Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Umělá inteligence

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Jaké budou důsledky rozvoje umělé inteligence?

Hlasování není časově omezeno.
Ukrade nám práci.:
66% 66% [ 2 ]
Vyhladí lidstvo.:
33% 33% [ 1 ]
Něco jiného (podělte se v diskusi):
0% 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 3 / Hlasujících: 3
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: so 24. únor 2024 01:07
https://echo24.cz/a/HwQVd/zpravy-panorama-cernossky-nacista-ai-od-googlu-si-nevi-rady-s-historickymi-postavami

Bohužel jsem si to nemohl vyzkoušet, protože jsem se o téhle věci dozvěděl až po tom co to zakázali... Very Happy Nicméně co jsem viděl v diskusi jinde, tak i při dotazu na papeže nebo krále Anglie to generovalo jen a pouze rasově a genderově korektní obsah... Very Happy Dokonce i někteří samurajové byli černí... Think

Zdá se mi, že tohle ta umělá inteligence nemá naučené z nějakých obrázků z internetu, ale že takováto funkce tam byla naschvál ručně přidána, aby to bylo dostatečně korektní... Think
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Zasláno: pá 28. červen 2024 08:11
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech-umela-inteligence-si-prisla-pro-praci-freelanceru-tim-se-to-ale-nezastavi-254663

Tak, už vám AI ukradla práci?
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Zasláno: po 30. září 2024 10:35
Dneska jsem si hrál s chatGPT a zkoušel jsem, co vše umí.
No pořád hlavně jen vymýšlet si nesmysly a tvořit umělecká díla...
Zkoušel jsem jestli mi to navrhne elektronický obvod a ono jo... dokonce ho i nakreslí... Magor Slinták Applause d'oh! Brick Wall

Obrázek
Zasláno: pá 6. červen 2025 10:30
Zajímavý článek o umělé inteligenci
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech-internet-zaplavi-chaos-uverime-chatbotum-a-zapomeneme-jak-vznika-duvera-278443
Mimochodem on je problém, že tohle půjde dál a dál. Lidi časem nejen že nebudou umět vyhledávat informace, ale sami ani věcem nebudou rozumět. Už dneska mnoho lidí vidí naše technologie jako něco magického (setkal jsem se kdysi s názorem, že proč by léčivé krystaly neměly léčit, když v počítači je taky jenom křemík a to je přece jen taky kámen). Jenže časem to dopadne tak, že ani ti co budou stroje navrhovat budou používat umělou inteligenci. Programátoři budou používat AI k psaní programového kódu, kterému nebudou rozumět a inženýři budou dělat nákresy strojů také pomocí AI. Nakonec stroje budou vymýšlet a vyrábět další stroje...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: pá 6. červen 2025 10:43
Možná jsme poslední generace, co umí kriticky ověřovat informace.

U mámy vidím, že si myslí - je to na internetu, a proto to musí být pravda nebo proč by to někdo posílal mailem, když to není pravda?

Mladší generaci chatboti předkládají líbivé odpovědi, ale s půlkou nesmyslů. Když po ní chci něco trošku složitějšího, musím ji stále opravovat a ani ten konečný výstup není použitelný bez oprav.

Informace neumí vyhledat také. Jedině to, co umím vyhledat za půl minuty googlem je správně. Většinou. Když hledám složitější věc, napíše mi blbosti.

Psaní kódu bych chtěl používat, ale většinou to ani nedodá kód se správnou syntaxí..
NoArtist / NoName

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 6. červen 2025 11:56
Moje maminka (85) se naštěstí naučila s chytrým telefonem celkem dobře, ale dál jsme ji neučili. Stačí že umí psát a vkládat fotky ve WhatsAppu. Ostatní, včetně banky, děláme za ni. A je klid. Dokud žil táta tak byl furt nějaký průser. Very Happy
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 3 z 3