Tak jsem to viděla. Opravdu jsem od začátku (co se objevila ta chobotnice) věděla, že to bude zas něco
jako byla oliheň beznaděje
ale celkově to nebylo tak špatný. Chvílema legrační, chvílema doják až moc (
jak četl Kočanské nad hrobečkem mi přišlo trapné
) , člověk od toho asi čekal hrozně moc, přece jenom, je to kult, teď aspoň ti kdo chtěli pořád nové díly vidí, že už to nikdy nemůže bejt jako dřív a snad už dají pokoj a nové díly chtít nebudou
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 21. květen 2009 14:35
taky jsem to viděl.. ten začátek se mi zdál takovej strašně divnej.. zničehonic se tam objeví chobotnice, pak další hologram a pak najdou cestu do jiné dimenze... a nakonec zjistí
, že jsou vlastně jen seriál..
no říkal jsem si, že to už je fakt moc, a přemýšlel jsem, že další díl už nestáhnu.. nakonec to ale vyřešili dobře...
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: út 5. leden 2010 13:47
Si to vytlač, cype
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: po 29. listopad 2010 22:58
Co se těchhle seriálů týče, byl jsem vždycky trochu mimo. A pak jsme ve škole měli nějaký volný hodiny ve třídě s projektorem, kde někdo jeden díl tohohle červenýho trpaslíka pustil. A zrovna standing ovations nesklidil . Nebyl jsem zdaleka jediný, komu to přišlo opravdu trapné ba horší . A teď mě ukamenujte .
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: po 29. listopad 2010 23:08
Tak souhlas s tím, že tohle nejsou seriály do třídy.. prostě to většině přijde trapný, není tam nic sprostýho atak.. jako u nás nemá úspěch Big Bang.. ale jinak je to hodně dobrej sitcom..
Red Dwarf je taky spíš na koukání doma nebo s někým, koho ten seriály taky baví
Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: po 29. listopad 2010 23:26
I když to do třídy asi moc není, tak jsem k tomu, jelikož znám pár lidí co to docela žerou, přistupoval pozitivně... že to bude třeba fajn... a zklamalo mě to.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.