Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Android

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 56, 57, 58  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: ne 30. září 2012 13:40
No, já odpovím za pipu - nevyhovovala - je jen jednořádková a pokud si pamatuju, tak verze bez pluska neumí kvůli tomu prioritu matematických operací.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 30. září 2012 21:33
Říkám, že je dneska v akci za 5 Kč verze Plus.
Ale nevím, jak to funguje. Jen jsem mrknul na screeny a na jednom jsou napsaný dva řádky. Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: st 3. říjen 2012 19:46
Co s HTCčkem dělat, když mi při pokusu o downgrade firmware hlásí po načtení image, že "CID incorrect"?
EDIT: Arrow je potřeba vytvořit goldcard.

Otázka na vás - jak je to s goldcard - tu potřebuju jen pro downgrade, nebo je potřeba i pro budoucí nahrávání custom ROM? Tj. mám jí udělat z menší plonkové karty, nebo z té, co používám (a zkopírovat z ní a zpět na ní nakopírovat 14 GB dat)?
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: st 3. říjen 2012 21:03
To ti nepovím.. Já Zetko koupil už rootnuté.. Very Happy

ad kalkulačka - podle screenů tam nevidím, že by to mělo dva řádky a umělo to prioritu operací a podobné věci, co mé Casio, které používám ve škole... Sad Navíc jsem tehdy (ještě na HD2) zkoušel i full verzi a ta to neuměla, takže jsem ji nakonec vymazal... Nakonec jsem našel handycalc, která sice není tak rozsáhlá jako realcalc, ale má dvouřádkový displej tudíž vidím co počítám a umí prioritu i operací... Smile
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 4. říjen 2012 12:54
rootnuto Dance snad Whistle downloading custom ROM with ICS and CM9 Cool
Zasláno: st 10. říjen 2012 00:24
Jakou aplikací na Androidu poznám, jestli mám chcípající baterku, nebo v systému se mi potuluje appka, co mi žere baterku? Mobil jsem přes léto dost často vybíjel do mrtě kvůli chybějící zásuvce s elektřinou. Tak se mi to možná teď vrací.

Z plného nabití na 10% mi mobil vydrží tak do 2h 30 min. zapnutého podsvícení displeje (cca 30% jasu). To se mi zdá dost málo. Při tom moc nezáleží na tom, jestli používám wifi, surfuju, hraju hry, nebo jen píšu poznámky a nastavuju).

V CM9 v Nastavení > Baterie vždy vidím, že min. 80% baterky sežral displej. Žádnou aplikaci mezi žrouty nevidím. Když si mobilu nevšímám. Vydrží i přes půl dne být na 100%. Takže určo vydrží aspoň 1 1/2 dne ve standby (= wifi, synchronizace google účtu, push od im+, sem tam nějaká sms, pár minut hovoru).
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 10. říjen 2012 08:42
To bych řekl, že to bude nějakou aplikací....
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: ne 21. říjen 2012 23:26
Kdesi jsem machroval se Solid Explorerem a Sloník se ptal, jestli umí streamovat mediální soubory - od teďka už umí... Smile
Zasláno: út 25. prosinec 2012 04:20
hele, jak funguje ten clockwork recovery? Vždycky sem měl za to, že to je jako fullflash u Siemense, ale teď se mi stalo, že mi to nezálohovalo data některých aplikací a některé aplikace... Think Brick Wall
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 25. prosinec 2012 20:17
Tak si to udělal blbě, nebo jsi měl ty aplikace na kartě.
V novějších verzích to dělá ty zálohy nějak inkrementálně, takže v tý složce se zálohou je hrozný bordel a když něco ručně smažeš, tak jsi v háji.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 25 z 58