Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Android

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 56, 57, 58  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 10:19
Ale je vidět, že je ten systém myšlenej na tablety. Pořád z něj mám pocit, že je na displeji všecko hrozně namačkaný na sebe atd.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 12:13
A co otáčení displeje, jaká je tam prodleva? jinýmy slovy, zdržuje to nebo ne? Mr. Green
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 15:27
Jak jsem zapnul tu akceleraci, tak je to o dost lepší, ale předtim jsem měl pocit jako bych se vrátil na WM, protože to fakt trvalo Mr. Green
Zkoušel jsem nastavit menší písmo, tak pak se v tý synchronizaci ukáže ten popisek delší, ale pak jsou třeba popisky u ikonek v seznamu aplikací veliký asi 1 mm Mr. Green d'oh!
Zasláno: čt 5. duben 2012 17:46
Komu se nechce číst, tak to shrnu obrázkem. Takhle vypadají kontakty v ICS a může za to Google, protože neumí synchronizovat větší obrázky:
Obrázek

Google to má fakt dobře pořešený. V ICS jsou u kontaktů takový megaobrázky s max. rozlišením 256x256, což by vypadalo "celkem" dobře.
Jenže kontakty Googlu na webu mají velikost obrázku u kontaktů maximálně 96x96.

Googlil jsem jak teda do mobilu dostat profilovky v dobrý kvalitě a našel jsem přímo od někoho s Googlu příspěvek:
1) Upravte kontakt v telefonu a nastavte mu fotku v dobrý kvalitě, pak to bude OK
2) Synchronizujte s G+, tam jsou profilovky s vyšším rozlišení.
G+ nikdo z mých kontaktů nemá (a i kdyby jo, tak chci jinou fotku než má na G+), takže zbejvá bod č.1. Ručně všecko udělat v telefonu. A jako bonus je, že když pak někdy na webu kontakt upravim, tak se do telefonu syncne zas čuňárna v nízkým rozlišení. Wipe telefonu to samý. Novej telefon to samý.

Google problém řeší... Už půl roku.
Někdo to v diskusi na G+ vystihl přesně: Umíte udělat auta, který řídí bez řidiče, ale nejste schopni změnit maximální rozlišení obrázku na 256x256?
Jo a těch 256x256 je taky málo, protože to ten obrázek roztahuje na celej displej.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 7. duben 2012 08:17
Já synchronizuju kontakty s fb a toto neřeším (a taky nemám ics no Mr. Green )
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 10. duben 2012 07:08
Vestavěný přehrávač v Androidu 4 už konečně může používat i někdo tak nenáročný jako já. Umí totiž ekvalizér (asi jen 6pásmový, ale to stačí) a ovládání ze zamčené obrazovky. Moc fajn náhrada, když zapomenu nabít MP3 přehrávač. Smile

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: út 10. duben 2012 07:51
Co děláš, přehrávač se ze zamčené obrazovky dal ovládat i v Androidu 2.3.. Razz A nebo to byla jen specialita Cyanogenmodu? Smile
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 10. duben 2012 09:21
Se základním přehrávačem to určitě nešlo. Wink

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: út 10. duben 2012 17:13
jo, šlo.. Razz se základním přehrávačem... Razz klidně ti to vyscreenshotuju... Razz

vidíš, že ten CyanogenMod má něco do sebe...
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 11. duben 2012 23:44
Psal jsem tu o klávesnici slideit a už docela začínám chápat, proč stojí tolik peněz. Hraju si teď se Swype, který je podobný, a přitom se na něm píše daleko hůř...
Snad bude na slideit brzo zase nějaká sleva. posledně byla za 25 Kč ale neznal jsem Sad 120 Kč mi přece jen přijde trochu dost
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 16 z 58