Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Filmy, co vas nezaujaly :(

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 3. říjen 2024 10:20
Deadpool a Wolverine

Mě ty marvelovské filmy začínají víc a vic štvát. Od doby, co do nich strkají multivesmír, jdou k šípku. Za mě je to naprostá scénáristická zoufalost. Další kloudné hrdiny nemají a ty, co měli lidi rádi nějakým způsobem odpravili. Management ale chce další dojné krávy, tak co dělat? Multivesmír! Jelikož normální rebooty už nikoho nezajímají. Kdo by taky chtěl po x-té koukat na další verzi Spidermana? Jenže jaksi netuší, že multivesmír je ještě otravnější než další pavoučí muž v elasťácích.

Z fyzikálního hlediska taky úplná blbost. S přibývajícím časem exponenciálně víc vesmírů a hlavně to znamená nulovou svobodnou volbu, protože s každým rozhodnutím vzniká další paralelní vesmír a nikdo nemá kontrolu, v jakém vesmíru zůstane... Plus zákon zachování energie. Existovat to, tak to bude spíš podle kvantových stavů částic a k tomu rozhodně nikdy nebude jednou Deadpool mimino, podruhé Deadpool s blonďatým ohonem atd.

Zpátky k Deadpoolovi. Děj trapný nebo spíš nijaký. Humor nulový. Nezajímavé recyklované postavy. Napětí trochu při těch extrémně digitálních omalovánkách po celou dobu. Zbytečně brutální. Přehnané násilí. A to jsem se na ten film těšil, protože měl super recenze a na ČSFD přes 80%. Přitom je to odpad.
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 23 z 23