je-li na této značce místo nápisu "CLO" nápis "STOP", značka zakazuje pokračovat v jízdě bez zastavení vozidla na místě uvedeném ve spodní části značky, například "POLICIE", "KONTROLA"
Jízdní pruh pro pomalá vozidla vyznačuje počet a uspořádání jízdních pruhů; vyznačuje zároveň přídatný jízdní pruh na dálnici a silnici pro motorová vozidla určený zejména pro motorová vozidla, která v takto označeném úseku nedosáhnou vyšší rychlosti než 60 km/hod;
Jak se tím má jezdit? Snažil jsem se o tom něco vygooglit, ale není mi jasné, jestli je to fakt jen pro šneky, nebo jestli tam musím zajet, i když si po dálnici svištím 140 a tenhle pruh je prázdný, protože je to prostě pruh vpravo a jezdí se v pruhu vpravo.
mi příjde, že je značek tak akorát. Když jsem jezdil jinde ve světě, tak jich často bylo 100x víc. Často přemýslím, jestli náhodou někde není značka zbytečně, ale v ČR jsem takových fakt zbytečných našel zatím jen 17. Jinak URL značky musíme ovládat každý každý. Bez toho by to vypadalo na silnicích příšerně!
Pokud u nás chcete inzerovat, ozvěte se nám. Určitě se nějak dohodneme! Odkaz na kontakty najdete na hlavní stránce v horní nabídce.; Odkaz změněn; jenda^^
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.