Zasláno: čt 9. leden 2014 20:02
osobně jsem cca před dvěma týdny na obloze viděl letět tak nějak klikatě bílé světlo (bylo to v noci). trasa vypadala podobně jako kardiogram. chvíli to letělo rovně, pak to poskočilo vpravo a hned zpět na původní trasu, po chvíli zase vlevo a zpět. cca v 1s intervalech. původně jsem myslel, že je to jen střídání blikání světel na spodku letadla, ale:
a) odhadem (bylo jasno, tma byly pěkně vidět hvězdy) to bylo cca 5-7km /a možná i víc) daleko takže nešlo poznat siluetu objektu
b) světla na spodku letadla blikají nepravidelně
c) jedno z nich by mělo být barevné (nevím jestli je na spodku zelená nebo červená)
d) na letadle blikají světa stroboskopicky a ne se plynule přesouvají.
takže jsem asi fakt viděl neidentifikovatelný létající objekt.
ps.
v pondělí večer jsem viděl nádherně se rozmáznout meteor o atmosféru. oproti běžným "padajícím hvězdám" byl asi 10x jasnější a barva už šla do oranžova. délka stopy byla tak asi 2-3 úhlové stupně. něco podobné ho jsem viděl už tak před dvaceti lety, ale tehdy to byla nádhera. bylo to minimálně 100x jasnější, než teď v to pondělí. to musel být šutr jak long island

, páč tehdy to cca na 1 sekundu ozářilo celou oblohu a stopa bylo skoro přes celou oblohu. taky to bylo v noci. od té doby pokaždé když jsem někde, kde není moc světelného smogu, tak čumím na nebe, jestli znovu něco podobného neuvidím.

ale to nepatří mezi ufo. i když... kdo dneska může říct, z čeho ten vesmírný šutrák byl? takže to vlastně ufo bylo
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...