Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Filmy, co vas nezaujaly :(

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
381 467,- VK
Zasláno: čt 3. říjen 2024 10:20
Deadpool a Wolverine

Mě ty marvelovské filmy začínají víc a vic štvát. Od doby, co do nich strkají multivesmír, jdou k šípku. Za mě je to naprostá scénáristická zoufalost. Další kloudné hrdiny nemají a ty, co měli lidi rádi nějakým způsobem odpravili. Management ale chce další dojné krávy, tak co dělat? Multivesmír! Jelikož normální rebooty už nikoho nezajímají. Kdo by taky chtěl po x-té koukat na další verzi Spidermana? Jenže jaksi netuší, že multivesmír je ještě otravnější než další pavoučí muž v elasťácích.

Z fyzikálního hlediska taky úplná blbost. S přibývajícím časem exponenciálně víc vesmírů a hlavně to znamená nulovou svobodnou volbu, protože s každým rozhodnutím vzniká další paralelní vesmír a nikdo nemá kontrolu, v jakém vesmíru zůstane... Plus zákon zachování energie. Existovat to, tak to bude spíš podle kvantových stavů částic a k tomu rozhodně nikdy nebude jednou Deadpool mimino, podruhé Deadpool s blonďatým ohonem atd.

Zpátky k Deadpoolovi. Děj trapný nebo spíš nijaký. Humor nulový. Nezajímavé recyklované postavy. Napětí trochu při těch extrémně digitálních omalovánkách po celou dobu. Zbytečně brutální. Přehnané násilí. A to jsem se na ten film těšil, protože měl super recenze a na ČSFD přes 80%. Přitom je to odpad.
Zasláno: po 18. srpen 2025 19:46
Nový Superman

Ty nekonečné remaky komiksových filmů mě nebaví. Aby netočili to samé, tak kraví s multiverzem a metalidmi. Fuj, fuj, fuj. Aby to vůbec dávalo smysl, je na začátku filmu asi 2 minuty vysvětlujících titulků. Jestli Putin s Trumpem (či jiní egomaniaci) nerovrtají svět jadernými hlavicemi, tak za dalších 100 let bude aspoň 30 dalších verzí? Zvracím To už budou titulky delší jak film samotný...
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
903 205,- VK
Zasláno: út 19. srpen 2025 07:37
Já to ze začátku sledoval, všechny ty komiksové filmy, ale zdá se mi to být čím dál tím hloupější. Zdá se mi, že místo kvality jedou kvantitu... Dřív byl jenom Superman, Batman a Spiderman, ale teďka filmují jak na běžícím pásu úplně každý komiks co kdy vyšel. Přijde mi, že vydávají snad 3 ročně a co je nejhorší, ono to na sebe navazuje a když člověk neviděl vše před tím, tak nechápe děj...

Jo a když se zfilmuje vše, tak je tu ještě možnost rebootů a paralelních realit...

Jo a k tvému loňskému postu:
citace:
Z fyzikálního hlediska taky úplná blbost. S přibývajícím časem exponenciálně víc vesmírů a hlavně to znamená nulovou svobodnou volbu, protože s každým rozhodnutím vzniká další paralelní vesmír a nikdo nemá kontrolu, v jakém vesmíru zůstane... Plus zákon zachování energie. Existovat to, tak to bude spíš podle kvantových stavů částic a k tomu rozhodně nikdy nebude jednou Deadpool mimino, podruhé Deadpool s blonďatým ohonem atd.

Co ty víš, jakou fyzikou se řídí multivesmír? Třeba pro něj zákony zachování neplatí. A nebo to neporušuje zákony zachování - ta hmota je furt jedna, jen se z pohledu různých realit jeví jinak uspořádaná. Tak jako se nám může jevit, že jedna částice je na dvou místech současně, tak se z pohledu různých realit může jevit, že jednou z daných atomů vyrostly Deadpoolovy vlasy a z pohledu jiné reality skončily v záchodě. Úplně nejlepší je, že tohle nelze aplikovat jen na rozhodnutí lidí, ale na jakékoliv interakce částic. Takže ta exponenciela nemá v základu počet lidí na planetě (a počítají se i zvířata? mají svobodnou vůli?), ale spíš počet částic ve vesmíru... Ale to je u exponenciely celkem jedno, stejně skončí v nekonečnu... Laughing

Každopádně Okhamova břitva říká (zjednodušeně), že jednodušší řešení je obvykle to správné - tj. že nic takového jako multivesmír nejspíš neexistuje...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

381 467,- VK
Zasláno: út 19. srpen 2025 16:49
Btw seriál Alien: Earth je koukatelný, ale taky úmorné úvodní intro, aby se v té telenovele někdo vyznal.

A k mutlivesmíru: souhlasím, že pokud je, bude to o kvantových stavech částic a jakých hodnot nabydou a těch verzí bude nekonečno, ale rozhodně v žádné ani tak nebude Deadpool blonďák... A i kdyby v tom hrála roli "svobodná" vůle, ty se rozhodneš, jestli máš zmáčknout červené tlačítko, ale stejně v multiverzu existují dva vesmíry - jeden, kde jsi ho zmáčkl a jeden kde ne. Podle čeho se tedy určí, v kterém z nich zůstaneš ty?

Jinak podle mě zákon zachování energie bude ve vesmíru fungovat. Jen s tím rozdílem, že vesmír bude fungovat jako perpetum mobile, protože se z něj energie neztrácí a tím pádem třeba měl Einstein pravdu, když říkal, že staří vesmíru je nekonečné. Je prochází třesky a krachy. Tuhle teorii můžou akorát nahryzat černé díry, jestliže vytváří zakřivením prostoru nové vesmíry/reality zpětně nepropojené s tímto vesmírem.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
903 205,- VK
Zasláno: út 19. srpen 2025 17:38
citace:
Btw seriál Alien: Earth je koukatelný,

Ten mám v seznamu co zkouknout.

Elephant napsal:
Tuhle teorii můžou akorát nahryzat černé díry, jestliže vytváří zakřivením prostoru nové vesmíry/reality zpětně nepropojené s tímto vesmírem.

Tohle právě vyvrátil Stephen Hawking. Černé díry jsou propojené s tímto vesmírem skrz Hawkingovo záření.
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

381 467,- VK
Zasláno: út 19. srpen 2025 17:44
V tom případě je už jen otázka, zda systém, v kterém je opravdu konstantní množství energie byť v různých podobách, může fungovat donekonečna nebo bude mít tendenci najít rovnovážný stav jako všechny ostatní objekty, z kterých ale postupně uniká energie do okolí. Třeba se bude chovat jako neúnavný foton.
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 23 z 23