Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Vysvedceni

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 30, 31, 32  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 7. červen 2006 21:08
Noo,od polročného som si veľmi neprilepšil
1-fyzika Mr. Green
2-telesna,biologia,asi slovenčina,
3-matika,chemia Crying or Very sad ,snád francuzština Pray Pray Pray ,ale teoreticky tam nemám horšiu známku ako 3,ale máme strašne j**nutu učiteľku-belgičanka
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 7. červen 2006 22:04
Dieg0 napsal:
Atómy sa učíme Smile.Mimcohodom som zaubdol povedať že cez hodinu počúvam music alebo kecám s kamošmi.Ešte stále si si istý že sa ućíš menej ako ja?Nechcem sa tým nejak chváliť ale ani na monitory som sa neučil.Ani minútu.A mal som oba nadpriemer.Učiťelka mi vraví že niesom blbý ale straaaaaaaaašne lenivý Smile

Ty si myslíš, že my robíme čo, napr. na takej matike, slúchadlá na krku(nanešťastie ale nehrajú), 4 sedíme vzadu v kusu sa rozprávame a popri tom hráme Worms World Party na mojom mobile, skvelá hra, skoro ako na PC. Sem-tam niečo napíšeme do zošita a dostane 1. Zatiaľ čo ostatný iba tupo zírajú na profesorku(česť výnimkám).
A lenivosť? Tak s tou sa u nás nemáš šancu porovnávať(dokážeme vymyslieť geniálny plán ako niečo urobiť, ale neurobíme ho, lebo sme príliš lenivý, radšej ho vysvetlíme niekomu druhému, kto to spraví).

Pato napsal:
fyzika? 2,2,2-
Borix - Ty chodíš na gymnázium?

Hej, chodím, prečo?
Na počiatku bola prázdna množina.

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 8. červen 2006 06:17
len tak, nech mám prehľad Wink
Pod lamou býva najväčšia tma.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 9. červen 2006 21:57
Tak mám 1 aj z telesnej Dance
Postup:behali sme 100 -môj čas 14,81 sec
1500-7,30 min
Komentár učiteľky: No Martin,z posiľovne tu máš len 3 známky zo 6,plávanie nemáš vôbec,atletiku máš za 1,....,sprav 10 klikov
Spravil som "...ok,takže máš 1" Slinták

Za polroka čo som robil na telesnej veľký k***t,som dostal 1 Laughing
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: pá 9. červen 2006 22:02
Asi budu mít z výtvarky 2 Brick Wall Kráva, nelíbil se jí můj nápad... Ale řeknite, co byste si jako první představili pod pojmem "Ochrana při práci"? Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 9. červen 2006 22:07
My na základce kreslili betlém. Asi 3 hodiny jsme s kámošem kreslili stodolu, kde byl místo ježíška ještěr, loď na zdi atp, na stodole satelit, před stodolou stála dodávka, kytarista s obrovským reprákem, na obloze letadla a rakety.... A pak jsme to vygumovali a za hodinu to namalovali normálně na 3ku Laughing
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: pá 9. červen 2006 22:11
Jednou jsme měli nakreslit počítačový virus. A učitelka nějak nedokázala pochopit můj skvělý program napsaný v pythonu malinkým písmem na celou stránku Laughing

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: pá 9. červen 2006 23:20
borix napsal:
Dieg0 napsal:
Atómy sa učíme Smile.Mimcohodom som zaubdol povedať že cez hodinu počúvam music alebo kecám s kamošmi.Ešte stále si si istý že sa ućíš menej ako ja?Nechcem sa tým nejak chváliť ale ani na monitory som sa neučil.Ani minútu.A mal som oba nadpriemer.Učiťelka mi vraví že niesom blbý ale straaaaaaaaašne lenivý Smile

Ty si myslíš, že my robíme čo, napr. na takej matike, slúchadlá na krku(nanešťastie ale nehrajú), 4 sedíme vzadu v kusu sa rozprávame a popri tom hráme Worms World Party na mojom mobile, skvelá hra, skoro ako na PC. Sem-tam niečo napíšeme do zošita a dostane 1. Zatiaľ čo ostatný iba tupo zírajú na profesorku(česť výnimkám).
A lenivosť? Tak s tou sa u nás nemáš šancu porovnávať(dokážeme vymyslieť geniálny plán ako niečo urobiť, ale neurobíme ho, lebo sme príliš lenivý, radšej ho vysvetlíme niekomu druhému, kto to spraví).

Pato napsal:
fyzika? 2,2,2-
Borix - Ty chodíš na gymnázium?

Hej, chodím, prečo?
Jj to s tým plánom si vystihol Very Happy.Niečo si naplánujeme ale namiesto toho aby sme to urobili my lebo sme leniví tka to povieme našim blbým spolužiakom ktorý nás poslúchajú a oni to urobia za nás Very Happy
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 10. červen 2006 09:01
To Ginzo: Gratulujem, ja mám za pol roka hrania futbalu z tv 1, takže neviem, kto tam teda robí väčšie nič Mr. Green .
to tpikalek: Fakt blbé, mala sa naučiť programovať, krava.
Na počiatku bola prázdna množina.

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 10. červen 2006 09:04
my na tv iba hráme futbal a pod. Profesor do triednej knihy píše nejaké blbosti ako keby sme normálne cvičili
Pod lamou býva najväčšia tma.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 13 z 32