Zasláno: st 6. březen 2013 13:36
Já myslím, že ta žaloba na Klause je hloupost a jenom mediální divadlo... s amnestií sice nesouhlasím, ale Klaus dělal pouze to, k čemu má právo, a navíc mu to podepsal premiér atd... Prostě to je jenom divadlo. aby si lůza nemyslela, že ti nahoře, co kopou za "obyčejné lidi", nic nedělají...
Takže s amnestií nesouhlasím (a nechápu, proč to udělal, takhle si proti sobě popudil strašně moc lidí, a to byl dříve oblíbený..), ale za jeho ostatní činy jsem jej měl rád (teda kromě ještě ukradení propisky, že...

)
Považuju se taky spíše za euroskeptika (ač bych rozhodně nebyl pro vystoupení z EU, jako někteří, protože vím, že něco je na ní dobré - třeba volný obchod, volný pohyb obyvatel, spolupráce jednotlivých států atd...), takže v tomhle jsem s Klausem souhlasil. Stejně tak jsem jej měl rád za jeho boj proti zeleným magorům..

Zvěrstva páchaná ve jménu zelené ideologie ekologismu jsou fakt moc - ať už jde o výstavbu obřích moří solárních elektráren, výrobu a pěstování biopaliv nebo obchod s emisními povolenkami na ten ošklivý CO2... Za vším je jenom byznys, žádná starost o životní prostředí...