdu jen málokdy nejedu plný, jezdím tedy ve 4 lidech.
A jsem rád, člověk se seznámí s novými lidmi, nejede sám a když vezu holky z VŠE, tak jsou to i docela kočky
Věk: 33 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 7. květen 2015 11:40
2pipa: bojim bojim Kdybych jezdil pravidelně v pěti, tak na tom asi něco málo vydělám. Ale v Oktávce se lidi ve 3 vzadu docela mačkají a ještě když se mezi sebou ani neznají. Tak to radši jsem na nule a jedu pohodlně ve 4
Občas narazím na pěkné dotazy. Jednou mi psali nějaké holky z USA z Georgie, že jsou tu na výletě a že by chtěli přiblížit Varšavě, na tom není nic divného, kdyby se neptali na spolujízdu z Prahy do Budějc, tedy na úplně opačnou stranu
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2DalšíPoslední
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.