Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Geocaching

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 117, 118, 119  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: po 23. červen 2014 22:31
Já bych zakázal celej geocaching, je to moc nebezpečná hra... Think
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 30. červen 2014 08:37
Pšt... výborná mapa s vrstevnicema na Geocaching.com! Je to ta z Mapa.cz - podobná dřív byla na Amapy.cz Applause Dance

Obrázek

Samotná mapa
kód:
{"alt":"Mapa.cz","tileUrl":"http://go.mapa.cz/mps/mapa_cz/zakladni/{z}/{x}/{x}_{y}.gif", "minZoom":12, "maxZoom": 18, "attribution": "DPA s.r.o." }

Překryv s pěšíma trasama:
kód:
{"alt":"Mapa.cz - pěší trasy","tileUrl":"http://go.mapa.cz/mps/mapa_cz/hybrid_pesi/{z}/{x}/{x}_{y}.gif", "minZoom":13, "maxZoom": 17, "attribution": "DPA s.r.o.", "overlay":true }

Překryv s cyklotrasama:
kód:
{"alt":"Mapa.cz - cyklotrasy","tileUrl":"http://go.mapa.cz/mps/mapa_cz/hybrid_cyklo/{z}/{x}/{x}_{y}.gif", "minZoom":13, "maxZoom": 17, "attribution": "DPA s.r.o.", "overlay":true }

Greasemonkey skript na vylepšení mapy, do kterýho se tyhle řádky kopírují, se dá stáhnout odsud:
https://openuserjs.org/scripts/JRI/Geocaching_Map_Enhancements
Dřív byl na userscripts.org, ale ty před nějakou dobou z neznámýho důvodu zrušili...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

890 560,- VK
Zasláno: pá 4. červenec 2014 20:50
hele, nevíte kde se dá sehnat vektorová openstreetmap Ruska (jenom evropské části...) pro locus? Na stránce odkud to stahuju jsem bohužel nic nenašel... popřípadě jak se to dá vyrobit..
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 5. červenec 2014 00:28
Zkus tohle... Která z těch částí je evropská určitě víš. Mr. Green A jestli nevíš, tak je u každé obrázek. Anxious
http://www.openandromaps.org/en/downloads/russia

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

890 560,- VK
Zasláno: so 5. červenec 2014 06:52
Super, přesně tohle jsem potřeboval... Smile Vypadá to, že bude stačit jen Central a North-West 1... Smile Obrázky pomohly... Very Happy Snad to bude fungovat v Locusu.. Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 5. červenec 2014 16:13
No, někdo tam v komentářích v únoru psal, že to Locus neotevře. Ale měly by to být mapy v tom formátu MapsForge, který Locus umí. Tak jedině, že by to bylo v nějaké starší verzi toho formátu. Každopádně jednu dobu jsem odsud stahoval Česko a šlo to. Teď je nejlepší česká na http://osm.paws.cz/ i s vrstevnicema a turistickýma trasama atd.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

890 560,- VK
Zasláno: so 5. červenec 2014 18:59
jedou v pohodě... Smile
tu českou taky vyzkouším... Smile
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 16. červenec 2014 23:02
Dneska jsme třikrát objeli v Brně Královo pole, když jsme hledali telefonní budku, o které jsem psal dřív. Mr. Green
Nějaká ta hlavní silnice je tam uzavřená, ale Google Maps nás vehementně tahaly přes to (i když tam měly ikonku zákazu vjezdu), tak se jezdilo postranníma uličkama, než se našla ta správná. Mr. Green
Jenže na místě jsme našli akorát podstavec, budka nikde. Mr. Green
Tak jsme prošli listing a logy a zjistili jsme, že se budka přesunula. Novou adresu jsme ale našli, tak jsme se vydali na místo, to už byla tma, deset večer. Zaparkovali jsme asi o dva bloky dál, můj telefon nechali v autě na nabíječce a vyrazili s tím Hanky.
Na místě jsme našli budku i číslo, tak jsme ho chtěli vyfotit. Na první fotce byl přes číslo odlesk a na druhé... se telefon místo focení vypnul vybitím. Papír na opsání jsme nemohli najít, ale nakonec se našla nějaká účtenka. Začali jsme psát a propiska nepsala! Mr. Green d'oh!
No, naštěstí se rozepsala a při zelené na blízkém semaforu se nám číslo z budky podařilo i za tmy přečíst. Laughing
Takže nakonec jsme budku i číslo našli a jako bonus už skoro známe Královo pole. Mr. Green

tl;dr: Hledání telefonní budky v Brně: rozkopané Brno, budka nebyla na místě, našli jsme novou adresu budky, vybil se mobil na vyfocení čísla, nemohli jsme najít papír, propiska nepsala. Ale nakonec happy end.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

890 560,- VK
Zasláno: st 23. červenec 2014 07:01
Já jsem odlovil pár kešek v Moskvě a v Petrohradu... ještě se musím odhodlat na ty dvě, co jsou v Dubně... Smile
Zasláno: čt 24. červenec 2014 19:09
Dnešní procházka spojená s hledáním kešek...
Obrázek
baterka byla nabitá na 100% a celou dobu jsem měl kromě runkeeperu zaplý i přehrávač...
takže 6 hodin by to podle mě v klidu zvládlo logovat a pokud bych neposlouchal hudbu a neměl opotřebovanou baterku, tak klidně i mnohem víc... Smile

P.S. mám 250 kešek.. Smile

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 105 z 119