Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Věkové rozdíly

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 23, 24, 25  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 09:49
otesánek napsal:
Baros(i) nic si ztoho nedělej. Přesně tak to má fungovat sbírej zkušenosti a s přibívajícím věkem nakonec poznáš co do vztahu můžeš investovat a kde partnerku naopak přibrzdit. Vztah je vlastně o toleranci dvou lidí a jinak to vživotě nikdy nebude. Na tachometru sem nedávno začal natáčet pátý křížek tak bych o tom snad měl něco vědět.

Tak díky...od zkušených si nechám vždycky milerád poradit, nejhorší na mě je, že už se teď zase poohllížím po něčem jiným...

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 10:00
Ještě bych chtěl doplnit, aby jste si nemysleli že jsem nějakej peďáček), tak mě v 17. letech velice dobře předávala zkušenosti (hehehe) o 11 let starší žena s dvěma dětmi, to byly taky pecky Very Happy

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 10:06
Koukam Baros zatim patří do podruhu SexSportovecPřelétavý. Baros(i) nic si z toho nedelej neboď - Odříkaného chleba největší krajíc.
Mark P.. uz je od tebe o něco starší a je podlemne ve fázi kdy hledá tu kterou by mohl tolerovat celý život.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 10:11
otesánek napsal:
Koukam Baros zatim patří do podruhu SexSportovecPřelétavý. Baros(i) nic si z toho nedelej neboď - Odříkaného chleba největší krajíc.
Mark P.. uz je od tebe o něco starší a je podlemne ve fázi kdy hledá tu kterou by mohl tolerovat celý život.

Přesně tak, už mi nejde hlavně o to jak vypadá, jak to bývalo, ale jak by mi s ní bylo na delší vztah, je to přesně jak si řekl, člověk to prostě s věkem začne brát jinak, to patří k životu

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 11:00
Mark Pawl napsal:
otesánek napsal:

Přesně tak, už mi nejde hlavně o to jak vypadá, jak to bývalo, ale jak by mi s ní bylo na delší vztah, je to přesně jak si řekl, člověk to prostě s věkem začne brát jinak, to patří k životu

Správně, nezáleží na kráse, ale na duši Neutral

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 11:02
Marku P.. děkuji žes těm co kroutí teprve druhý křížek potvrdil že nekecám. Applause
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 11:04
otesánek napsal:
Marku P.. děkuji žes těm co kroutí teprve druhý křížek potvrdil že nekecám. Applause

Není zač, oni to poznají sami, jako každý, taky bývaly časy kdy jsem říkal: "Jsi blbej? Podivej jak je krásná, tu mi každý bude závidět, to je jedno že je blbá". Wink Ale nějak se to otočilo už Smile

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 11:07
Mark Pawl napsal:
taky bývaly časy kdy jsem říkal: "Jsi blbej? Podivej jak je krásná, tu mi každý bude závidět, to je jedno že je blbá". Wink

Tak takto som neuvazoval nikdy...podla mna baba musi mat nieco v hlave...inac ma nezaujima.Vzdy to tak bolo.

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 11:08
hanni napsal:
Mark Pawl napsal:
taky bývaly časy kdy jsem říkal: "Jsi blbej? Podivej jak je krásná, tu mi každý bude závidět, to je jedno že je blbá". Wink

Tak takto som neuvazoval nikdy...podla mna baba musi mat nieco v hlave...inac ma nezaujima.Vzdy to tak bolo.

Tak to máš dobrý, já takovej puberťák býval ... Ale co, to k tomu věku taky patřilo a už je to za mnou Smile

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 11:29
Mark Pawl: Už tě ani trochu nezajímá vzhled??? Think

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Strana 10 z 25