Věk: 34 let
826 606,- VK
VIP diskuse na VSN
Zasláno: čt 27. květen 2010 11:07
Udělal jsem možnost u každého tématu zaškrtnout, aby se zobrazilo jen VIP členům.
Kdyžtakové téma založíte, bude označeno u svého titulku textem "VIP téma", na hlavní stránce v aktuálních diskusích pak v červeném odstínu, a nemusíte mít strach do něj napsat, jelikož ho mohou číst jen uživatelé, kteří jsou VIP.
Zatím máme jen jedno VIP téma - odvážné holky na FB v sekci Ostatní o ženách - takže ho zkontrolujte.
Kdo je VIP?
Zatím nemám nastaveny žádná pravidla, ale několik našich členů jsem již VIP nastavil - jde o členy, kteří mají nějakou vyšší hodnost (tzn. nejsou myši či bažanti, odpadlíci, zabanovaní nebo ženské) a pak ještě 4 ženské, které byly na VSN aktivnější a případně mají nějakou protekci u členů týmu.
To, zda jsi VIP člen, poznáš na hlavní stránce podle titulku rámečku "vpravo nahoře" - když jsi VIP, máš tam napsáno "VIP uživatel" a ne jen "Uživatel".
Jaká byste navrhovali pravidla pro přijímání nových VIP členů?
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 12:53
Navrhuji základní podmínku VIP členství: aspoň 500 příspěvků; po splnění této podmínky administrátor rozhodne o (ne)udělení VIP členství na základě pověsti člena.
Jendo, seš dobrý. Obdivuju tu rychlost. Je i zobrazení obrázků ve VIP topicích podmíněno VIP členstvím, nebo se zobrazí každému, pokud má jehoURL?
826 606,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 12:59
Musíte (Ctrl-)F5, aby se znova načetly styly.
Obrázky mají stejný odkazy. Je to dělaný prostě jen tak, že si neVIP nemůže otevřít ten topic. Když někomu pošleš link přímo na obrázek, tak se zobrazí komukoliv. Stejně je to i na FB a nikdo se nad tím nepozastavuje
826 606,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 14:54
No já nevím, mně 500 přijde zase zbytečně moc...
Už před delší dobou mě napadlo něco jako že by se mohl nominovat ten, kdo by napsal dejmetomu za měsíc 50 příspěvků a pak by se hlasovalo, zda ho udělat VIP (to by se dalo i naprogramovat, že by systém každou noc spočítal, kdo napsal za posledních 30 dní víc než 50 postů a není VIP a pak by mu založil topic s hlasováním)...
826 606,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 15:17
Já bych to zas nechtěl jako schovávání se lidí z VSN před ostatníma. Ale jestli se odteď nezačnou zakládat jedno VIP téma za druhým, ale bylo to spíš na nějaký citlivější věci, u kterých není nejlepší, aby to viděl každej, tak by to nemusel bejt problém ani tak, jak říkáš.
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 15:45
Hlasování je dobrej nápad. Můj hlas si můžete koupit zasláním nějaké dobré flašky na moji adresu prosím neposílejte molotovův koktejl
Každopádně všechna čest Jendo!
Mohla by se založit třebas nějaká "zpovědnice" (nebo se to píše se S?), kde by se VIP mohli přiznat k různým svým problémům a ostatní by mu radili. Vše diskrétně ať se to nemusí řešit přes SZ a mavíc, víc hlav víc ví
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.