Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 23. říjen 2008 17:09
já jsem nedostal prachy ani za osmý ani za devátý měsíc. je v tom nějaký bordel
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 23. říjen 2008 17:45
tož kurňa že jo!!!!! ale teď se dívám, že už něco naskočilo
edit: za dva měsíce jenom pětsetpade, když za sedmý jsem dostal šestsetpade? no tak v tom je tedy fakt bordel
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 23. srpen 2009 01:54
Cherokee: a za co bys chtěl peníze, když jsi sem nechodil? Ty peníze dostávají ti, kteří na VSN chodí
michals: odměna za každodenní návštěvu
Jinak už jsem předběžně vymyslel (ještě se to bude muset celý prokonzultovat s božstvem), jakej bude "trest" pro spamery
Mám v plánu udělat nějaký vejplaty i za příspěvky.
(Už mam tak nějak hotovej i algorytmus, co počítá nějak takto: 10 příspěvků / měsíc = 20x tolik peněz, ale třeba 500 příspěvků /měsíc = ani ne 10x tolik)
Takhle nějak to vypadá na grafu:
No a ten trest by byl asi takovej, že uživatelé, označení jako spameři by dostali jen polovinu peněz za příspěvky, nebo žádný, nebo by se jim sebraly nějaký peníze, takže by třeba za 500 příspěvků měli -4000VK, i když nespamer by dostal +4000 To by vás naučilo!
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.