Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Zklámání

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK

Zklámání

Zasláno: so 12. květen 2007 12:01
Chlapci, tak jsem zase po delším pracovním náporu přišel a kouknu, všude v tématech ženská... Nebere mi to hlava, chlapský forum, pánská jízda a má maskotku ženskou? ... Jsem zásadovej člověk, proto jsem i VSN měl rád od začátku, ale tohle je uplně proti tomu proč jsem VSN navštěvoval...

Nic proti M. osobně, jen je to prostě ženská.. Máte blbě název .. Mělo by to bejt VSNkM ... vysemnesmitekromemakaveliny.cz

Web pro chlapy by dle mě neměl obsahovat nic od ženský... Jak jsem řekl, jsem hodně zásadovej, tenhle web je zásadovej, to jsem na něm vždycky miloval.. A už je ta zásada porušena, ať si kdo říká co chce.

Nechám si to ještě projít hlavou, abych něčeho nelitoval, ale možná, s největší pravděpodobností, tady končím.

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 12:34
mluvíš mi z duše! každý druhý příspěvěk je od ní, nechce se mi to už ani číst, navíc někdo něco navrhne a nikdo na to nereaguje, protože makavelina tam hodila nějaký drb a všichni nadrženci už se baví jen s ní. můj názor Hand
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 12:45
to Mark: to aby ses vykašlal na VSN by nebylo zrovna to nejlepší, jestli by teda měl někdo odejít tak já. Kdyby sis třeba zkusil něco přečíst, tak bys viděl, že se tady nesnažím nabourat nějakej zajetej řád, já prostě se svou povahou nemám kam jinam bych se vrtla, možná zkus nebrat to tak tragicky.

to Wojcek: tak mi prosím tě ukaž kde kam já hodila nějaký drb Evil or Very Mad drby mě nezajímají stejně jako všechny ostatní tady, a o nějakých nadržencích taky nic nevím. Jediné co se tady za poslední dobu dalo zaregistrovat je to, že to tu ožilo, a to je myslím to o co nám všem jde.
Hey, hey apple!

Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 12:48
já se přidám k revoltě... jde mi o to, že dřív jsem si aspoň četl všechny témata a nové příspěvky... takhle to ztrácí tu původní atmosféru Think
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 12:50
narážím na případ ve "sraz VSN", mixal napsal svůj názor na řešení financí, ale bez odezvy...

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 12:54
Tak ja sa nepridávam, ale nebudem ani proti. Makavelina mi proste nevadí, ale je pravda, že je to chlapské fórum.
Na počiatku bola prázdna množina.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 12:57
Mně nevadí Makavelina, ale přijde mi spíš, že se s ní každej snaží za každou cenu bavit a reagovat na její příspěvky a to mi vadí Think
//zkrátka, že jí všichni berou jako ženskou. Ale imho by jsme se všichni měli brát jako chlapi, pokud je to tady zařízený tak, jak to teď je.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)
Příspěvek upravil 1× jenda^^, naposledy so 12. květen 2007 13:00.

Mixal (+2)
Bažant
Bažant

10 775,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 12:58
Nic proti Makaveline ale je to prece jenom forum pro chlapy
Obrázek
Každé ráno zhlédnu seznam 50 nejbohatších lidí na světě.
Když tam nejsu, idu do práce.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 13:00
Pray to jeník: vždyť ty to víš dobře že o to mi nikdy nešlo, proč jsem asi byla ráda že mě (někteří) nebrali jako vetřelce, ale jako "jednoho" z vás..

Hele to je fuk, pokud by někdo měl opouštět VSN jenom proto, že jsem tady, tak to mi radši odeber maskota, smaž mi topic ve členech, kup mi karton papírovejch kapesníčků a zapomenem na to

edit: to Mixal: lol kdyby to bylo fórum pro ženský tak sem přece nelezu
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 13:02
Si to vezmi, třeba Beat tady cenzuruje slova kvůli tobě. Kvůli nějakýmu chlapovi by ho to ani nenapadlo. A to mi vadí. Brick Wall

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 13:03
to jenda: To mi vadí taky
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 13:05
No, tak řeknu to ještě jinak... Kdyby si Makavelina založila novej nick a v něm nepsala v ženským rodě, tak nikdo skoro nic nepozná atd...

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 13:06
Shocked jak to myslíš?
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 13:08
Protože tě nebudou brát jako ženskou, někdo tady nebude slintat na tvoje fotky s jinou ženskou, nikdo ti nebude chtít mermomocí prosadit nějaký spešl bydlení na sraze, nikdo ti nebude cenzorovat slova....
// no myslím, že jsem svůj názor už vyjádřil a tak do týhle diskuze dál nebudu přispívat, pokud to nebude nutný...

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 13:13
jo jendo, máš pravdu

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 13:16
Pray No jsem taková jaká jsem a jsem na to hrdá že jsem taková jaká jsem, doteď s tím nikdo neměl žádnej problém, ani tady, nu což, je mi to jasné, jdu se tedy uklidit někam do kouta a nebudu již zasírat tento web ničím co je nedůstojné pro mužské fórum. Chodila jsem sem proto, že nemám žádné přátele i z toho důvodu jaká jsem, že se prostě s babama nebavím, a že mám dohromady asi 3 kámoše který mě berou třeba jako ségru, ale nikoli jako objekt ke slintání, a tady jsem měla pocit že jsem nalezla přesně takový lidi, jaký jsem hledala a konečně jsem byla šťastná že se mám kde vykecat a ulevit mužský části svýho já, ale když teď vidím, že tu nejsem zas tak úplně vítaná, tak vážně nemá smysl abych se tu nadále zdržovala a ohrožovala tím soudržnost osazenstva VSN. Omluvuju se zda to někomu způsobilo nějakou újmu.
Hey, hey apple!

Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 13:28
Musim se zastat Makaveliny, mne tady na foru vubec nevadila, musite pochopit ze ona se proste mezi nama citi lip nez mezi zenskyma a kvuli ni se nemusi cenzurovat slova, chapu ze tohle je jenom chlapsky forum a zeny by tady byt nemeli, ale kdyz Makavelina neni typicka zenska jako ostatni

PS: Doufam ze to tady nedopadne jak na SM, ze se tu bude kazdej hadat

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 15:47
Teraz sa musim Niny zastať-bolo tu pred jej maskotstvom toľko prispevkov za deň ? Mali sme možnosť vidieť vec aj z druhej strany ?
Je podla mna dobre,ked je tu jedna ženska,keby ich tu bolo viac,tak to môžu šefici zabaliť,takto je to v pohode.
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 18:59
spíš by se měli usměrnit někteří "uslintanci" pak to bude OK

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 19:17
Ale to mi ji dali status maskotka. Ona byla ve svý sekci a obecně se ji dovolilo psát i jinam. Rolling Eyes Docela to tady ožilo, zas něco novýho. Příjde mi, že ste na ni až příliš hnusní. Je to spíš naše, než její vina.
Stárnu, ale odmítám dospět!

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 19:32
jezisi co delate, misto abyste byli radi ze to tady pekne ozilo tak si budete este stezovat.. Not Talking kdyby se Barborka zaregistrovala jako chlap a psala vsechno stejne akorat v muzskem rode tak nereknete vubec nic... Wink

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 20:30
Mattoni: to se snažim říct.

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 20:43
jendo nemyslím si že tohle je rize mužský fórum. Oficiálně možná ano, ale kdoví kolik lidí sem přispívá v opačným rodě?! Anxious
Řeknu to narovinu. Občas se sem za mě přihlásilí Klárka (viz. trapas s mistrovstvím Laughing ) a normálně tady píše. Není to pořád, ale prostě ví moje heslo. Rolling Eyes Já ji to nezakazuju, občas se docela bavím. Dance
Nina mi příjde jako super a tohle vůči ní není fér. Když to blbě přirovnám, jako když pustíš psa ze řetězu a pak ho chceš zase uvázat protože ti běhal po zahradě!

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 20:44
Byl jsem varován že se tu dějí divné věci! Tak jsem to smažil autem z Plzně a po cestě nadával jak dlaždič!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Koukal jsem přes mobil co se tu děje!
Pokud někomu vadí že je tu žena, tak nadávejte mě, protože z větší části to je moje "práce". To že jsem opravil Drutkovi sprosté slovo v příspěvku nebylo kvůli tomu že to bylo u Makavelíny, ale že sprostá slova tu nejsou povolena, pouze v "boxovacím pytli" se to může napsat "natvrdo". To bych opravil kdekoliv!!!!! Pravda, ten den jsem měl i dost špatnou náladu, ale zas tak moc se nestalo.
Snažím se již dlouhou dobu aby to tu žilo a docela jsem i "krotil" některé "bohovi" nápady. Nemáte vůbec šajnu! O to aby tu byla aspoň nějaká rozumná ženská jsem usiloval dlouho a k¨jsem rád, že Makavelína byla odhodlaná na toto "bojiště" vstoupit! pokud odejde ona tak já asi taky. Myslel jsem že tu nejsou tupé mužské palice, ale rozumní lidé, kteří mají toleranci. Někteří mi připomínáte partu tupých kostantých lordů v jejich pitomých klubech! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Život je změna a zůstat stát na místě a neinovovat znamená návrat na stromy! Na podobné "nařízení" a "zásady" jsem velice alergický! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Za bolševíka jsem si jich užil hafo a nikdy jsem je neměl rád! No na chvilku toho nechám, ale jsem vzteky rožhaven do běla!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 20:47
Mattoni: teda teda Shocked Mr. Green
Beat: krávo je sprostý? Nepřijde mi.

No, hlavně mě docela mrzí, že Mark tady dělá aféry a pak si odejde a nereaguje, takže to tu zas umírá (jen docílil toho, že odešla i Maki, která to tu jaksi držela při životě).

No to je fuk. Jdu udělat hlasování a za sebe řikam, že Maki jo.

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 20:54
Mně se jen nelíbí to, že kdysi sem přišlo pár holek a psalo nám do topiců a "bohové" ty příspěvky okamžitě mazali a když jim vyhovovaly tak je přesunuli do topicu pro ženy. Jde mi o ten princip, ale protože se to jakž takž ujalo, tak bych proti tomu neměl nic mít.. neznamená to že chci mak vyhnat. Takže se Ti omlouvám, protože jsem i já přispěl troškou do mlýna.
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 20:57
konečně když tu začala být zase sranda tak někdo přijde a řekne stop...sorry Marku ale nechápu...jsem pro Maki Whistle

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 20:57
Psal jsem, že jsem ten den neměl zrovna "formu". Na ženský jsem spíš naštvanej a většina mi může být zcela ukradená včele s tou mojí, ale jsem rád že Makavelína tu je! Hlasování mi připadá zbatečné. Bylo jí tu povoleno být na základě určité diskuze a i někteří její "odpůrci" uznalli její přítpmnost. Taky se mi nelíbí, že ti co sem přijdou jen tak jak se jim zachce, tu dělají největší rozbroje! Marku promiň, ale ač tě znám, tak tohle mne překvapilo. Shocked Shocked Shocked tohle bych nečekal. Hlavně to že jen zakalíš vodu a zdrhneš! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
S Mattonkou souhlasím! Ten jejich "podvod" je s mojím souhlasem. Vinu beru zcela na sebe! Klidně mi dejte jakýkoliv trest, ale ničeho nelituji!
Jen žádnou paniku!!!!

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 20:59
jendo i kdyby mi za to měl dát někdo ban. Je mi jasný že budu za zamilovanýho idiota, ale Klárka je něco jako Nina. Je s ní pohoda pokec a dokáže se vcítit do "našeho myšlení". Kdybych si myslel že tu něco provede, tak ji sem nepustím a přehesluju se. Dokonce jsem chtěl aby si pokecaly online. Wink
Nina YES!

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 22:31
Pray Já moc děkuji všem, co stojí na mé straně (od teďka jste pro mě "bohové" vy) Mr. Green jsem překvapena i Mattonkou, se kterým jsem ani neměla tu čest se tu na delší dobu setkat. Mr. Green
Jsem vděčna za podporu,skutečně mě to sebralo, a Beate máš pravdu, nebudu to vzdávat, nechci tady bojovat za "práva žen na chlapském fóru," ale za svoje práva se tu mlátit budu, vy asi někteří z vás nevíte jaký to je, když nemáte nikoho jen tak na pokec, trávíte celý dny v práci, nemáte partu lidí se kterýma můžete vyrážet do hospůdky na pivko, kafe nebo jen tak pokecat, většina z vás má tři čtyři dobrý kámoše, ať už ve škole, nebo jinde, máte se s kým vyblbnout, pokecat, zhodnotit život, já nikoho takovýho nemám, jasně, mám svého muže, ale on je vysoce nekomunikativní, uzavřený domácký typ (a já ho za to miluju), ale člověku prostě kamarádi chybí, mám je jenom tady a proto mě ODSUD JEN TAK NĚKDO NEDOSTANE!!!
Hey, hey apple!

Obrázek

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 22:54
To víš Wink
Já jsem králíšek bojující za všechno co za to stojí. Což ty jako rozumná žena rozhodně si. Cool

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 23:11
Jak už jsem psal do hlasovacího topicu, jsem pro Makavelinu. Hodně to tady oživila a máme možnost porovnat názor druhé strany. Navíc má chlapský názory, ač nemá ptáka Wink

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 23:12
Máš více podpory než tušíš. Někteří to ani nenapíšou.
Jen žádnou paniku!!!!

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 23:13
Wink to lion: a navíc bys se mnou musel odejít i ty, neboť jak známo, stále jsme jedna a tatáž osoba Mr. Green

to Beat: ať to radši nepíšou nebo budu slzet Crying or Very sad Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 23:15
Takže lion taky nemá ptáka? Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 23:15
Mr. Green to jenda: já to nechtěla říkat na plnou hubu....
Hey, hey apple!

Obrázek

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 23:31
Ale notak, jste OT Shame on You Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 23:32
to jsem teda zklamaná Crying or Very sad (už to není OT Mr. Green )
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 13. květen 2007 15:16
A si sklamaná preto, že lionovi niečo chýba alebo preto, že ste boli OT? Angel
Na počiatku bola prázdna množina.

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: ne 13. květen 2007 18:35
Omlouvám se, byl jsem pryč, napsal jsem jen svůj názor. Opravdu to není osobní. Vím, že tohle jsem zavinil já. Nemám na co reagovat já jsem se vyjádřil. Věřím že Makavelina je báječná ženská, určitě je a ani nechci aby jste si mysleli o mě nic špatnýho... Se všemi rád pokecám dál, jste fajn lidi, ale už jen mimo tenhle web.

Moc se omlouvám všechny které jsem naštval. Jen jsem vyjádřil svůj názor, který nebyl směřovaný proti nikomu konrétnímu, ani proti Makavelině. Kdyby to byla kterákoli jiná, postavil bych se k tomu stejně. Ještě jednou se omlouvám. Určitě je lepší, že jsem to řekl narovinu než se přetvařovat, to se chlapům přece nesluší.

Bylo mi tu s vámi dobře

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 07:17
Velice mne mrzí tvůj přístup, ale je to tvoje rozhodnutí. Jsi kdykoliv vítán zpět.
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 18:22
od toho žijeme v demokracii, abychom mohli veřejně pronést svůj názor. já říkám jedno : no comment...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 13:52
Tymto zapalujem sviečku na Markovom hrobe Sad
Makavelina, pls
Obrázek Sad
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 14:16
Shocked co já?
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 14:47
Pozri sa, o čom je tato tema Whistle

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 15:04
Maka: jo, přestaň psát. Místo Tebe to tady zaspamuje Ginzo. Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 15:19
Ginzo, za a) jsi trochu opožděný a za b) ty spíš přestaň psát hovadiny o zapalování svíček na hrobě, Mark není mrtvý Rolling Eyes

jenda: tak jo, jdu spamovat jinam Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 16:10
Ako som povedal, Jendov generator je zly; Mark je VSN mrtvy Wink

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 16:17
Čiže Jedna by měl přestat spamovat, ne já! Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: so 15. říjen 2011 15:41
Není mrtvý, pouze o 6 let starší. Asi si to tu večer pročtu, co se tu změnilo ... Ale návrat to neznamená Smile

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 1 z 5