Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Android

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 56, 57, 58  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: st 15. červenec 2015 07:26
A co si myslíš, že jsem dělal jako první? Dřív jsem zakazoval i vybrané služby ve Walelock detektoru. Výsledek byl velmi rozporuplný. Zkusil jsem několik ROMek - buď jsou tragicky ne výkonné nebo nic nevydrží baterka. Nedávno jsem dělal čistou instalaci nové ROM S CM a hádej co. Nijak nepomohlo.
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 15. červenec 2015 08:29
Elephant napsal:
čistou instalaci nové ROM S CM

Už vidím, kde je problém. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: st 15. červenec 2015 08:32
No, předtím jsem tam měl originál MIUI A TO byla naprostá katastrofa, pak nějakou generic Lollipop a ta se rozesrala za necelé tři dny,tak jsem chtě nechtě skončil opět u CM, pro který jsou jako jediný jakž takž dobře udělané drivery a rádio.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: st 15. červenec 2015 11:40
to máš co za telefon? Very Happy můj pravěký Desire Z vydrží na baterku i týden... ale je teda pravda, že tam nemám žádné blbosti a nehraju na tom hry ani nic jiného, protože na ty mám tablet...Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: st 15. červenec 2015 16:24
Xiaomi Redmi 1S. Nechal jsem se zlákat přehnaně optimistickými recenzemi, Qualcomm procesorem a pozitivním obrazem MIUI. Bohužel na 1GB RAM se to MIUI tak seká a k tomu se přidávají dost amatérské drivery, že i v oficiální stable ROMce padají aplikace, zasekává se a vypadává signál. 2G je skoro nepoužitelné. Mobil jsem kupoval ve spěchu, protože u předchozího jsem měl dost rychle rozlézajícího pavouka na displeji, co mě škrábal na uchu. Předchozí Android to byla taky síla a musel jsem vypínat různé procesy že služeb Google a stejně to nebylo nikdy ono a gpska taky dost blbě a, protože byla na MediaTeku. HTC Desire Z mám taky v šuplíku. Škoda, že se HTC vysralo na jeho podporu. Protože 4kovy Android na to byl vždy přinejlepším jako beta verze.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 7. srpen 2015 21:40
Jsem se naučil používat na Androidu ty hlasový povely... Teda jeden. Ráno, když už mi vyprší počet odložení budíku, takže ho musím zamáčknout, je nejjednodušší říct telefonu "probuď mě za 10 minut" Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: so 8. srpen 2015 14:39
To jsi dobrý že jsi ráno schopen mluvit. Very Happy Very Happy Very Happy Hlasové povely nemám a vůbec již né na budík. To chroptění by nepoznal. Laughing Laughing Laughing
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 11. listopad 2015 17:44
Hele, existuje nějaký způsob, jak odemknout telefon, který je zamčený gestem, když neznám to gesto a nechci udělat factory reset? A samozřejmě USB ladění je taky vypnuto. Laughing

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 11. listopad 2015 20:44
ADB jede občas i v recovery a jestli máš root, tak stačí smazat jeden soubor.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 11. listopad 2015 21:07
Bohužel, do recovery se mi nepovedlo dostat. Podle návodů se má při zapínání rozsvítit notifikační LED a pak se má stisknout několikrát vol up, ale ta LED se nerozsvítí a když jsem zkoušel různý jiný kombinace, tak taky žádná recovery. Akorát se pak zdálo, jako by se smazala dalvik cache.
No nevadí, jak jsem psal v jiným topicu, náhradní digitizér jsem rozbil, takže zatím nemusím odemykat, abych otestoval funkčnost. Anxious

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 43 z 58