Zasláno: st 25. říjen 2017 09:11
Tak Babiš to je hlavně marketing a je smutné, že to většina jeho voličů nevidí. Babiš je vlastně ten fousáč, kterého Babiš líbal v přímém přenosu při povolením projevu.
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Zasláno: pá 27. říjen 2017 21:55
Zdá se, že jsem měl pravdu už krátce po volbách, když jsem tvrdil, že volby skončily patem a hořkosladkým vítězstvím nejúspěšnější značky výrobku, Andreje Babiše.
- Babiš na(ne)štěstí nemá většinu.
- Do vlády s Babišem nikdo nechce s výjimkou SPD.
- Vládnout SPD zase nechce Babiš.
- Ostatní strany se také shodnou na tom, že kromě SDP také nechtějí vládnout s komunisty.
- Kdokoliv by šel do vlády s Babišem, pravděpodobně ztratí tolik voličů, že se zpátky do sněmovny nedostane.
- Takže nikdo nesestaví vládu, protože nenajde většinu.
- Pat tím ovšem nekončí - při předčasných volbách by to dopadlo víceméně stejně, navíc 3 strany z nové sněmovny sotva prolezly pětiprocentní hranicí.
- Plus nové volby znamenají novou volební kampaň za desítky milionů. Ty ale nikdo nemá, protože za ty své hubené výsledky sotva splatí tyto volby.
- Dejme tomu, že se nějakou vládu sestavit podaří. Ale bude extrémně nestabilní, protože její podpora bude záviset na takto fragmentované sněmovně, která se shodne jen na tom, že Babiš je zlo. Při prvním odhadovaném vzestupu svých preferencí vyvolá hlasování o nedůvěře vládě a máme tu předčasné volby...
- Stejně to nejspíš dopadne, že bude pokračovat současné vláda, jen se vymění předseda. Babiška tak dlouho bude sestavovat vládu, až se tato současná přetaví v novou. Jen se vymění premiér. Najde se nějaká záminka, proč je to potřeba, že to a to nemůže dělat vláda v demisi. Dávám tomu dva předvolební průzkumy, kde KDU a ČSSD klesnou pod 5%. Koryta jsou koryta.
Konec telegrafního fejetonu.

Zasláno: st 3. leden 2018 00:19
Už se nám to zase blíží. Osobně se těším, až to skončí a bude klid. Zase jsou jména hloupých na všech sloupcích a připomíná mi to Sophiinu volbu. Ani jeden kandidát není podle mých představ a vhodný pro funkci.
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
NoArtist / NoName