Zasláno: ne 13. leden 2013 21:36
Doufám, že mě neumlátíte, že tu vytahuji volby, protože mě to na facebooku docela dost štve, jak tam nikdo nepíše nic jiného, než sračky kolem voleb a to tak moc, že jsem začal přemýšlet, že si facebook smažu..
Ale právě tohohle jsem si všiml... Facebook má obrovský potenciál a dají se s ním krásně ovládat a manipulovat masy lidí... Volební průzkumy ukazovaly Fischera jako jasného vítěze... potom všichni začali sdílet statusy a obrázky o tom, že je Fischer komunista a najednou bum preference klesaly... Ve stejnou dobu jela kampaň, o tom, jak je Karel super, všichni mu říkali jménem, lidi sdíleli a "lajkovai" fotky v punkovém a anarchistickém stylu s hesly Karel for pesident, Karel is not dead a podobně (což je docela úsměvné - monarcha a "pravičák" anarchistou..

) Ve stejnou dobu se přestal objevoval Kalousek a ti samí lidé, co ještě před chvílí nadávali na Kalouska, na TOP09 a na vládu, najednou zapomněli, že jejich oblíbený rádobyanarchista Karel je předsedou nenáviděné TOP09 a vypracoval se z posledních pozic téměř na špici, že mu na prvního chybělo méně jak jeden procentní bod (ne procento!)...
Takže tyhle prezidentské volby pro mě byly hlavně hezkou ukázkou toho, jak jednoduché je ovládat lidi a říkat jim, co si mají myslet...