Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Věkové rozdíly

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 23, 24, 25  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 13:59
hanni napsal:
mina napsal:
Hani Ty a nerozumnej to mě taky nejde do sebe... Very Happy
Mám jen skromný dotaz kam na ty o tolik starší chodíte????? Question Think

Mno,tiez mi uz nemam 23 Wink skusenosti sa naberu casom a najlepsi ucitel je zivot..

Kam na ne chodime..moznosti su rozne.Ja som k tej prisiel,ani som nevedel ako Mr. Green

to máš pravdu, že život je nej. učitel a náhodný seznámení jsou taky lepší než obrážet různé podniky a jako hladový pes marně čekat na příležitost.
on les aura!

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 14:55
sap napsal:
wizaard napsal:
Baros napsal:
No, když mě bylo 17, tak mě spíš zajímaly ženský starší nebo zhruba v mým věku, ponevadž sem byl dospívající chlap vyhledávající sexuální (jak bych to řek) no dobrodružství, jestli to s tou tvou myslíš vážně, tak budeš do 19 sušit, nevím já bych to asi nevydržel....

No, nad tím jsem taky přemýšlel, ale jak se říká: "Uvidíme" Very Happy

A nebo susit budes s ni a namacet inde Wink

Taky možnost, geniální nápad.....
Zasláno: st 3. srpen 2005 14:57
hanni napsal:
Arrow wizaard: mno neviem clovece...mas 17,je to vek,kedy uz chlap zacina mat nejaky ten sexualny zivot,niekto vacsi,niekto mensi...ale bola by skoda premarnit tieto roky s 13-kou (aj ked tvrdis,ze je rozumna----13-ka a rozumna?to nejako nejde dokopy,ja som nemal rozum ani ked som mal 23 Mr. Green )... ja v Tvojom veku som si uzival s 27-rocnou,vydatou mamickou dvoch deti a mozem Ti povedat,ze to bola super skola a vobec to nelutujem... Wink

Tos byl teda pěknej drak, o 10 let starší ženskou Applause ...To se mě eště nepoštěstilo a asi nepoštěstí...

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 17:55
hanni napsal:
mina napsal:

Mno,tiez mi uz nemam 23 Wink skusenosti sa naberu casom a najlepsi ucitel je zivot..

Kam na ne chodime..moznosti su rozne.Ja som k tej prisiel,ani som nevedel ako Mr. Green

Jj, panicky mivaji rady kocourky Twisted Evil ....mnau

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 22:33
ad Wizaardova story: V ranném věku (cca 15) jsem měl taky, tehdy jen platonickou, lásku na přelomu 13 a 14 let. Běžně jsem k ní chodil večer domů. Povídali jsme si apod. Její máma mně brala hrozně dobře, ale pořád jen zvedala oči v sloup se slovy "kdyby vás viděl taťka". Ten ale celkem spolehlivě chodil z "restaurace" kolem 22. hodiny. Jednoho krásného večera se nám protáhlo loučení před domem a taťka přišel. Ten proslov zde nebudu citovat. Kdepak, mladé lásce lidi nepřejí... Think
Ani nevím proč to tehdy skončilo. Byla to moc hodná holka a dneska je to i krásná ženská. Člověk na to špatný rychle zapomíná a pamatuje si většinou spíš to dobrý.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 23:58
Baros napsal:

Tos byl teda pěknej drak, o 10 let starší ženskou Applause ...To se mě eště nepoštěstilo a asi nepoštěstí...

Nikdy nehovor nikdy Wink

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 11:52
hanni napsal:
Baros napsal:

Nikdy nehovor nikdy Wink

Správně nikdy...asi teda

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 20:38
mina napsal:

No já na NI (kdo neví o kom tu pořád mluvím Laughing - o jedenáct let starší ženu z Prahy, se kterou jsem zažil jednu z nejlepšejších etap svého života Drool ) narazil na internetovém chatu, tam jsme ani moc nepokecali, ale pak jsem jednoho dne, kdy byla evidentně vyčerpaná z práce zahrál na její frekvenci, pak jsme si začali psát na icq a zakrátko mi posílala i erotické zprávy, pak i fotky a pak i přijela osobně... Angel Sám jsem to nikdy neplánoval... Wink
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 21:03
Ricky napsal:
No já na NI (kdo neví o kom tu pořád mluvím Laughing - o jedenáct let starší ženu z Prahy, se kterou jsem zažil jednu z nejlepšejších etap svého života Drool ) narazil na internetovém chatu, tam jsme ani moc nepokecali, ale pak jsem jednoho dne, kdy byla evidentně vyčerpaná z práce zahrál na její frekvenci, pak jsme si začali psát na icq a zakrátko mi posílala i erotické zprávy, pak i fotky a pak i přijela osobně... Angel Sám jsem to nikdy neplánoval... Wink

Pribeh ako z velkej knihy... Mr. Green Applause super...tak to byva,mas recht

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 21:11
hanni napsal:
Ricky napsal:

Pribeh ako z velkej knihy... Mr. Green Applause super...tak to byva,mas recht

Díky. Dance Jo jo, je to z knihy jménem Jirka Kutaj. Autor Život. Vydalo nakladatelství Osud v roce 1982. Náklad: Jediný výtisk. Wink Je v něm více takových kapitol, které by se daly vyprávět... Ale co bych vám to tu četl, však máte každý svou knihu a ta je taky jedinečná... Cool
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Strana 15 z 25