Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Věk: 34 let
826 606,- VK
VIP diskuse na VSN
Zasláno: čt 27. květen 2010 11:07
Udělal jsem možnost u každého tématu zaškrtnout, aby se zobrazilo jen VIP členům.
Kdyžtakové téma založíte, bude označeno u svého titulku textem "VIP téma", na hlavní stránce v aktuálních diskusích pak v červeném odstínu, a nemusíte mít strach do něj napsat, jelikož ho mohou číst jen uživatelé, kteří jsou VIP.
Zatím máme jen jedno VIP téma - odvážné holky na FB v sekci Ostatní o ženách - takže ho zkontrolujte.
Kdo je VIP?
Zatím nemám nastaveny žádná pravidla, ale několik našich členů jsem již VIP nastavil - jde o členy, kteří mají nějakou vyšší hodnost (tzn. nejsou myši či bažanti, odpadlíci, zabanovaní nebo ženské) a pak ještě 4 ženské, které byly na VSN aktivnější a případně mají nějakou protekci u členů týmu.
To, zda jsi VIP člen, poznáš na hlavní stránce podle titulku rámečku "vpravo nahoře" - když jsi VIP, máš tam napsáno "VIP uživatel" a ne jen "Uživatel".
Jaká byste navrhovali pravidla pro přijímání nových VIP členů?
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 12:53
Navrhuji základní podmínku VIP členství: aspoň 500 příspěvků; po splnění této podmínky administrátor rozhodne o (ne)udělení VIP členství na základě pověsti člena.
Jendo, seš dobrý. Obdivuju tu rychlost. Je i zobrazení obrázků ve VIP topicích podmíněno VIP členstvím, nebo se zobrazí každému, pokud má jehoURL?
826 606,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 12:59
Musíte (Ctrl-)F5, aby se znova načetly styly.
Obrázky mají stejný odkazy. Je to dělaný prostě jen tak, že si neVIP nemůže otevřít ten topic. Když někomu pošleš link přímo na obrázek, tak se zobrazí komukoliv. Stejně je to i na FB a nikdo se nad tím nepozastavuje
826 606,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 14:54
No já nevím, mně 500 přijde zase zbytečně moc...
Už před delší dobou mě napadlo něco jako že by se mohl nominovat ten, kdo by napsal dejmetomu za měsíc 50 příspěvků a pak by se hlasovalo, zda ho udělat VIP (to by se dalo i naprogramovat, že by systém každou noc spočítal, kdo napsal za posledních 30 dní víc než 50 postů a není VIP a pak by mu založil topic s hlasováním)...
826 606,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 15:17
Já bych to zas nechtěl jako schovávání se lidí z VSN před ostatníma. Ale jestli se odteď nezačnou zakládat jedno VIP téma za druhým, ale bylo to spíš na nějaký citlivější věci, u kterých není nejlepší, aby to viděl každej, tak by to nemusel bejt problém ani tak, jak říkáš.
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 15:45
Hlasování je dobrej nápad. Můj hlas si můžete koupit zasláním nějaké dobré flašky na moji adresu prosím neposílejte molotovův koktejl
Každopádně všechna čest Jendo!
Mohla by se založit třebas nějaká "zpovědnice" (nebo se to píše se S?), kde by se VIP mohli přiznat k různým svým problémům a ostatní by mu radili. Vše diskrétně ať se to nemusí řešit přes SZ a mavíc, víc hlav víc ví
Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 20:05
Napadlo mě ještě, že by se daly udělat i třeba jenom nějaký VIP spoilery, použitelné v normálních diskuzích, jejichž obsah se načte jenom VIP členům. Ale nejsem si jistý, jestli by se na něco hodily.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
826 606,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 05:40
Mrknu na ty VIP spoilery, jestli dneska zas nebudu mít v práci co dělat, ale taky myslim, že by se to moc nevyužilo*. No uvidíme. Třeba si s tím nebudu umět poradit vůbec.
Jinak kdyby někdo zjistil, že se mu někde VIP témata nezobrazují, nejdou hledat, nebo naopak někdo neVIP zjistil, že VIP téma někde vidí, tak řekněte (i když pochybuju, že by neVIP přiznal, že nás špehuje ).
*) edit: bylo by s tím víc práce, než jsem myslel, kašlu na to
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 09:30
můj průměr je skoro 2000/rok. to znamená necelých šest keců denně. tak to spamer ještě nejsem, ale do admina je to daleko
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 13:51
Důležitá součást cesty k tomu, jak se stát VIP, nebo dokonce adminem je, nikdy nemluvit o tom, že bych se o to snažil. Schválně hledejte v Jendových příspěvcích, něco o tom, že by chtěl být adminem.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
826 606,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 14:08
A já myslim, že jsem o tom před tím, než jsem se stal, taky párkrát začal. Nevím, jeslti přímo o tom, že chci bejt admin, ale řekl bych že jo Proto taky tak dlouho trvalo, než jsem se jím stal.
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 14:22
já se o to ani nesnažím. mé znalosti pc jsou někde v době ledové.
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
826 606,- VK
Zasláno: st 16. červen 2010 19:44
Jak jsem napsal do těch pravidel - není žádný měřítko, jde o zapadnutí do party a získání důvěry u ostatních VIP.
Proto jsem tam nenapsal ani žádný konkrétní čísla apod. Zkrátka někdo třeba naši důvěru nemusí získat ani po 5000 příspěvcích a jinej třeba po 50 bude naprosto zapadnutej (i když zapadnout po 50 příspěvcích chce krátký čas a to pak není ještě ta důvěra)
Jinak co na ty pravidla říkáte? Změnili byste něco, připsali, vymazali...?
826 606,- VK
Zasláno: st 16. červen 2010 21:13
Ty seš tu jen aby to vypadalo, že šéfíkem může bejt každej...
Když někoho navrhneš nebo tak, tak to určitě zhodnotím a povýším. Na VIP zatím v administraci nemáme nastavení, takže to dělat můžu jen přímo přes MySQL.
826 606,- VK
Zasláno: čt 17. červen 2010 05:55
Jo, to je docela pěknej nápad. Podle toho by se možná mohli členové nějak automaticky nominovat, protože přece jenom plusy může dávat taky kdokoliv a navíc anonymně...
Jak jsem napsal do těch pravidel - není žádný měřítko, jde o zapadnutí do party a získání důvěry u ostatních VIP.
Proto jsem tam nenapsal ani žádný konkrétní čísla apod. Zkrátka někdo třeba naši důvěru nemusí získat ani po 5000 příspěvcích a jinej třeba po 50 bude naprosto zapadnutej (i když zapadnout po 50 příspěvcích chce krátký čas a to pak není ještě ta důvěra)
Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: pá 18. červen 2010 12:20
FPH si tu nový nežiadaj o VIP členstvo , ja som tiež nežiadal a dostal som ho lebo to VSN team uznal zavhodné , ked to uznaju aj u teba dostaneš ho ako prekvapkanie
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6DalšíPoslední [vše]
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.