Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Windows Vista

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (35 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK

Windows Vista

Zasláno: st 24. leden 2007 21:20
tak co na ne rikate? Mr. Green
ja sam mohu rict ze zadny zazrak Evil or Very Mad
OS ktery po mesici verejneho testovani vyhlasi ze bude opravny balicek nemuze vydrzet...nektery odbornici dokonce rikaji ze Visty pohrbi Microsfot...no nechme se prekvapit...
Topic bude slouzit hlavne k podavani novinek o Vistách Wink

Obrázek

citace:
Windows Vista dostane ve druhém pololetí opravný balíček
Microsoft již připravuje pro operační systém Windows Vista opravný balík Service Pack 1. Uvedla to stránka Bink.nu.
24.1. 2007 09:03

Podle analytiků mnoho zákazníků vyčkává, až bude Vista "odladěnější", tedy až systém dostane minimálně svůj první Service Pack.

Webová stránka Bink.nu se odvolává na interní zprávu z Microsoftu, podle níž se tento opravný balík objeví ve "druhém pololetí roku 2007".

"Windows Vista Service Pack 1 (SP1) bude standardní servisní balíček, který bude obsahovat bezpečnostní aktualizace, záplaty, malé množství změn k vylepšení kvality systému. V rámci projektu Technology Adoption Program (TAP) hledáme zákazníky a partnery, kteří by aktivně testovali a zpětně informovali o balíku SP1 a pomohli nám tak s jeho uvedením ve druhém pololetí roku 2007," stojí podle Bink.nu v interní zprávě Microsoftu.

Operační systém Windows Vista byl uveden 30. listopadu ve verzi pro firemní zákazníky. Na pulty obchodů je jeho příchod naplánován na 30. leden.

Microsoft v pátek 19. ledna zahájil výrobu české verze operačního systému Windows Vista. Firemní zákazníci získají českou verzi ke stažení během několika dalších dní. Ostatní zákazníci si budou moci verzi Windows Vista v češtině pořídit od 1. března, jako samostatný produkt nebo ve zvýhodněné variantě s novým počítačem.


Obrázek

citace:
Microsoft začne nový operační systém Windows Vista a kancelářský balík Office 2007 prodávat také přes internet. Zákazníci si budou moci programy za poplatek kdykoli stáhnout.
22.1. 2007 10:44

Operační systém Windows Vista ve verzi speciálně ušité pro osobní počítače se na trhu objeví 30. ledna. Velkolepá oslava příchodu Visty pro PC proběhne koncem ledna v New Yorku.

"S příchodem Visty pro domácí počítače představíme také tři nové cesty, jak koupit nebo provést upgrade stávající verze Windows," uvedl marketingový manažer Microsoftu Brad Brooks.
Tři nové cesty k Vistě

Oněmi novými způsoby, jak se legálně dostat k Vistě, jsou Windows Anytime Upgrade, Family Discount a online prodej přes webové rozhraní Marketplace.

Volba Anytime umožňuje zákazníkům provést upgrade platformy Windows na Vistu - vše je možné zařídit přes webové stránky Microsoftu nebo jeho autorizovaných partnerů.

Předpokládané ceny upgradu se pohybují od 79 dolarů po 199 dolarů v závislosti na tom, jaká verze programu je zvolena.

"Anytime" online upgrade bude možné provést po 30. lednu v evropském regionu, v Japonsku, Kanadě a Spojených státech. Zákazníci mohou použít stránek www.windowsanytimeupgrade.com, uvedl Microsoft.
Marketplace prodá jen anglickou Vistu

Vistu a Office 2007 bude možné objednat také přes webový systém Windows Marketplace. Zástupci Microsoftu však dodali, že takto bude možné po 30. lednu zakoupit pouze anglické mutace Visty.

Poslední položku "Family Discount" nejspíše využijí lidé, kteří budou kupovat Vistu pro více počítačů v domácnosti.


Obrázek

citace:
Hackerům, kteří najdou bezpečnostní mezery v operačním systému Windows a v prohlížeči Internet 7, vyplatí společnost iDefense Labs odměnu ve výši 8000 dolarů. Firma tak jedná v rámci vlastního programu pay-for-flaw VCP (platba za chyby). Na "černém trhu" se však za údaje o slabých místech v operačních systémech platí až 50 000 dolarů.
15.1. 2007 14:21

Snaha iDefense (součást VeriSign) podchytit možné chyby v operačním systému Windows Vista a internetovém prohlížeči IE 7 [podrobnosti zde] přichází asi měsíc poté, co konkurenční společnost Trend Micro uvedla, že se na síti běžně obchoduje s informacemi o chybách ve Vistě a programu Internet Explorer 7.

Hackeři si takto mohou vydělat kolem 50 000 dolarů za objevenou bezpečnostní mezeru, jejímž prostřednictvím může útočník napadnout cizí počítač.
iDefense není sama, kdo platí za chyby

iDefense není jediná, která nabízí odměnu za hledání bezpečnostních mezer ve Windows. Podobně se chová také sdružení TippingPoint firmy 3Com, které spustilo projekt Zero Day Initiative. [podrobnosti zde]

Obě společnosti používají koupené informace k tomu, aby aktualizovaly vlastní bezpečnostní nástroje, které následně prodávají dalším stranám.
Pravidla jsou tvrdá

Pravidla, která pro vyplácení odměn hackerům stanovila iDefense, jsou následující: iDefense platí 8000 dolarů za každé popsané slabé místo, které dovoluje útočníkovi spustit na napadeném počítači s OS Windows Vista nebo IE 7 libovolný programový kód.

Platba je vyplacena pouze prvnímu hackerovi, který iDefense o slabém místě informuje a firma vyplatí nejvíce šest odměn po 8000 dolarech.

"Jestliže bude nalezeno více než 6 bezpečnostních děr, pak odměněny budou ty, o nichž jsme byli informováni nejdříve," uvedla iDefense.

V závislosti na spolehlivosti, kvalitě a dobré dokumentaci k nalezenému slabému místu pak iDefense vyplatí danému hackerovi další dva až čtyři tisíce dolarů.
Microsoft proti odměnám

"Nemyslíme si, že nabízení finančních odměn za nalezené chyby je dobrou cestou výzkumníků, která má vést k lepší ochraně zákazníků," vyjádřil se mluvčí Microsoftu k projektu iDefense.


citace:
Protipirátská ochrana Windows Visty opět prolomena
Asi týden od konference, kde představitelé Microsoftu vychvalovali protipirátskou ochranu nového operačního systému Windows Vista, byl program opět hackery prolomen.
28.12. 2006 15:06

Přibližně před měsícem nalezli piráti cestu, jak obejít server Microsoftu KMS (Key Management Service server), který potvrzuje aktivační klíče jednotlivých originálních kopií Windows Vista.

Kopie Visty (verze Business a Enterprise), které byly takto nelegálně "aktivovány", však mohou pracovat pouze 180 dní, než pozbyde klíč platnosti.

Nový hack je nepoměrně lepší. Dovoluje totiž permanentně aktivovat Windows Vista použitím speciálně upraveného souboru a pár zásahů do registru. Takzvaný "TimeStop Vista" crack ale pracuje pouze na 32bitových kopiích Visty, uživatelé nelegálních 64bitových verzí mají dosud smůlu.

Záplata TimeStop po nahrání do systému pozastaví odpočet, který odbíjí čas, do kdy je nutné aktivovat Windows. Kvůli TimeStop aplikaci se "stopky" Visty zastaví na údaji 43 200 minut (30 dnů), která ještě zbývá do aktivace, a na této hodnotě zůstávají stále.

Programátor cracku podotýká, že jeho soubor je určen pouze pro "vzdělávací a informační cíle". Microsoft si toto však nemyslí a jeho tým již údajně zahájil patřičné kroky k tomu, aby v budoucnu nasazení této záplaty znemožnil.


citace:
Microsoft upravil hardwarové nároky Windows Vista
Americký Microsoft aktualizoval webovou stránku Get Ready, která popisuje vlastnosti operačního systému Windows Vista. Minimální systémové požadavky nového OS splňuje už stroj s 800 MHz procesorem a 512 MB RAM.
20.12. 2006 11:05

Ovšem tyto požadavky jsou pouze minimální. To znamená, že osobní počítač, který obsahuje jádro s kmitočtem 800 MHz, 512 MB operační paměti bude schopný rozjet Vistu pouze v omezeném režimu.
Aero? Ale kdeže, budete rádi, že OS pojede

Majitel takovéhoto stroje tak může s klidným srdcem zapomenout, že by spustil také grafickou nadstavbu Aero, která přidá do Visty sadu nejrůznějších 3D prvků. Daleko důležitější věcí však je, že operační systém bude na počítači s půl gigabytem RAM velmi líný - neskonale línější než by byl na obdobném stroji starší Windows XP.

Mezi další parametry, které musí splňovat počítač k tomu, aby na něm šla spustit Vista alespoň v minimální konfiguraci, patří grafická karta s podporou rozhraní DirectX 9 schopná podat rozlišení 800 x 600 obrazových bodů, CD-ROM jednotka, 20 GB pevný disk s nejméně 15 GB volného místa na instalaci (Vista je poměrně nenažraným OS).
Premium stroje si s Vistou poradí

Majitelé lepších mašin (označovaných jako Windows Vista Premium Ready) s 1 GHz srdcem, 1024 MB RAM a grafickou kartou standardu DirectX 9 se 128 MB vlastní paměti a podporou Pixel Shaderů 2.0 již mohou pomýšlet na to, že se systémem Vista spustí také jeho vizuální nadstavbu Aero.

Software bude na počítačích s 1 GB RAM neskonale rychlejší než na mašinách s 512 MB paměti. Ovšem s dvěma gigabyty operační paměti mu bude daleko lépe. Pro Vistu a vůbec všechen software platí, že čím větším množstvím RAM jej zásobíte, tím rychleji poběží.

A pokud váháte, zda volit raději menší, ale rychlejší paměti versus větší a pomalejší, pak si pamatujte, že správnější možnost je ta druhá.

Dodejme, že počítač s nálepkou Windows Vista Premium Ready musí být vybaven také DVD-ROM mechanikou, zvukovou kartou a přístupem k internetu.
V březnu se dočkáme i české verze Visty

Od konce listopadu si mohou Windows Vista pořídit firmy v anglické verzi. Pro koncové zákazníky bude Vista dostupná na začátku roku 2007. Česká verze bude předána do výroby 19. ledna 2007, v prodeji pro koncové zákazníky bude od 1. března 2007.


Obrázek


citace:
Vista bude znamenat konec Windows, soudí analytici
Analytická společnost Gartner předpověděla, že Windows Vista byl posledním velkým operačním systémem z dílny Microsoftu. Gartner soudí, že Microsoft bude příští OS vyvíjet dohromady s více společnostmi.
14.12. 2006 10:08

"Éra sólového vývoje programů je u konce," uvedl Gartner s tím, že se tato situace také týká amerického Microsoftu. V příštích letech bude pro uživatele důležité získávat flexibilní aktualizace, doplnili analytici.

Windows Vista si mohli koncem listopadu pořídit firemní zákazníci v anglické verzi. Pro koncové uživatele bude systém Windows Vista dostupný na začátku roku 2007. Česká verze se dostane do výroby 19. ledna 2007, v prodeji pro koncové zákazníky bude od 1. března 2007.

Gartneři se ve své hodnotící zprávě zmiňují také o mobilních technologiích nové generace. Podle společnosti budou telefony uživatelů za několik let vystaveny záplavě reklamy, která bude přesně cílená a bude například reflektovat to, kde se majitel daného přístroje pohybuje. Toto se podle Gartneru odehraje nejpozději do roku 2010.

Gartneři přikládají velkou roli také blogům (internetový deníček). Společnost se domnívá, že počet blogů bude kulminovat v polovině příštího roku. Množství pisatelů elektronických deníků se má v roce 2007 pohybovat kolem 100 miliónů.
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
Příspěvek upravil 1× MAO, naposledy st 24. leden 2007 21:25.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík


Věk: 31 let
Příspěvky: 10109
Bydliště: Budějce, tam by chtěl žít každý :)
226 096,- VK

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (35 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 21:27
co to dela ve slozce Co se jinam nehodi???takhle tady fakt jen bordel kdyz to budete hazet kam se vam za chce Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík


Věk: 31 let
Příspěvky: 10109
Bydliště: Budějce, tam by chtěl žít každý :)
226 096,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 21:29
No do elektroniky mi to nejak nepasovalo, kdyz tak to muze nekdo presunout

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 1745
Bydliště: 49°5'51.1"N 16°22'38.8"E 210m
13 320,- VK
Zasláno: čt 25. leden 2007 00:58
MAOrh: Jasně, tady je to správně. Díky za příspěvky, zajímavý počtení Applause

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: čt 25. leden 2007 18:57
Mno, kdybych to chtěl dát na prázdnej oddíl na disku s XP, tak to asi bude chtít zapisovat do MBR atd, co? Tak si to holt neozkoušim Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň


Narozen: 23.4.1973 (51 let)
Příspěvky: 6797
Bydliště: Český Těšín, největší město v republice
51 277,- VK
Zasláno: čt 1. únor 2007 19:59
no nejebli byste cypa gejtese po pysku?

http://www.msdenik.cz/semily/zpravodajstvi_kraj_sm/WD20070131188301.html
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: čt 1. únor 2007 20:06
No, tak já jsem rád, že mi jakštakš běží XP, tak mě tohle zatim moc netrápí. Snad to s tim zdražením nebude tak vážný.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: so 3. únor 2007 14:05
Tak to je drsný. Jeden kámoš, co žije v US, si Visty velice vychvaloval. To asi nečetl tohle. Jak už se tady asi někde psalo, experti prorokují, že Vista zlomí MS vaz, nebo jej alespoň dost potrápí a navíc to má být poslední OS od MS jako samostatný produkt. No uvidíme. Think
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 5344

25 450,- VK
Zasláno: so 3. únor 2007 14:25
nechci provokovat některé spoluobčany ale sláva Linuxu!!! Nechápu zastánce Mrkvosoftu....na Visty asi v živoě nepřejdu...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: so 3. únor 2007 14:58
O tom se asi s Tebou nebude nikdo přít. Jenže uvedu odstrašující příklad:
V jedné malé vesnici nedaleko Moravské Třebové, Linharticích, je jedna malá knihovna. A ta zatím funguje jen díky tomu, že v ní je přístup na internet. Ten je zprostředkován díky počítači, který běží na OS Linux. Zatím to vypadá dobře, že?
Problém je v tom, že s Linuxem tam neumí nikdo dělat. Chybí jim jakékoliv zkušenosti a informace. Proto firma, která počítač instalovala, jezdí obnovovat tento systém každou chvíli. Z toho vyplývá, že ona knihovna implementací Linuxu, který je zdarma, ve skutečnosti zaplatila a platí daleko víc, než kdyby tam měli Windows XP. Důvod je jednoduchý. Paní knihovnice je teta mojí manželky, takže vím, že předtím, než šla do důchodu, dělala řaditelku na místní základní škole. Mimo jiné vyučovala informatiku, takže s počítačema (rozuměj se softem od MS) to celkem umí. Jenže ji nikdo nepřipravil na Linux.
Pro tuto vesnici je Linux odepsanej na pěkně dlouhou dobu. A proč? Protože se ho někdo snažil využít bezhlavě a bez předchozí přípravy. Takhle to opravdu nejde.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 20. únor 2007 03:25
Stáhl jsem a nainstaloval to na ten disk, co mi odešel asi před rokem a půl. Smile Zatim z toho mam dojem, že je to hezčí Windows XP (po vypnutí tý služby, která se ptala, jestli si opravdu přeju spustit kterejkoliv program), kterej se teda víc seká (protože jsem si zapl to Aero Glass Mr. Green ).

//tak ještě než jsem šel spát mi to vyhodilo BSoD Mr. Green Kvůli ovladačům SATA. Podobnej problém se stejnou chybou jsem měl i v XP, takže odpuštěno a nainstalovány nejnovější ovladače a ty přimo pro Vistu Smile

//mmch, je vidět, že ten disk je fakt v háji, protože mi to pořád hlásí, že systém zjistil, že je disk poškozen a můžou se mi ztratit data a jestli chci spustit zálohování. Smile
Obrázek

No a drží mně tu jen zvědavost, protože proti XP je to děsně pomalý, furt to něco hrabe na disku, nabídka start je tak hrozná, že se asi vrátim k tý klasický z Win98...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Příspěvky: 7410
Bydliště: Již Praha
36 408,- VK
Zasláno: út 20. únor 2007 13:53
Zatím to nikdo moc nechválí. Prý to potřebuje děsně volnýho místa na disku a velkou ramku! Většina počítačů ho nepobere. Mám nyní W2000 a je to lepší než W98.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 4425
Bydliště: At the end of infinite loop
10 475,- VK
Zasláno: út 20. únor 2007 16:17
Z windowsov asi(určite) jedine XP(SP2+), je to jediný(a asi aj dlho ostane) relatívne kvalitný systém bez ezxtrémne veľkých nárokov na hw, má rozumnú cenu(oproti Viste) a nepriniesol mnoho nových technológií(menej chýb)-> ideálny systém, pokiaľ nechcete Linux.
Na počiatku bola prázdna množina.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 20. únor 2007 16:32
Je to asi tak, jak jsem si zkusil na stejný nastavení udělat v HL2: Lost Coast - Video Stress Test:
Windows Vista: 27,3fps
Windows XP SP2: 42,8fps
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Tom Langer (0)
Anonymní




0,- VK
Zasláno: út 20. únor 2007 20:43
Ja si na Vistu nemuzu vubec stezovat... Smile Sice se system celkove spousti dele, nez XPcka, ale jinak slape v pohode a zatim zadnej BSOD a zadny problemy... Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 20. únor 2007 22:25
Jak jsem psal. Já měl BSoD asi po 2,5 hodině po instalaci Mr. Green Tak jsem sehnal jiný drivery a ty mi ten disk pro jistotu ani neukázaly. Mr. Green

Nejvíc mě naštvalo, že po instalaci ovladačů od NVidie mi ani nešlo nastavit nic pořádně u grafiky (abych si nastavil, že to při jiných rozlišeních má nechávat původní poměr stran u obrazu)
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

tomiklanger (0)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 151
Bydliště: Prááágl
10 000,- VK
Zasláno: út 20. únor 2007 22:52
NJN... Very Happy Tak ja mam Vistu asi 2 tydny a musim rict, ze s ovladacema zadny problemy... Smile Vsechny se nainstalovaly samy, i PCI Wifi karta, atd... Smile Takze s ovladacema zadny problem, oproti XPckam, kde se ovladace musely instalovat pro GK, ZK, WIFI a uz nevim... Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 20. únor 2007 22:59
Jo a vlastně jsem ještě musel stáhnout na zvukovku drivery od realteku, protože ty od NVidie nejsou na Visty a když jsem je nainstaloval, tak mi to bralo, že mam 2.0 zvukovku a ten ovládací panel od nvidie psal runtime error...
Mno, až bude lepší komp, tak se přejde na Visty, teď mi stačí moje zlatý XP pro.. (dodělaný tim customizačním CDčkem, bez něj byly milionkrát stabilnější a rychlejší, ale reinstall se mi nechce, protože tam mam hromadu záplat...) Rolling Eyes

//mmch, proč jsou tu dva topicy na Win Vista?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

tomiklanger (0)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 151
Bydliště: Prááágl
10 000,- VK
Zasláno: st 21. únor 2007 18:03
No ja mam sice XPcka PRO legalni, ale presel sem na Vistu, no... Very Happy Jinak, asi mam nejaky stesti, ptze s tim fakt zadny problemy zatim nemam...Wink XPcka mam na notebooku a Vistu na PC... Smile Jinak ty 2 topicy taky nechapu, ale tady se diskutuje (sice malo)vic... Smile

BEZY (+3)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 558
Bydliště: Karlovy Vary - Ruská kolonie
10 050,- VK
Zasláno: čt 22. únor 2007 01:06
krrttek napsal:
nechci provokovat některé spoluobčany ale sláva Linuxu!!! Nechápu zastánce Mrkvosoftu....na Visty asi v živoě nepřejdu...

Nemůžu nezareagovat: Sláva Windows!

Zkoušel sem asi před měsícem (tak nějak) nainstalovat Linux. Začal sem s Ubuntu. S tim sem se nedostal ani do začátku instalace - načítání se v polovině seklo (usb odpojený, všechno)
Ok, vyzkoušel sem (stálo me to několik GB) SUSE. Ten se nainstaloval bez problému, všechno krásně šlapalo. Až do chvíle kdy sem chtěl na internet. Můj modem neni mezi nativně podporovanými. Hledal sem proto návod jak internet s mym modemem zprovoznit. Hledal sem několik dní a vše co sem našel bylo ve stylu "kup si pořádnej modem" "pokud to někdo s timhle modemem zprovozní tak je king" atd. Na wikipedii sem dokonce našel jeden článek na instalaci driverů, ale buď sem moc lama nebo to prostě nešlo.

Sice sem od Linuxu moc nečekal, chtěl sem ho jen abych viděl jak to vypadá "za plotem" (wokna bych stejně potřeboval kvůli programování), ale když s nim nemůžu ani na net... Ale ne že by Wokna byla nějaká výhra...
What's up?

tomiklanger (0)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 151
Bydliště: Prááágl
10 000,- VK
Zasláno: čt 22. únor 2007 08:06
No ja nevim, ja tady sice propaguju, jak je Vista sqela, to taky teda je, ale s tim Linuxem, ze by byly takovy problemy, to se mi nezda... Asi se v nem moc nevyznas a asi v nem vubec neumis, ptze jestli si ho chtel vyzkouset a podivat se, jak to v nem vypada, tak ti snad muselo bejt jasny, ze to neni jednoduchy tak, jako WIN... Jinak pro programovani WIN? Vzdyt v Linuxu muzes delat uplne to samy a jeste muzes mit veskerej SW zadarmo a legalni... Myslim, ze takhle rychle odsoudit Linux, jenom proto, ze v nem neumis, tak to mne mrzi.... Hand

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 4425
Bydliště: At the end of infinite loop
10 475,- VK
Zasláno: čt 22. únor 2007 20:44
JJ, mať windows na programovanie, to je najlepší vtip, aký som kedy počul. Veď vo windowse nieje pomaly ani poriadne vývojové prostredie a to nevravím o kompilátoroch, kde je kopa z nich postavených na emulácii linuxových kompilátorov...
Na počiatku bola prázdna množina.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: so 3. březen 2007 13:37
2 Bezy: A zkusil jsi hotline od SuSe? To není Microsoft, aby Tě odpálkovali. Možná by Ti poradili. Ještě jsem neslyšel, že by někoho odmítli i když tam volali neplatící uživatelé.
Jinak nemožnost se připojit na net je taky jeden z mých důvodů, proč nepoužívám Linux. Ale určitě z toho neobviňuju tenhle systém, ale sebe. Už jsem to zkoušel několikrát, ale ani jednou se mi to nepovedlo.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 1745
Bydliště: 49°5'51.1"N 16°22'38.8"E 210m
13 320,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2007 21:29
Obrázek

// Odděleno téma Programování v Linuxu; jenda.69

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 22:54
Tak mam půlku odpoledne Vistu a nevím, co si všichni tak stěžujou. Přijde mi to jako XP (když jsem vypnul UAC). Laughing
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík


Věk: 31 let
Příspěvky: 10109
Bydliště: Budějce, tam by chtěl žít každý :)
226 096,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 22:59
Moje řeč Jeníku, ale ty mas dobry, ze uz si na ni prisel v dobe, kdy uz je aspon tak nejak vychytana Wink , teda doufam, ze uz mas i nainstalovanej SP1

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:04
To bylo první, co jsem tam nainstaloval... Wink
Ale zas nemam tak výkonej počítač, jak by asi bylo třeba... Podle toho jejich známkování mam 3,3.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík


Věk: 31 let
Příspěvky: 10109
Bydliště: Budějce, tam by chtěl žít každý :)
226 096,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:05
To znamkovani neres, ja mam podle nich asi 4.2, ono to bere podle nejnizsi hodnoty v tom testu... mne to jebe grafika, to vis na notebooku je to nic moc... Jinak ja jsem UAC nechal zapnuty, mne stvala ta otrava hlaska v liste.... a ja se v tom tolik nehrabu, teda ted uz ne, takze mi to nejak nevadi...

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:06
Obrázek
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:10
Moucha: já mam grafiku pro Aero ze všeho nejvyšší, 4,9... Embarassed Mr. Green
Jo, tu otravnou hlášku v liště jsem taky vypnul Mr. Green
Ještě mě otravujou aktualizace, ale nevim jestli se mam bát aktualizovat, když to nemam moc legální... Embarassed
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 3. březen
Příspěvky: 3579

103 946,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:25
V době,kdy jsem měl visty ultimate x86 tak jsem měl myslím známkování 5,5,kde to po**** ramky,taky nechápu co proti nim většina lidí má,ale tato situace je opakuje pořád dokola.Jako před pár lety,zarytí uživatelé win98 nadávali na XP.
Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:27
http://proc.linux.cz/
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:33
Myslel jsem, že takový odkazy si na VSN umíme odpustit. Rolling Eyes
Myslel jsem, že lidi, co sem chodí, respektujou názor druhýho. Think
Mno a na tý stránce nic zajímavýho neshledávam. Hromada slov, každý jinou velikostí... Ohavnost Wink
//tak jsem kliknul na internet a ty kecy mi připomněly to, co se zobrazuje při instalaci Win Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 3. březen
Příspěvky: 3579

103 946,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:34
http://blog.gekon.name/proc-ne-linux/ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:43
Ten člověk umí používat počítač asi tak jako já tank...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:45
Laughing Laughing Laughing Laughing Slinták
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:48
Ty umíš používat tank? Laughing
Mně ten článek taky přišel docela trapnej Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 3. březen
Příspěvky: 3579

103 946,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:48
Nejvíc mě pobavilo,jak tam napsal o firefoxu a o vose** Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:52
<a> Já správnej uživatel windows vista, poctivě stahuju aktualizace, všecko mám plně legální, nenadávám na neschopnost microsoftu, na linux nikdy nešáhnu, stahuju balíčky ptákovin, tuny záplat, čtu výhradně myego.cz, točím s aerem dopředu a dozadu, jim čokoládu od Milky, slovo OpenOffice pokládám za vulgaritu a využívám jdině MsOffice, poslouchám zasekanej winplayer kvůli nějakej zfetofanej obrazcům, na Flash kašlu mám Silverlight, Hotmail maj jen lamy já mám CoolHotMail, opustil jsem všechny své dosavadní přátele na ICQ a dal jsem se na WinMessenger kde kecám sám se sebou, používám pouze vynechávající myš od Microsoftu.

<a> TAK PROČ MĚ KU*VA NEJDE PITOMÁ ASOCIACE SOUBORŮ??? :-[ ;-(( ;-((

//jenda Wink
Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 3. březen
Příspěvky: 3579

103 946,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 23:54
Co máš proti myego.cz?Radek Hulán má podle mě ve většině věcí pravdu,coolhotmail opravdu nemám,MSN taky ne
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 9. listopad 2008 00:30
Ne, tank používat neumím....
Hulán je možná dobrej programátor, ale názory má divný.... Hlavně já mám celkem rád Apple notebooky...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: ne 9. listopad 2008 01:00
Jsou na Vistu nějaký témata a jak je aktivuju? Sehnal jsem nějak VistaGlazz, kterej něco aktivoval, ale jediná změna byla, že okna měly průhledný záhlaví i při maximalizaci a nefungoval alt+tab... No a téma, co jsem stáhl nešlo aktivovat... Ale nejsem si jistej jestli bylo pro Vistu, i když to u něj bylo psáno.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: ne 9. listopad 2008 11:26
na Vistu můžeš témata dostat asi přes Windowblinds a nejsem si jistá jestli i přes Tune Up? leč mě se zatial páčí ten výchozí, takže nemám potřebu to měnit...
Hey, hey apple!

Obrázek

michals75 (+11)
Odpadlík
Odpadlík


Narozen: 1.12.1993 (30 let)
Příspěvky: 818

40 989,- VK
Zasláno: ne 9. listopad 2008 11:26
Já s vistou byl nespokojen Mr. Green xp uz mam tak pomalý Mr. Green
A na ubuntu přejdu až mě dorazí disk, i live cd je dost dobrý, compiz na live cd dobry, skoda ze sem tam ejste nerozjel wine Mr. Green
PC=Windows 7 SP1
Notebook=Windows 7 SP1 Asus Eee PC 1015BX
Mobil:iPhone 3GS 32GB, iOS 5.1.1 Jailbreaked, with Siri

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: ne 9. listopad 2008 12:36
Maki: no tohle řešení je mi jasný, ale nechci k tomu instalovat další SW. Přece musí bejt možnost to nějak odemknout jako se to dělalo v XP. Pak se vlastní témata dávaly do Windows/Resources/Themes a vybírali v vlastnostech plochy. Když jsem tady zkoušel to VistaGlazz, stáhl a klikl na téma, tak mi vyskočilo okno s výběrem tématu, ale to stažený tam nebylo.
//tak jsem to asi rozjel, ale je to naprd, defaul se mi zatim taky líbí.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: ne 9. listopad 2008 12:59
tak se zeptej D4Xa, on dělal skin Símensmánie tak třeba ví jak se to dá odemknout....
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: ne 9. listopad 2008 13:01
Já to odemknul, ale nelíbilo se mi, že nový témata jsou v tom seznamu pojmenovaný jako Windows Vista aero a tak Mr. Green
Zasláno: st 10. prosinec 2008 21:35
Chtěl jsem nainstalovat Service Pack 1 a na webu MS jsem se dočetl "na jeden počítač to nemá cenu sosat, stáhni to přes Windows Update a má to míň..." tak jsem nechal ve WinUpd všecko stáhnout, asi hodinu a půl to tahalo a instalovalo a ve výsledku SP1 stejně nemam a ani v tom seznamu aktualizací nikde není.... Think
Co dělam špatně? Já to teda nainstaluju z toho samostatnýho exáče, ale přijde mi dost divný, že mi Update nenabízí takovou důležitou aktualizaci.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík


Věk: 31 let
Příspěvky: 10109
Bydliště: Budějce, tam by chtěl žít každý :)
226 096,- VK
Zasláno: st 10. prosinec 2008 21:38
Žádnej strach, já to tam taky neměl, tak jsem to radši stáhnul z jejich webu Wink a fakt nevím o kolik to má víc než ten z Windows Update...

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (35 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 08:47
Stale jedu na na XP, jedine co mne nuti jit do vist je to ze xp si poradi jen s 3.5 GB pameti ale existuji i 64x bitovy xp ale zatim jen v anglictine...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 09:35
Nehrozí, že budou 64bit XP v češtině.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík


Věk: 31 let
Příspěvky: 10109
Bydliště: Budějce, tam by chtěl žít každý :)
226 096,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 10:59
Ta angličtina neni problém, dá se tam dohrát taková 50% čeština Wink spíš co hrozí je, že na to skoro nejsou žádný pořádný ovladače.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 15:41
Visty všichni pomlouvají, ale mně osobně přijdou teda lepší než XP Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 15:43
Kdybych si ty XP nekoupil, tak už dávno jedu Ubuntu nebo Mandrivu a z Widláků mám srandu Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 15:45
Asi máš štěstí na HW Smile
Já chtěl taky zkusit přejít na Ubuntu, ale po tom, co jsem nebyl schopnej nainstalovat ani drivery na zvukovku (po 4 hodinách konzolových errorů a hledání chybějících součástí), jsem se s Linuxem rozloučil s tim, že je na prd. Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 15:48
Já měl instalaci Linuxu v záruce od obchodu... Prostě jeden den bych odevzdal notebook a možná i do druhého dne by tam byl linux. Jediné, co by nefungovalo, by byla čtečka karet, ačkoliv i ta možná jo.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 15:55
ja mam na linuxe problem s grafickou kartou ,. a hrami ,.., jako CSko sa mi tam nepodarilo rozchodit v rozliseni vacsom jak 640x480
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 16:00
Nemáš grafiku Ati?
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 16:13
jo mam .,,. proč ?
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 16:15
Provozovat Linux na čemkoliv, co má něco společnýho s Ati se rovná rvát motor z Corvetty do Škodovky... Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 16:17
ted presne nevim co tim myslis Rolling Eyes

ci mam grafiku zlu (co predpokladam) alebo je linux zly ?
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 16:21
Prostě dostat Linux na cokoliv Ati je jako rvát motor z Corvetty do Škodovky... (Motor z Corvetty = Linux, Škodovka = Ati)..
Jsou s tím mraky práce a výsledek je nejistej... AMD/Ati není schopná vyvinout funkční ovladače na Linux.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 16:24
to funkcni sem nemel ,.,. nainstaloval sem jednou nesvobodne ovladace a uz nidy sem linux neuvidel ,.,. ani prikazovaj radek ,.., proste mrtva grafika ,,. ale win ide stale Mr. Green
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 16:31
Njn, to je Ati mno... jako nelze jim upřít snahu, ovladače vycházejí snad častěji než update Widlí Mr. Green Ale pokud nedají do kupy aspoň trochu funkční ovladače, tak je snaha zbytečná.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (35 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK
Zasláno: ne 21. prosinec 2008 18:25
jaký používáte na Vistách firewall? x64 Wink
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 21. prosinec 2008 18:28
HW na routeru Wink
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: ne 21. prosinec 2008 18:31
HW je jen na příchozí, ne? Smile
Já používam Eset SmartSecurity, je to Firewall, Antivir a antispam v jednom... Antispam mam vypnutej a taky mam vypnutý filtrování obsahu (resp mam nastavenou vyjímku pro *), protože se mi s tim neotevíraly některý warez fóra a navíc ochranu před nebezpečnýma webama mam v Opeře. Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 21. prosinec 2008 18:39
Filtrovat můžu (aspoň na TP-Linku) i odchozí komunikaci.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: ne 21. prosinec 2008 18:40
No jo, ale nenastavíš si tam že třeba "iexplore" blokovat atd... Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 21. prosinec 2008 18:45
Tam si nastavim že chci blokovat porty od 0 do 19, pak 22-79, pak od 81 - 5189, 5193-63999 a vyřešeno Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: ne 21. prosinec 2008 18:52
No a iexplore se připojí stejně, páč se připojuje na 80 Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 21. prosinec 2008 18:53
Taky proč bych blokoval iexplorer?
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: ne 21. prosinec 2008 18:56
Protože obsahuje už několik verzí chybu, která dovolí útočníkovi přečíst si jaký máš spuštěný procesy a já nevim co... Mr. Green
Já mam raději přehled, proto mam na IE nastaveno Ask Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 21. prosinec 2008 18:59
Jenže aby on mohl číst, potřebuje příchozí komunikaci na nějakým portu... A 80 obsadit nemůže, protože to by mi nešel net a poznal bych to. Wink
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (35 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK
Zasláno: po 22. prosinec 2008 14:31
Tak jako nový uživatel Vist mám pár otázek Laughing
Jde nějak nastavit aby se mi ikony ve složkách nezobrazovali jako miniatury ale jako kalsické složky (jako tomu bylo u XP)

Jde nějak nastavit velikost obrázku na ploše? V xp si fotka nastavená jako pozadí win držela svoje rozlišení ale ve Vistách se to roztáhne na max Sad

Děkuij všem....
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: po 22. prosinec 2008 16:22
V průzkumníku dáš Uspořádat-možnosti složky a hledání a použít klasické složky systému windows, jestli myslíš tohle...
A ty ikonky dáš v zobrazení-malé ikony.
Pokud by to nějak nevyhovovalo, tak je ještě nějaká úprava registru, která vypíná automatický rozpoznávání obsahu složky.

Nevím jak Ty, ale já mam u výběru pozadí volbu, kde si vyberu jestli roztáhnout, vedle sebe a nebo na střed. Think
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (35 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK
Zasláno: ne 28. prosinec 2008 21:54
a dalsi otazka... proc mi ve vistach jde palit jen na DVD-R a na plusy ne? Very Happy
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: ne 28. prosinec 2008 23:06
Microsoft vždycky polovičatej Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: ne 28. prosinec 2008 23:15
Já pálim Nerem plusy normálně. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

michals75 (+11)
Odpadlík
Odpadlík


Narozen: 1.12.1993 (30 let)
Příspěvky: 818

40 989,- VK
Zasláno: ne 28. prosinec 2008 23:20
tak na tom DVD na + umaž aby to vypadalo jak - Mr. Green Mr. Green Mr. Green ne sranda Smile ... ja kdyz sem mel vistu tak sem pálil přes nero 7.10 Smile
PC=Windows 7 SP1
Notebook=Windows 7 SP1 Asus Eee PC 1015BX
Mobil:iPhone 3GS 32GB, iOS 5.1.1 Jailbreaked, with Siri

Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: po 29. prosinec 2008 00:14
ja palim pouze pres zadarminko programy .,. nera nemam v lasce
Obrázek

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (35 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK
Zasláno: po 29. prosinec 2008 12:27
Nejde o nero ale o to že Vistách mi ta vypalovačka nevypálí + a v XP ano...

Už píšu knihu 100+1 důvod proč ser* na Visty Brick Wall
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

michals75 (+11)
Odpadlík
Odpadlík


Narozen: 1.12.1993 (30 let)
Příspěvky: 818

40 989,- VK
Zasláno: po 29. prosinec 2008 16:58
Počkej si na Windows 7 a nebo zkus betu prej je to o dost lepší jak vista ikdyž nějaký ovladače a programy maj problém...Já na vistu pujdu až bude SP2 Wink Wink a nebo až budu mít dostatek ram abych jí tam uživl - 1gbram je málo Very Happy protože jinak tam hry nestíhaj Sad
PC=Windows 7 SP1
Notebook=Windows 7 SP1 Asus Eee PC 1015BX
Mobil:iPhone 3GS 32GB, iOS 5.1.1 Jailbreaked, with Siri

Obrázek

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (35 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK
Zasláno: po 29. prosinec 2008 18:15
no SP2 snad uz je ne? a 1 Gb ram je oprvadu malo na visty ale s hrama to nema nic spolecnyho... kdyz hodis neco pres fullscereen tak ti to ramky uvolni...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

michals75 (+11)
Odpadlík
Odpadlík


Narozen: 1.12.1993 (30 let)
Příspěvky: 818

40 989,- VK
Zasláno: po 29. prosinec 2008 18:16
SP2 je tuším beta.... visty jsou na starší hry ...... Mr. Green Sad sem měl atinu 9550 a tam to jelo líp jak teď na nvidii 6800 Mr. Green Mr. Green Mr. Green to je rozdíl Wink
Zasláno: po 29. prosinec 2008 23:02
tak kdo už z vás si instalovatl Widnows 7 Beta ?
http://mojewindows.cz/beta-seven-polovina-ledna-2009
PC=Windows 7 SP1
Notebook=Windows 7 SP1 Asus Eee PC 1015BX
Mobil:iPhone 3GS 32GB, iOS 5.1.1 Jailbreaked, with Siri

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: po 29. prosinec 2008 23:06
Já si dám na svoje příspěvky copyright.... Já to napíšu ma MUC siemensmanie a on to napíše sem Very Happy
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

michals75 (+11)
Odpadlík
Odpadlík


Narozen: 1.12.1993 (30 let)
Příspěvky: 818

40 989,- VK
Zasláno: po 29. prosinec 2008 23:38
tys tam nedal link Smile Mr. Green ale jinak ty jsi to věděl dřív a napsal na SM konf. a já sem Mr. Green
PC=Windows 7 SP1
Notebook=Windows 7 SP1 Asus Eee PC 1015BX
Mobil:iPhone 3GS 32GB, iOS 5.1.1 Jailbreaked, with Siri

Obrázek

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (35 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK
Zasláno: po 29. prosinec 2008 23:46
ted tu ctu na zive.cz...

mate nekdo funkcni softik na visty na rozdeleni (prehravani) dvou jazykovych stop?
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: po 29. prosinec 2008 23:51
zkus MPlayer...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: po 29. prosinec 2008 23:52
Myslíš ve videu? Naprostá spokojenost s The KMplayer, na nejběžnější věci má integrovaný kodeky (i na takový jako mkv s h264 HD filmem atd... Wink
Častokrát uplně čumim, u čeho všeho mi to nabízí výběr jazyka nebo titulků, když jsem dřív o tom neměl ani tušení.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: út 30. prosinec 2008 00:00
Tak sem se sekl, KMplayer... Jenda: Applause a díky
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (35 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK
Zasláno: so 3. leden 2009 16:34
nejaka aplikace do postraniho panelu neco jako kalendar s moznosti ukolu atd...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: so 3. leden 2009 16:36
je
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík


Věk: 31 let
Příspěvky: 10109
Bydliště: Budějce, tam by chtěl žít každý :)
226 096,- VK
Zasláno: so 3. leden 2009 20:51
2MAO: postranní panel jsem vypnul hned jak jsem ho poprvý ve Vistě viděl.... zabírá místo Mirandě Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: so 3. leden 2009 23:04
Věřim, že na širokým monitoru to nemusí překážet, ale na 5:4 se to nedá... Smile
Zasláno: ne 1. únor 2009 18:54
Chápe někdo to indexování/hledání ve Vistě? Já absolutně ne. Nastavil jsem si na složku MP3, že chci indexovat, ale funguje to tak, že to najde vždycky něco uplně jinýho než chci. Nejde to nějak vypnout a z toho pole hledat rovnou bez indexu? Smile
//ahá, je v to v nastavení složky a hledání Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 1 z 10




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna