Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Virtuální kačky VSN
Zasláno: so 1. březen 2008 21:58
Takže možná jste si někdo už všimli, že se začíná něco dít kolem naší virtuální tvrdé měny. Zatím k tomu víc neřeknu, ale jestli máte nějaký dotazy, tak se klidně ptejte.
Později se tady rozpovídám i já.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
Co udelat "souboje" ? Kdysi kdyz sem hral damokla tak to bylo jediny co me bavilo Jsou to klasicky kamen nuzky papir, vsadis prachy, zvolis symbol a pak kdokoli chce hrat tak si muze vybrat tvou vyzvu a vybere symbol, proste klasicky kamen nuzky papir
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 3. březen 2008 16:40
Doufám, že se z těch peněž něco zajímavýho vyvine. Zatim mam pocit jako bych se mohl podívat, kolik mam peněž na účtu v bance, ale to je taky všecko, co s tim účtem můžu dělat.
Zasláno: po 17. březen 2008 18:46
Ty návrhy cen jsou myslim docela dobrý a přiměřený, jen bych se chtěl zeptat, co se stane člověku, kterej bude v mínusu? Zablokujou třeba se nějaký funkce (třeba anonymní posílání příspěvků atd.)?
826 606,- VK
Zasláno: po 17. březen 2008 19:00
Jak se snažim říct, kromě těch sázek a podobně bych si to představoval tak, že na VSN budou jakýsi "premium funkce", který by byly zpoplatněny právě těma penězma... Ale chápu, že se do toho romulovi moc nechce, nebude to asi lehký naprogramovat... Mmch to číslo je veřejný? Já teda nikde nevystavuju, kolik mam v bance peněz...
dle čeho se bude hodnotit nejlepší člen? Jak to bude ošetřené, aby nevyhrával stále ten samý (nebo dva, tři...)? Za článek bych navrhl více, alespoň 2500.- aby byla motivace psát také bych doplnil na konci před čísla mínus, protože nenavštívení fóra celý měsíc za 2000,-VK?
826 606,- VK
Zasláno: ne 23. březen 2008 23:26
Je záměr mít ty peníze jen u příspěvků? Možná by to mohlo bejt i přímo v profilu uživatele a hezká by byla i možnost si podle peněz řadit lidi v Mužstvu
Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: so 29. březen 2008 16:57
Řeším zajímavou otázku. Má být celkový objem virtuálních peněz na VSN přesně omezený, tak jak je to i se skutečnými penězi, nebo se mají jen tak někde systému objevovat nové a nové?
Pokud by měl být omezen, pak by VSN jako takové mělo nějaké miliony, ze kterých by platilo, co je domluvené, ale do systému by se peníze musely zase vracet formou nějakých daní apod.
Osobně jsem pro předem daný objem peněz, ale pak musíme vyřešit, jak vyrovnat rozpočet.
Co myslíte?
Zasláno: so 29. březen 2008 17:00
Ještě mám návrh, jak mít možnost částečně vyměnit virtuální peníze za skutečné věci. Na oficiální dárkové předměty VSN (trička apod.) by se dala pořídit zajímavá sleva tak, že se část zaplatí určitým obnosem virtuálních peněz. Nikdy ale ne celá cena. To bohužel nepůjde.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: so 29. březen 2008 18:39
urcite jsem pro nejaky pravidelny prijem penez, a ze zacatku do nejakych soutezi to bude urcite dobry, az to nejak promyslis tak urcite chci rozjet nejaky souteze o VK.
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: so 29. březen 2008 20:03
Rekneme, ze to nejsou moje napady, hodne soutezi jsou na nejvetsim ceskym w.....forum, ale myslim ze rozjet nejakou soutez tady neni spatny napad. Urcite to bude nekdy bude zabava
tyy jo vyplata, jako je mi to celkem jedno, a jen pro zajímavost, pro romuluse to bude určitě hračka zjistit.. který den v září jsem tu nebyl ? neleze mi to do hlavy nějak, že bych se někdy nepřihlásil..
826 606,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 21:34
No mně se romulus ptal, jestli jsem v srpnu byl jen 14 dní, tak nevím, jestli je tam má přímo dny nebo nějaký počítadlo... A ostatním šéfíkům se těmahle funkcema nechlubí (dodnes nevím, jak se udělujou poháry), takže bonzovat nic nemůžu
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 23. říjen 2008 17:09
já jsem nedostal prachy ani za osmý ani za devátý měsíc. je v tom nějaký bordel
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
51 277,- VK
Zasláno: čt 23. říjen 2008 17:45
tož kurňa že jo!!!!! ale teď se dívám, že už něco naskočilo
edit: za dva měsíce jenom pětsetpade, když za sedmý jsem dostal šestsetpade? no tak v tom je tedy fakt bordel
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
826 606,- VK
Zasláno: ne 23. srpen 2009 01:54
Cherokee: a za co bys chtěl peníze, když jsi sem nechodil? Ty peníze dostávají ti, kteří na VSN chodí
michals: odměna za každodenní návštěvu
Jinak už jsem předběžně vymyslel (ještě se to bude muset celý prokonzultovat s božstvem), jakej bude "trest" pro spamery
Mám v plánu udělat nějaký vejplaty i za příspěvky.
(Už mam tak nějak hotovej i algorytmus, co počítá nějak takto: 10 příspěvků / měsíc = 20x tolik peněz, ale třeba 500 příspěvků /měsíc = ani ne 10x tolik)
Takhle nějak to vypadá na grafu:
No a ten trest by byl asi takovej, že uživatelé, označení jako spameři by dostali jen polovinu peněz za příspěvky, nebo žádný, nebo by se jim sebraly nějaký peníze, takže by třeba za 500 příspěvků měli -4000VK, i když nespamer by dostal +4000 To by vás naučilo!
826 606,- VK
Zasláno: ne 23. srpen 2009 14:38
Za návštěvnost je to (pokud to fakt není tajný ) za návštěvu za 1 den 25VK... A když navštívíš každej den, tak bonus 5000VK... Takže třeba (31 x 25) + 5000...
51 277,- VK
Zasláno: po 31. srpen 2009 02:28
takže já zůstanu furt chudý. každý den sem nemůžu
51 277,- VK
Zasláno: st 9. září 2009 11:37
už se těším, až budu mít na novou octavii rs combi
826 606,- VK
Zasláno: so 12. červen 2010 16:28
Tákže, trošku jsem upravil vejplaty... Někam jsem tu snad i psal seznam, kolik se za co dostává, ale nějak to nemůžu najít...
Takže za článek na VSN se dostávalo 1000 VK, tak jsem to zvýšil na 2000 VK.
A když někdo založí téma, který se pak dostane na hlavní stránku VSN, tak za každý takový na konci měsíce dostane 1000 VK
826 606,- VK
Zasláno: so 12. červen 2010 17:06
Já taky ne, ale romulus měl několikrát plány, jak si za ně budeme moc kupovat suvenýry VSN, věci od sponzorů apod, tak snad to brzo bude. Než každej bude milionář...
Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: so 12. červen 2010 19:30
Jo to je pravda - dodneška mu určitě dlužím za pronájem té chaty v Krkonoších. Vím že platil víc než bylo určeno, protože nás přijelo méně a dodneška jsem se nedozvěděla kolik mu mám doplatit
Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: st 13. duben 2011 22:44
"Význam" SMM na SM jsem docela pobral (virtuální fony, loterie ), ale co se vlastně dá dělat se zdejší měnou - VK, když už je tady takovej pěknej "výpis z účtu" se všemi rentami atd... , na kterej jsem dneska přišel (kde je takhle nejzajímavější to, v kolika dnech z měsíce sem člověk nakouk ), krom toho, že se ty money dají poslat někomu jinému? Jestli to tu někde je a já jsem jenom slepej, tak sry, ale celých 15 stran topicu, kde je poslední příspěvek rok starej, jsem nečet .
Příspěvek upravil 1× Limens, naposledy st 13. duben 2011 22:48.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.