Věk: 35 let
10 775,- VK
Zasláno: čt 24. květen 2007 17:14
Tak pánové, loučím se s vámi na dva měsíce bo se u nás na baráku bude opravovat střecha a ty svině sundaj antény (i s tou od netu ). Bohužel nevím kdy začnou, tak se loučím už teď, bo zitra už tu nemusím být.
Každé ráno zhlédnu seznam 50 nejbohatších lidí na světě.
Když tam nejsu, idu do práce.
to Mixal: ježiš to je blbý.... ta hlavně na sebe dávej bacha a vymysli si nějaký provizorní řešení!!! Tyjo já bych zahynula 2 měsíce bez netu, jak jsem bez něj mohla 20 let žít
Věk: 35 let
10 775,- VK
Zasláno: čt 24. květen 2007 17:31
tak když bude hnusně, tak si budu číst nebo hrát hry (sehnal sem si zásobu dobrých her ) a když bude pěkně, tak budu venku. No a po večerech někde ve měste v putice nebo kině
Každé ráno zhlédnu seznam 50 nejbohatších lidí na světě.
Když tam nejsu, idu do práce.
10 475,- VK
Zasláno: čt 24. květen 2007 17:31
Tak prvé dva predmety viac(pomlčka)menej úspešne mám za sebou(ivt(1),matika(3, vytiahol som si otázku presne z oblasti, ktorú som nechcel )). Ešte aj a sj(ževraj z nej kopa ľudí prešla bez toho aby niećo vedela) a mám to za sebou.
10 475,- VK
Zasláno: čt 24. květen 2007 21:48
Teraz ísť spať, keď tu máme live stream A State Of Trance 301?
btw: Viete, čo je zaujímavé. Normálne mi daný súbor prehrať nešiel, tak som skúsil dať sťahovať. Takže teraz ho sťahujem a to, čo sa sťahuje počúvam.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.