Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Zase volby

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 29, 30, 31  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 16. duben 2010 22:36
je to buran, ale umí to podat Laughing Laughing
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 17:34
Heh, ten Paroubek je ale taky dobrej, jak se bojí lidí. Včera měl bejt v Hydeparku jako host a místo toho tam poslal nějakýho toho místopředsedu. To se asi bál, že by se ho někdo (asi hned ten první) zeptal na něco, na co by neuměl odpovědět. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 21:20
Volil jsem ve studenstkých volbách!
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 21:21
Paroubka? Laughing Prej to vyhrála TOP09 Think pak ODS Brick Wall pak ČPS... Applause
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 21:35
co máš proti ODS? Teď už konečně vypadl Topolánek, tak přemýšlím, že bych je zase volil... Ještě aby odešel Langer... Ale momentálně bych šel volit TOP 09...

jinak sranda by byla, kdyby se tam někdo z ČPS opravdu dostal... Mr. Green

Jestli vyhraje Paroubek, tak u budeme mít Řecko.. Slinták
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 21:51
pipa: moře beru Slinták

jestli vyhraje duo ods + top09, tak tu budeme mít kapitalismus 19. století (minimální stát, daně zvýhodňující kožené a krejčíře, korupce, nulová práva zaměstnanců, zvůle zaměstnavatelů, důchodový systém, kde jednou budete platit do průběžného pilíře a z něj nic nikdy neuvidíte a potom ještě to samé pro sebe, do nezajištěného soukromého fondu, se zdravotnictvím to tu bude jako v usa před zavedením Obamovy reformy a jenda by teď ještě splácel takových 30.000 školného za nedodělanou vš). ale mě jako pražákovi to může být docela buřt. tady jsou poměry jiné. práci najít není problém (telemarketing, fastfood, markety). problém je najít svojí specializaci.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 23:17
Dobře, ty chceš aby byly zadlužené i děti dětí tvých dětí? Za dobu, co byla ČSSD u moci způsobila 100 miliard dluhů. Na dluh se žít nedá. Podívej se na to, co se stalo v Řecku a co se děje v Portugalsku, Maďarsku atd.. Až zkrachuje stát, tak peníze budou místo toaletního papíru a my budem žrát kořínky... To možná všem konečně dojde, že udělali chybu...

Chce zavést 13 důchody, chce zvýšit mateřskou, chce zvýšit porodné, zvýšit sociální dávky... A kde na to chce vzít peníze? To, že Paroubek zvedne daně firmám způsobí jen další odliv českých firem do zahraničí... To opravdu pomůže nezaměstnanosti... Už tak se výroba všeho přesouvá na východ a do daňových rájů odešlo 10000 českých firem. Taky se mi líbí, jak chce regulovat ceny... už aby jenom přidal do volebního programu znárodnění podniků... (jedinej způsob jak získat peníze na jeho sliby..)

Taky se mi líbí, že jsem potrestanej za to, že moji rodiče pracují. Jelikož mám víc než 18 let, a studuju, tak bych dávky měl dostávat já. Ale na nic nemám nárok, protože moje rodiče pracují (přestože jejich výdělek ani zdaleka nedosahuje průměrné mzdy, ze které jsou mimochodem vypočítávány dávky lidem, kteří nikdy nedělali.)

K placení školného - sice pochybuju, že ho zavedou, ale pro mě by to nebyl problém.. radši investuju peníze do vzdělání, než abych je prochlastal, naházel do automatu, nebo si třeba nakoupil vánoční dárky na splátky, jako typický volič ČSSD...

a nedělej si nějaké iluze, že Paroubek ti zajistí klidný důchod... S Paroubkem žádné důcody nebudou, protože všechno tu bude vyrabováno a stát bude mít obrovské dluhy...

Je toho mnohem víc, ale to by bylo na dlouhé stránky textu...

podívej se třeba na přednášku pana Kalouska na VŠE. Podle mě to musí každého průměrně inteligentního člověka přesvědčit o tom, aby volil pravici. Narozdíl od Paroubka a jeho chabé populistické argumenty, které zvládne vyvrátit i dítě, co dokončilo základní školu, tak Kalousek je inteligentní a umí to podat.

ke shlédnutí např. zde. http://www.filipcihal.eu/2010/03/doporucuji-prednasku-miroslava-kalouska.html
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: pá 30. duben 2010 00:43
Já ale nepsal, že volím Paroubka. Vidíš, jaký seš. Jen jsem stejným stylem nafoukl politický program. Jen koukám, že ta mládež je dnes naivní. Ona si myslí, že to naše Pravice myslí upřímně Obrázek. Ta je ovlivněna lobisty, podnikateli a bůhvíkýmvším. Stejně jako slavná levice, střed i alternativy (třeba i VV mají krásné předpoklady ke zkorumpovanosti - kdopak jim asi platí ty jejich billboardy na každém rohu?). Mimochodem rétorika pravice ohledně dluhů je dost nafouklá bublina. K Řecku se přiblížíme nejdříve za 20 let, a to s výšemi loňského deficitu.

Vzhledem k tomu, že všichni politici volí jen svůj osobní prospěch, tak já taky. A nestydím se za to a populismus ignoruju. A není tu žádná strana, kterou bych mohl volit z přesvědčení. Volím pragmaticky žádné školné (až dostuduji, je mi to jedno - do dětí daleko), žádné snižování mezd doktorům pracujícím pod státem (rodinně zainteresováno), žádné zvýšení DPH a daně na benzín, bezplatné zdravotnictví (nemůžu si pomoct, ale když je v listině základních práv a svobod (předpis na rovině ústavy), že každý má nárok na bezplatnou zdravotní péči, tak říkám, že poplatky jsou neústavní; a kdyby Julínek nebyl debil, tak by aspoň pro snadnější vybírání určil částky 20, 50 a 100 kč.) a žádné ekodaně.

A kdyby náhodou došlo k takovéto situaci, tak to jistí jižní Amerika, nebo jihovýchodní Asie Angel Dluhy politiků splácet nebudu.

A ještě si rýpnu - po revoluci se jako první deficitu dopustil modrý bůh - V. Klaus. Myslím nějakých 50 mld. Během jeho posledního roku vlády. To se změnila totiž metoda výpočtu deficitu a ejhle. Bylo to hned 50 mld. Vůbec využíval různé účetní triky a zhasínal, aby se mohlo odstátňovat. Na to se ale už dost zapomíná. A ani se to nedá dobře dohledat, protože záznamy z první půlky devadesátých let jsou jen v archívech (pokud ještě) a na internetu o tom není ani ťuk.
A Kalousek, ten mafián, má zrovna co povídat. Každý okrádá stát, jak může, a potom má hubu plnou šetření. Ten by se měl zajímat spíš o podivná úmrtí spojená se svou rodinou a jisté účetní transakce Zvracím Ale on se pomodlil a hned byl čistý Thumb down!
NoArtist / NoName

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: pá 30. duben 2010 09:13
Už jsem se na toto téma na VSN vyjadřoval několikrát. Korumpovatelnost, ziskuchtivost a "upřímnost" politiků není o politické straně, není o levici či pravici, ale jenom o tom, jak dlouho je politik v prostředí, ve kterým si stihl udělat potřebné kontakty a vazby.
Otázka ODS x ČSSD je jasná - všichni ať jdou do háje a nemyslí si, že se jen budou na teplých židlích střídat. Výměna Topolánka za Nečase v ODS je fajn, ale přišla pozdě - těsně před volbami, až už i největší buran v ODS poznal, že jim teče do bot. Navíc výměna předsedy ve straně, kde jinak zůstanou všichni původní je jenom kosmetická změna.

2 elephant: nehodnoť ODS nebo ČSSD, ale jen si logicky zdůvodni, jestli je lepší pravicový, nebo levicový přístup. Jestli má stát zbytečně vybírat víc na daních a rozdávat to plošně "potřebným", kteří si pak zvyknou nic se sebou nedělat, když "stát nám dá, stát nám zajistí".

Hand
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: pá 30. duben 2010 13:22
Ta TOP09 vyhrála jen na nějakém gymplu...výsledky z celé ČR bude bůhví kdy.Jinak já volil ODS a na naší škole asi moc lidí volit nebylo.

K tématu s pipem souhlasím...opravdu nežeru Paroubkovi kecy a pořád se mi u nás zdá být čistější pravice od levice...viz. už jenom státní schodky.
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Strana 7 z 31