podla mna je to v pohode alternative. a komercne , no vec nazoru, (zato ze mali par videoklipov v telke), podla na komercne veeci su take voloviny ako Beyonce, Britney a nevie kto este (pardon za zle napisane mena ). Moj nazor teda je ze az tak komercni nie su
Věk: asi 27 let
910 945,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 17:02
Jooo, SOAD, to je moje srdcovka.. to jsem poslouchal v dávných dobách a pořád si to ještě rád poslechnu..
Za těch pár let, co jsem sem napsal, že jsou nejlepší Mezmerize a Hypnotize jsem naposlouchal Toxicity a musím vám říct, že je to fakt nejlepší jejich album..
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: po 29. září 2014 18:12
Znáte Vampires On Tomato Juice? Jejich muzika zní hooodně podobně SoaD... Zpěvák sice nemá takový hlas jako Serj Tankian, ale i tak se jim to napodobování daří. Jen jsem zatím nenarazil na žádnou písničku pořádně od podlahy. (Spotify: http://open.spotify.com/track/3lJi8Y34GFtG6XhtG4eXNx)
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2DalšíPoslední
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.