Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

byla sem tu! :D

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 42, 43, 44  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
TaS (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 09:11
otesánek napsal:
Hele další ženská. Sem zvědavej kdy si děvčata ve své sekci založí vlastní drbárnu. A pak sem zvědavej kolik se nás tam sleze jak vosi na med. A pak sem zvědavej jestli nás budou ze své diskuse vyhazovat jako mi je.
Hele vsadil bych se že se dočkáme dizkuse na téma děti, móda, líčidla a šminky, co vaříš dosla mi inspirace a p.

Pochybzji ze by tady v zenske sekci mohly vzniknout jine diskuze nez komentare ke zbytku fora (neproslo by to preas adminy).
A k tomu vareni... jsem na to zalozil uz davno anketu.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 09:11
sap napsal:

Hehe, tak z toho uz se nevykecas, i kdyz nejsi blondyna Laughing

Ne fakt, nezname se, jen jsme trochu odbocili v tematu na Siemensmanii tak me Weitless presmeroval sem.. tot vse Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 09:17
Makavelina napsal:
sap napsal:

Hehe, tak z toho uz se nevykecas, i kdyz nejsi blondyna Laughing

Ne fakt, nezname se, jen jsme trochu odbocili v tematu na Siemensmanii tak me Weitless presmeroval sem.. tot vse Mr. Green

Dobra, vzhledem k tomu, ze jsi ukecana ti oznamuji, ze jsi se z toho vykecala. Mr. Green
Jinak te urcite vitame. Wink

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 09:24
A hele další adeptka na hodnocení " Ženská " Makavelina no aspoň že je to SManiačka Mr. Green Vítejte mezi námi a at se ti tu líbí Wink Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 09:26
sap napsal:

Dobra, vzhledem k tomu, ze jsi ukecana ti oznamuji, ze jsi se z toho vykecala. Mr. Green
Jinak te urcite vitame. Wink

Hihi, dekuju za privitani, Mr. Green ukecana nejseeeem, fakt neeee, to az tak po ctvrtym pivu.... Laughing a nevykecavam se, muj kapesnik je vazne krasne kostkovanej, sem tam nejaka ta dira, ale jelikoz ma asi 30 na 30 tak je mi lito ho vyhodit....No, jeste mam moderni domacnost, ale jinak to u me s modou konci. Mr. Green Jo a mobilek, nojo, ten ale teprve bude novej, moooooderni! Smile))) NAhodou me se tady u vas moooc libi! Smile Uz jsem sem nedavno jen tak tajne nakoukla, je to tu takova prijemna schovavacka pred praci v ciste babske spolecnosti... Tady jsou 3 tehotny a 2 mamy, tak neslysim od rana nic jinyho nez kecicky o prebalovani a krmeni a bla bla bla, tak jsem se prisla podivat do "lepsi" spolecnosti Mr. Green
Zasláno: čt 1. září 2005 09:30
Darth PZ napsal:
A hele další adeptka na hodnocení " Ženská " Makavelina no aspoň že je to SManiačka Mr. Green Vítejte mezi námi a at se ti tu líbí Wink Mr. Green

Dekuju pekne Exclamation A to hodnoceni si klidne nech pro nekoho jinyho... Mr. Green Wink
Hey, hey apple!

Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 09:36
Makavelina napsal:
Darth PZ napsal:

Dekuju pekne Exclamation A to hodnoceni si klidne nech pro nekoho jinyho... Mr. Green Wink

Však počkej až přijde romulus nebo weitless hned ho budeš mít Mr. Green

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 09:37
Kočko odříkaných chleba největší krajíc. Nic méně si zadaná. Já jo Ale taky zvědavej a pokud můžu bejt netaktní tak mě je 40 a tobě?
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 09:41
Darth PZ napsal:

Však počkej až přijde romulus nebo weitless hned ho budeš mít Mr. Green

Please please usetri me!!! Pray
Zasláno: čt 1. září 2005 09:43
otesánek napsal:
Kočko odříkaných chleba největší krajíc. Nic méně si zadaná. Já jo Ale taky zvědavej a pokud můžu bejt netaktní tak mě je 40 a tobě?

Ja jsem cerstve vdana mlada pani a mohl bys mi delat tatku, 40 je moji mamince Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Strana 8 z 44