Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Věkové rozdíly

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 23, 24, 25  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 11:35
Baros napsal:
Mark Pawl: Už tě ani trochu nezajímá vzhled??? Think

Samozřejmě že chci aby mě přitahovala i fyzicky, ale už ty nároky jsou velice, ale velice menší Smile Když si najdeš holku která tě bude přitahovat JEN fyzicky a budeš s ní žít, tak se ta fyzická krása ztratí, ale když si najdeš symatickou holku, příjemnou, se super povahou, tak v čase, kdy se tví vrstevníci budou rozvádět se ženami, že stloustla (kdo by to byl většinou čekal např. po dvouch dětech) oceníš povahu své ženy a teprve vtedy se pořádně uvědomíš že jsi si vybral nejlíp jak jsi mohl, ostatně když budeš mít nějakou platinovou princeznu myslíš že tě nepodvede? To tak 1/10 .. princezen

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 11:40
Víš Baros(i) Ona se krásná čarodejnice za čas přejí a makonc si rád že jí vyleješ perka a podpálíš košťátko. Ta moje nynější má 130Kg a radši tohle protože to mezi námi funguje i když občas se skřípáním to však považuji za normální.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 11:48
Já mám už 2,5 roku jednu a tu samou, sice to není úplná modelka, ale když chce tak dokáže být mnohem hezčí než je. Je sice o půl roku mladší, ale většinou si spolu krásně rozumíme. Tož tak
on les aura!

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 12:00
Mino a jak vnímáš třetí rok ve vztahu taky cítíš že to někdy skřípe mnohem víc a je těžší to ukočírovat. Prostě kryze po třech letech.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 12:44
Jasný skřípe to mnohem víc a krize jsou mnohem hlubší (složitější),nejhorší na tom je že nám pomalu dochází argumenty proč se smiřovat a být spolu, ale někdy stačí prostě se den dva nevidět a pak je to jako dřív někdy snad i lepši Smile
Taky je to o tom, že si víc rozumíme i beze slov. A pak to přejde a hádame se dál je to složitý. Každopádně to ale stojí za to!
on les aura!

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 12:54
Hurá Dance funguje to nejsem blbej Brick Wall a nejsem sám Exclamation

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 14:15
Co se děje že se tak raduješ? Very Happy
Já s tou svoji mám momentálně pohodku Cool
on les aura!

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 14:44
otesánek napsal:
Víš Baros(i) Ona se krásná čarodejnice za čas přejí a makonc si rád že jí vyleješ perka a podpálíš košťátko. Ta moje nynější má 130Kg a radši tohle protože to mezi námi funguje i když občas se skřípáním to však považuji za normální.

To ti přeju, že to mezi váma funguje, pokud je na tebe žena hodná a dobře ti uvaří......co se zalamovat nad nějakýma 130kg, než mít doma nějakou štíhlou mladou, ale hloupou babu co neumí ani uvařit kafé......

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 14:45
Baros napsal:
otesánek napsal:

To ti přeju, že to mezi váma funguje, pokud je na tebe žena hodná a dobře ti uvaří......co se zalamovat nad nějakýma 130kg, než mít doma nějakou štíhlou mladou, ale hloupou babu co neumí ani uvařit kafé......

doplnil bych: ....a podváděla by tě na každym kroku s kdejakym vocasem.

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 14:48
mina napsal:
Jasný skřípe to mnohem víc a krize jsou mnohem hlubší (složitější),nejhorší na tom je že nám pomalu dochází argumenty proč se smiřovat a být spolu, ale někdy stačí prostě se den dva nevidět a pak je to jako dřív někdy snad i lepši Smile
Taky je to o tom, že si víc rozumíme i beze slov. A pak to přejde a hádame se dál je to složitý. Každopádně to ale stojí za to!

A presne o tomto to je...uplne si sa trafil Applause

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Strana 11 z 25