Zasláno: pá 7. duben 2023 07:19
palucko napsal: myslite si že dokáže umela inteligencia nájsť jendu ?
Jenda ale je umělá inteligence. Sice kdysi existoval v reálném světě, ale internet jej vcucnul (tak jako to bylo ve filmu Tron) a stal se umělou inteligencí (tak jako Alt Cunningham z Cyberpunk2077). Jak si myslíš, že sem dává sem ty statistiky? To sem vždy nakukuje zpoza Černé zdi...
palucko napsal: Keď dokáže umelá inteligencia meniť displaye a pájkovať káble tak sa začnem báť o prácu

jirkacv napsal: Tak na to jsou masiny uz leta.. jen firmy nechteji nic opravovat, ale prodavat nove, tak proc by si rezali vetev
A hlavně je palučko levnější. Takový stroj stojí miliony.
A taky na nějaké kusovky se to nevyplatí. Když vyrábíš nové věci, tak taková linka s osazovacími stroji chrlí třeba jednu desku plošných spojů za sekundu. Oprava znamená najít chybu a ručně ji opravit. Což je zdlouhavé a pracné a musíš k tomu mít kvalifikovanou obsluhu. To se vyplatí jen u drahých věcí, u kterých cena opravy nepřesáhne cenu nového výrobku...
jirkacv napsal:
@pipa Umi obrazky, ale krade je z netu samozrejme

a nekdy je ukradne tak, ze uz tam nejsou

Takze to ukaze pidi obrazek "image not found (imgur)". Ale tak to proto ze to je trenovany na dva roky starych datech.
Ze by to obrazek vytvorilo, to zatim ne.. ale kdyz se par AI spoji, tak urcite
Počkej a co používáš? chatGPT3 ze stránek chat.openai.com? A nebo něco jiného? Slyšel jsem, že do Bing chatu by měl být integrován chatGPT4, ale ještě jsem to nezkoušel... Je pravda, že obrázky jsem po něm nechtěl, protože mě jaksi nenapadlo, že by to uměl...