Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Android

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 56, 57, 58  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 12. červenec 2012 22:25
Jsi Němec, tak snad automaticky myslíš v ojrech, tak naco převádění?.. Very Happy

Koukám, že Kaiser ještě žije a je v lepším stavu než ten můj.. Smile
Kolik MB z interní paměti zbyde po instalaci? V Kaiserovi mi totiž jaksi nefunguje čtečka paměťovek.. Sad (nejspíš je urvaná ze základní desky po tom co mi spadl ze schodů... Mr. Green )
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: čt 12. červenec 2012 22:48
Tak jí napaj zpátky tu čtečku Mr. Green Kdyby jste mi radši poradili nějakou slušnou verzi androida na Diamonda 2 Mr. Green
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 13. červenec 2012 10:58
Já se pak podívam, ale co jsem zkoušel různý romky, tak po instalaci bývalo volno kolem 40 MB. Včera jsem konečně našel i nějakou, která vypadá stabilně a ne moc přibržděně. Teda hrozně pomalý je to stejně, ale aspoň launcher se moc netrhá. Angry Birds jde první level skoro plynule, ale nějaký složitější jdou asi 1 fps. Mr. Green
Ale nevím, jestli by se ti to bez paměťovky povedlo nainstalovat, protože NAND kernel a potom i celej systém se flashuje přes kartu. Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 21. červenec 2012 00:42
Jde platit za aplikace a hry z Google Play bez toho, abych měl platební kartu a na ní povolené placení přes internet?

Jo a když si nějakou aplikaci koupím na jeden telefon, tak mi zůstane i když si potom koupím nějaký jiný, nebo si to budu muset koupit znovu?

Přemýšlím, že skončím s warezením, protože když něco stojí kolem 20 Kč, tak nemá cenu se s tím srát a krást to... Mr. Green

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: so 21. červenec 2012 01:19
K bodu 2 - ano i ne - na svém Google účtu jí máš jako zaplacenou a můžeš jí stáhnout do jakéhokoliv zařízení, kde se přihlásíš k Marketu pod stejným Gmailem, ALE zejm. u videopřehrávačů si musíš dávat pozor na verze ARM procesoru - ty appky se prodávají odděleně pro každý. Podobně i s rozlišením nebo mobilními a tabletími verzemi.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 21. červenec 2012 19:26
Ten bod 1 asi bez internetový karty nepůjde. Nevím o tom, že by se dal Google Wallet dobíjet jako třeba PayPal.
Ale jinak souhlasím, že za 20 Kč to nemá cenu krást a taky raději zaplatím a mám i zadarmo aktualizace, někdy i nový levely...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: so 21. červenec 2012 20:14
aky uz newarezim, jedine ty zalezitosti co stoji od 100,-+, ale vetsinou sou to hry, ktery jsou stejne nudny
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: so 21. červenec 2012 23:28
Hele, jakou pěší navigaci pro pohyb ve městě na Androida. Měla by být offline. Tu, kterou používám zatím iGo - není dobrá na pěší cesty, ani na offline (velmi dlouho hledá satelity, nefunguje v ní a-gps). Její plus je, že používá stejné mapy jako velká navigace a nemusím zdlouhavě shánět další čerstvé mapy.

Sháním appku do ciziny pro pohyb ve městě --> potřebuju do mobilu dostat mapy půlky Evropy, takže žádnou rastrovou prasárnu; plus podporu elektronického kompasu.
Buď zdarma nebo jednoduše uzdravitelný prográmek
  Máte někdo nějaké nápady? Jak to vypadá s využitím Sygicu, léčením Navigonu nebo použitelností OsmAndu?
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 22. červenec 2012 00:08
Já používám jako navigaci Sygic, dá se to používat i na pěší navigaci ve městě...
A jako turistickou navigace a na geocaching používám Locus s vektorovými mapami z OSM...
Smile

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 22. červenec 2012 00:28
Locus si umím najít, ale máš nějaký link na ty OSM mapy, co používáš...? Wink

Btw, myslíš Sygic nebo Sygic Auru?